A2 Motorsiklet Sınavından Sizce kaldım mı?
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba. Dün a2 direksiyon sınavına girdim. 1. aşama olan düz çizgiden geçme dubalarından arasından geçme ve 8 çizme aşamalarını düzgünce hallettim ancak tam sınav bitti derken ayağımı 1 saniyeliğine yere koydum. Muhtemelen tecrübesizliğin getirdiği bir refleksti ancak cidden kafama takıldı bu durum. Sonrasında trafiğe çıktım komisyon takibinde hiç bi hata yapmadığımı düşünüyorum. Sizce bu ayak koyma meselesi yüzünden sınavdan kalmış mıyımdır? Öyleyse cidden çok üzülürüm. Teşekkürler
Reklamlar
-
geçtin geçtin... takma kafana onu. geçmişsindir. önemliolan 3 unsur var. motoru yere düşürmemek.. sekiz çizmek. düz çizgideki parkur. birde dubaların arasında geçme.. için rahat olsun
-
Çok teşekkürler hocam içimi biraz da olsa rahatlattınız
-
Ayagini yere koyduktan sonra hocalar devam ettirdiyse gecmissin demektir, hayirli olsun
-
Kurs sahibi beyfendi de öyle söyledi ilk aşama da sıkıntı yapsalar trafiğe çıkarmazlardı diye ama insan emin olamıyor işte. Çok teşekkürler
-
Geçmişsinizdir merak etmeyin.
-
Yarın öğleden sonra mesaj atacaklarmış geçip geçmediğime dair o zaman da bilgilendirme yaparım. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
-
Vesi adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba. Dün a2 direksiyon sınavına girdim. 1. aşama olan düz çizgiden geçme dubalarından arasından geçme ve 8 çizme aşamalarını düzgünce hallettim ancak tam sınav bitti derken ayağımı 1 saniyeliğine yere koydum. Muhtemelen tecrübesizliğin getirdiği bir refleksti ancak cidden kafama takıldı bu durum. Sonrasında trafiğe çıktım komisyon takibinde hiç bi hata yapmadığımı düşünüyorum. Sizce bu ayak koyma meselesi yüzünden sınavdan kalmış mıyımdır? Öyleyse cidden çok üzülürüm. Teşekkürler
Ehliyetin hayırlı olsun. Parkurda başarısız olsaydın trafiğe çıkarılmazdın. Trafikte hata yapsaydın seni motosikletten indirip takip etmekte olan arabaya alırlardı. Kazasız belasız sürüşler...
Fakat şunu da söyleyeyim "yanlış yapmışlar" Kurallara göre parkurda durma durumları haricinde yere ayak koymak sınavda başarısız sayılmanı gerektirir. Değerlendirme formu madde 3b.
GORMEK İÇİN TIKLA
-
Geçirmişlerse ki hala içimde şüphe var benim şansımaymış der yoluma devam ederim. Ancak ''doğru olanı'' da yapmış olabilirler Şunu da ekleyeyim 3. madde de koniler arası geçiş ve 8 çizme sırasında yere ayak değme durumu olmadı. 1-2-3. vites hızlanmamızı istiyorlar son olarak. Hızlandıktan sonra yavaşladım U çizerken değdi ayağım 1 saniyelik bişeydi. Bıraksalar neden bıraktınız diyemem.
-
Vesi adlı üyeden alıntı
Geçirmişlerse ki hala içimde şüphe var benim şansımaymış der yoluma devam ederim. Ancak ''doğru olanı'' da yapmış olabilirler
Eğer bıraktılarsa demek ki bir sınavda birden fazla yanlış uygulama yapmışlar. Sanmıyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler