BertomuC Hakkında ve Videoları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Selam berkaye
Videolarını özellikle "Efsane yarış" videonu beğendim. Belli ki geziyorsunuz. Madem zaten geziyor ve videoya çekiyorsunuz, gezdiğiniz yerler ve yaptığınız yollar hakkında bilgiler verirseniz o rotayı yapmak isteyen her motosikletçi için bir referans olur. Sadece Size özel olmaktan çıkıp herkese hitabeden bir yönü olur. Mesela
Yanınıza neler aldınız. Neler daha almak lazımmış? Aldığınız hangi malzemeye gerek yokmuş.
Nerelere nasıl gittiniz, nerelere neden gitmediniz,
Atıyorum Zonguldak'tan Ereğli'ye kaç saatte, nasıl geçtiniz. Sonra Ereğli'de bilmem nereye kaç saatte ulaştınız?
Nerede ne yenir (Malum motosikletçiler birazda gurmedir)
Nerede nasıl kaldınız.
Yol nerede keyifli, nerede sıkıcıydı.
Karşılaştığınız zorluklar (Mesela şurası ile burası arasında benzinci yok) vs.
Böyle bir video yaparsanız sanırım sadece sizinle aynı motosikleti kullananlar değil, o rotayı yapmak isteyen herkes en az bir defa izler ve gayet faydalanır.
Zira belli ki sizde bunu yapacak hem ekipman, hem beceri, hem istek, hemde potansiyel var.
-
Yanlış yapmışsın forumun yeni modası her videon için bi başlık açmak, bakkala gittim de kayda al sonra gel bi başlık aç, motor üstünde işe git koy videosunu ona da bi başlık aç, olmuyor böyle bütün videolarını güzelce toplayıp güzel bi başlık hazırlamışsın lütfen düzeni bozmayalım daha forumun içine edilecek çok yer var
-
uzaaklardann adlı üyeden alıntı
Selam berkaye
Videolarını özellikle "Efsane yarış" videonu beğendim. Belli ki geziyorsunuz. Madem zaten geziyor ve videoya çekiyorsunuz, gezdiğiniz yerler ve yaptığınız yollar hakkında bilgiler verirseniz o rotayı yapmak isteyen her motosikletçi için bir referans olur. Sadece Size özel olmaktan çıkıp herkese hitabeden bir yönü olur. Mesela
Yanınıza neler aldınız. Neler daha almak lazımmış? Aldığınız hangi malzemeye gerek yokmuş.
Nerelere nasıl gittiniz, nerelere neden gitmediniz,
Atıyorum Zonguldak'tan Ereğli'ye kaç saatte, nasıl geçtiniz. Sonra Ereğli'de bilmem nereye kaç saatte ulaştınız?
Nerede ne yenir (Malum motosikletçiler birazda gurmedir)
Nerede nasıl kaldınız.
Yol nerede keyifli, nerede sıkıcıydı.
Karşılaştığınız zorluklar (Mesela şurası ile burası arasında benzinci yok) vs.
Böyle bir video yaparsanız sanırım sadece sizinle aynı motosikleti kullananlar değil, o rotayı yapmak isteyen herkes en az bir defa izler ve gayet faydalanır.
Zira belli ki sizde bunu yapacak hem ekipman, hem beceri, hem istek, hemde potansiyel var.
Teşekkürler öneri için, uğraşıcam bunun için. Gerçekten aklıma gelmedi öyle birşey yapmak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------
Bune adlı üyeden alıntı
Yanlış yapmışsın forumun yeni modası her videon için bi başlık açmak, bakkala gittim de kayda al sonra gel bi başlık aç, motor üstünde işe git koy videosunu ona da bi başlık aç, olmuyor böyle bütün videolarını güzelce toplayıp güzel bi başlık hazırlamışsın lütfen düzeni bozmayalım daha forumun içine edilecek çok yer var
Örnek olur artık burası :D
-
Ben çok beğendim ve özendim açıkcası, şehir içinde sürmek çokta güzel değil betonların arasından sıyrılıp çok güzel gezmişsiniz 2 kişi olunca başka güzel oluyordur tebrikler.
-
Videoların başarılı, abone oldum. Başarılar dostum
-
Maalesef gezi video yazı ve resimleri gerekli ilgiyi görmüyor.Çok fazla emek harcanıyor fakat değerini bilen az.Destekliyorum seni
-
crocodill adlı üyeden alıntı
Maalesef gezi video yazı ve resimleri gerekli ilgiyi görmüyor.Çok fazla emek harcanıyor fakat değerini bilen az.Destekliyorum seni
Haha evet malesef.
Aslında çok fazla uzun yol gezisi yapmıyoruz, sadece yazın 1 kez yapıyoruz oda henüz 2 kez oldu ilerleyen yazlarda yurtdışına düşünüyoruz artık.Ama yinede ben yakın çevrede şehir içinden çıkıp dağ bayır gezerim bunu sık sık yaparım eğlenceli
-
Ayağımız kick starta değer değmez, gözümüz dağlara çevrilir.
-
crocodill adlı üyeden alıntı
Çünkü nizami yapılmıyor. sadece kişinin kendisi için değeri olan öznel şeyler oluyor genelde. O yüzden ilgi görmemesi normal.
Oysa bir nevi rehber gibi yapılsa, izleyen herkes için bir anlam ifade etse, aynı rotayı yapmayı düşünenlere yol gösterici niteliği olsa, işte o zaman ilgi çekici olur.
Bilmem yamuluyormuyum?
-
uzaaklardann adlı üyeden alıntı
Çünkü nizami yapılmıyor. sadece kişinin kendisi için değeri olan öznel şeyler oluyor genelde. O yüzden ilgi görmemesi normal.
Oysa bir nevi rehber gibi yapılsa, izleyen herkes için bir anlam ifade etse, aynı rotayı yapmayı düşünenlere yol gösterici niteliği olsa, işte o zaman ilgi çekici olur.
Bilmem yamuluyormuyum?
Yamuğu düzeltiyorsunuz siz :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
avici adlı üyeden alıntı
Ben çok beğendim ve özendim açıkcası, şehir içinde sürmek çokta güzel değil betonların arasından sıyrılıp çok güzel gezmişsiniz 2 kişi olunca başka güzel oluyordur tebrikler.
Mexico adlı üyeden alıntı
Videoların başarılı, abone oldum. Başarılar dostum
Teşekkürler
-
Belirtmeyi unuttum duke sayfasinda ,videolarinizi zaman buldukca izleyecegim. Ben cok eglenceli buldum hosuma gitti ankaraya gelirseniz beraber gazlamak isterim
Bu arada takipci gelismesi icin m2 gibi sayfalardan rica edebilirsiniz sizin sayfanizi paylasirlar.
-
Yolum düşerse mutlaka haber veririm :D Siz gelirseniz bende sizi bi offroada çıkarmak isterim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler