Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

kazaya ramak kala kendi videomdur. LOADİNGGGG......!!!!YÜKLENİYOR.....

Motovento
    REKLAM ALANI
    gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orda bir atarlanma söz konusu olmadığı gibi haddime deyil sadece kendi tecrübelerimi paylaşıyorum. benden daha acemi arkadaşlar illaki vardır. bende kendi tecrübelerimi aktarmaya çalışıyorum. benden daha iyi hatta çok iyi sürücülerde keşke bildiklerini paylaşsa da bişeyler öğrensek. uyarı niteliğinde bir cümle yani önemli bir şey olduğunu vurgulamak amacı taşıyor. yoksa ben kimimki ben haddimi biliyorum beş para etmez malın biriyim. hepsi bu . sıkıntı yok atarlanma yok kardeşim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=c_87cUkLRl4
    Öncelikle geçmiş olsun. Yalnız söylemeden edemicem. Bunun TTNET kullananı var Adil kollanım kotası dolmuş olanı var benim gibi modemden uzak kalıp 5 dakikalık videoyu 15 dakika da izleyeni var. 5 dakika yerine kazadan 20 saniye öncesini kırpıp koysanız hem sizin için yüklemesi hem bizim için izlemesi daha kolay olmaz mıydı ?
    barodi bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet sürerken kafası sabit adamlara bayılıyorum, sonra ben hiç kaza yapmadım diyorlar ama etraflarında onların dikaktsizliği yüzünden kaza yapan o kadar insan oluyor ki. Kafa oynayacak arkadaş arkana bakacaksın aynalardan, sağına bakacaksın soluna bakacaksın, önündeki aracın sağına ve soluna hatta onun bi kaç sıra önündeki araçlara bile bakacaksın. Trafiği okumak denir buna, burası istanbul nereden neyin çıkacağı belli değil, karıyı kızı kesmeden trafikte etrafa bakılması şart.

mozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 / CRF 250 L
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet sürerken kafası sabit adamlara bayılıyorum, sonra ben hiç kaza yapmadım diyorlar ama etraflarında onların dikaktsizliği yüzünden kaza yapan o kadar insan oluyor ki. Kafa oynayacak arkadaş arkana bakacaksın aynalardan, sağına bakacaksın soluna bakacaksın, önündeki aracın sağına ve soluna hatta onun bi kaç sıra önündeki araçlara bile bakacaksın. Trafiği okumak denir buna, burası istanbul nereden neyin çıkacağı belli değil, karıyı kızı kesmeden trafikte etrafa bakılması şart.
    Özellikle araba sürücüleri çok fena bu konuda. Bir de kediler. İki grup da lök diye atlayabiliyorlar yola sağına soluna bakmadan
    Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
    Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
    Ataol Behramoğlu

scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    Sevgili kardeşim. Gerçekten renkli bir kişiliksin.Sayende yatmadan 5dk liık süper bi kısa gerilim filmi izledim.(O müzik ne öyle ya Paranormal rider activiti)
    Seni daha önce şu youtube da fenomen olan latin xj6 kullanıcısına benzetmiştim. Dikkat etmezseniz gerçekten benzeyeceksin.
    Daha dikkatli ve güvenli az kesmeli sürüşler dilerim.
    barodi bunu beğendi.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Abi önce yorumları okudum. Teyze sözcükleri falan geçmiş. Sen yok falan demişsin , sonra videoya bakıyım dedim daha tıklayamadan şu görüntüye bakarmısın. Daha açmadan belli teyzeler var mı yok mu .

barodi ve Sokollu bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi önce yorumları okudum. Teyze sözcükleri falan geçmiş. Sen yok falan demişsin , sonra videoya bakıyım dedim daha tıklayamadan şu görüntüye bakarmısın. Daha açmadan belli teyzeler var mı yok mu .

http://i.hizliresim.com/rRJ8La.png

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------

Alıntı scooboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili kardeşim. Gerçekten renkli bir kişiliksin.Sayende yatmadan 5dk liık süper bi kısa gerilim filmi izledim.(O müzik ne öyle ya Paranormal rider activiti)
    Seni daha önce şu youtube da fenomen olan latin xj6 kullanıcısına benzetmiştim. Dikkat etmezseniz gerçekten benzeyeceksin.
    Daha dikkatli ve güvenli az kesmeli sürüşler dilerim.
    Tesekkurler ayni dua ve temennilerle

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abi iyi kurtarmışsın dalgınlığı affetmeyen bir araç kullanıyoruz dikkatli olmanı kazasız sürüşler dilerim
    ben geçen çarşamba mı yoksa ondan önceki çarşamba mı unuttum anayolda giderken önümdeki akıllı araba sürücü birden frene asıldı olay şöyle gerçekleşiyor solunda kepçe gidiyordu ileride sola dönüş yapacağı yerde kepçe hafiften geniş aldı bu araba sürücüsü be kardeşim onun dönüşü yapacağı belli sen niye dibine dibine giriyorsun geç git değil mi ama ne yaptı yanından giderken tam dönüşe yakın kepçeyi geçeyim dedi tabi o anda kepçe dönmeye başlayınca bu akıllı sürücü birden asıldı frene arkasında ben nasıl durduğumu bilmiyorum yaklaşık hız 60-65 neyse arkada ısuzu 4*2 var o da asıldı frene iyi durdu yoksa pestil yaparlardı
    neden anlattım bilmiyorum biraz da uzun oldu aman abiler kardeşler dikkatli olalım ne yazık ki trafikte uyuyan çok tekrardan kazasız sürüşler
    barodi bunu beğendi.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    O kafa hep oynayacak donecek Sebastian..
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi iyi kurtarmışsın dalgınlığı affetmeyen bir araç kullanıyoruz dikkatli olmanı kazasız sürüşler dilerim
    ben geçen çarşamba mı yoksa ondan önceki çarşamba mı unuttum anayolda giderken önümdeki akıllı araba sürücü birden frene asıldı olay şöyle gerçekleşiyor solunda kepçe gidiyordu ileride sola dönüş yapacağı yerde kepçe hafiften geniş aldı bu araba sürücüsü be kardeşim onun dönüşü yapacağı belli sen niye dibine dibine giriyorsun geç git değil mi ama ne yaptı yanından giderken tam dönüşe yakın kepçeyi geçeyim dedi tabi o anda kepçe dönmeye başlayınca bu akıllı sürücü birden asıldı frene arkasında ben nasıl durduğumu bilmiyorum yaklaşık hız 60-65 neyse arkada ısuzu 4*2 var o da asıldı frene iyi durdu yoksa pestil yaparlardı
    neden anlattım bilmiyorum biraz da uzun oldu aman abiler kardeşler dikkatli olalım ne yazık ki trafikte uyuyan çok tekrardan kazasız sürüşler
    geçmişs kazasız belasız sürüşleri bende diliyorum sana

CT.ATC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Mr Vulture(30k) > X-Treme Max 150
    Geçmiş olsun güzel kurtarmışsınız, ufaktan temas var gibi gördüm ama telefondan izliyorum yanlışta görmüş olabilirim.

Oh biri de trollemeden yorum yaptı diye nefes aldığını duyar gibiyim...

O kafa sağ sola dönsün de, dönüp arkaya bakmak nedir abi resmen hedefine güdümlenmiş füze gibi kızı radara alıp kafayı sabitlemişsin :D
    barodi bunu beğendi.

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    dün yeni lastikten bahsediyordum nazara geldim herhalde.
    ama lastiklerim olsun kendi yaptığım panik fren pratiklerim olsun meyvesini çoğu zaman vermiştir.
    hızım düşük olsada bir anlık refleks ile lastikleri kitlemeden ön arka ani panik fren ile kızaklamadan durdum.
    eğerki panik freni iyi yapamassanız lastiklerden herhangi biri kaymış olsaydı yüzde /100 vururdum.

siz siz olun özellikle panik fren çalışın. panik anında bile ne kadar sakindim. çünkü 26000 km yi geride bıraktım şükürler olsunki kendimi motosikletimi lastiklerimi ve frenlerimi tanıyordum. gördüğünüz gibi panik fren pratik yapmanın avantajları. üstelik arka lastik rodajda .
    suç bendeydi sağda kaldırımda yürüyen bayanı birine benzetmiştim biraz fazla bakınca önümdeki taksinin o caddede durabileceğini düşünmedim. zaten eğerki birine kitlenirsem hızımda otomatik olarak düşüyor burdada öyle oldu.
    video yüklenince atarım.
    PANİK FRENDE OLSA ÇOK YÜKSEK BASINÇ İLE KESİNLİKLE ÖN ARKAYI ÇOK YÜKSEK BASINÇLA SIKARSANIZ FREN MESAFESİ UZAR. ÇÜNKÜ AMORTİSORLER DEVREYE GİRMEYECEĞİ İÇİN SIKINTI OLUR diye düşünüyorum. panik frende olsa kendi limitinizin yani pratik yapıyorsunuzya maksimum nerede ne zaman kitleneceğini bilmek ÇOK ÖNEMLİ !!!! hanginiz biliyor bunu hiç deneyen oldumu ?

sanmıyorum. bence deneyin deneyin ki bu tür kazalara bulaşmamış oluruz. gerçi suç ve hata bende idi kabul ediyorum. ama bu fren çalışmasını bilmeyen biri olsaydım tekerlerden biri kızaklar ve mesafe uzar ve sonunda gümlerdim.
    bu videomu size göstermemin amacı panik fren pratiklerinin çalışmasının ne kadar önemli olduğunu göstermek içindir. yoksa ben rezil olmuşum önemli değil.
    kazasız belasız sürüşler. ha bu arada fazla bakmayın sağa sola benim gibi
    Yazar burda kendini övmüş fren mevzuunda ama ben hiçte öyle övülecek fren göremedim zaten hızın 25 km hart diye asılsan 10 cm kaymaz ön lastik mübalaya gerek yok altınızdaki 125 lik çinli değil
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Ayrton_SENNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    Adam milf hunter çıktı beyler ) Şaka bir yana normalde tatlı bir frenle hızınızı azaltarak kurtarabileceğiniz bir durumda 2 sn lik dikkatinizin dağılması sonucu panik fren yapmak zorunda kalmışsınız.

Açıkçası freni daha iyi yapabilirdiniz diye düşündüm. O yavaş hızla nerdeyse tampona değecek mesafede ancak durmuşsunuz. Sanırım teker kilitlenmesine engel olmak için mesafeyi kulllanmak istediniz. Fakat fren limitlerinden çok uzakta kalarak fren yapmışsınız. Ön amortisörü sıkıştırdıktan sonra biraz daha yüklenebilirdiniz frenlere.
    Sokollu bunu beğendi.

Motosikleti
    FZ6
    04.20 de taksi soforu 4 luleri yakmış zaten sen 04.26 da farkedip 04.27 de durmussun.
    Geçmiş olsun kaza yapmamışsın önemli olan o.
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazar burda kendini övmüş fren mevzuunda ama ben hiçte öyle övülecek fren göremedim zaten hızın 25 km hart diye asılsan 10 cm kaymaz ön lastik mübalaya gerek yok altınızdaki 125 lik çinli değil
    O hizda o kadar fren yetiyor cunku. Anlatmak istedigim şu, bazi motosiklet suruculeri 10 km hizla giderken bile panik frenle dusuyorlar. Kendimizi alistirmaliyiz. Ayrica ben hic bir zaman frenim iyi demedim. Hepimiz bu isi calismaliyiz. Birgun mutlaka lazim olacak.

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ulan bir motor forumunda kaza içerikli bir başlıktaki yorumlara bu kadar gülünebilir mi ya Milf hunter dedi ya la adam

Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Bütün motosiklet sürüş teorisini iflas ettirmişsin. Hani sürücü baktığı yere doğru giderdi.
    Motosiklet kültüründeki bilimsel açıklamasını bilemem ama bu durum "eli işte gözü oynaşta" durumunun tam örneği.

Alıntı eod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    04.20 de taksi soforu 4 luleri yakmış zaten sen 04.26 da farkedip 04.27 de durmussun.
    Geçmiş olsun kaza yapmamışsın önemli olan o.
    Evet o dandik Linea'nın plastik tamponundan çok daha önemliyiz düşmek yok Barodi reis, videoları bekliyoruz geçmiş olsun sakin sürüşe devam
    barodi bunu beğendi.
    --------------------------------------

Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.

Memory42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 , CBR 650F, Rc 390
    Geçmiş olsun hocam,yalnız gece gece iyi güldürdünüz Yorumlar süper ötesi ☺️
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Sokollu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ulan bir motor forumunda kaza içerikli bir başlıktaki yorumlara bu kadar gülünebilir mi ya Milf hunter dedi ya la adam

Motosiklet kültüründeki bilimsel açıklamasını bilemem ama bu durum "eli işte gözü oynaşta" durumunun tam örneği.

Evet o dandik Linea'nın plastik tamponundan çok daha önemliyiz düşmek yok Barodi reis, videoları bekliyoruz geçmiş olsun sakin sürüşe devam
    Allah kimseyi dusurmesin. Ama dusenin dostu olmaz derler ya hani. Dusmekten beter ettiler bazi sapikca yorumlarla ,
    demekki gercekten dussem kina yapacak olanlar keyifle gulecek olanlar cikabilir , söz meclisten disari , genel toplum bazinda bu durum maalesef boyle.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------

Alıntı Ayrton_SENNA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam milf hunter çıktı beyler ) Şaka bir yana normalde tatlı bir frenle hızınızı azaltarak kurtarabileceğiniz bir durumda 2 sn lik dikkatinizin dağılması sonucu panik fren yapmak zorunda kalmışsınız.

Açıkçası freni daha iyi yapabilirdiniz diye düşündüm. O yavaş hızla nerdeyse tampona değecek mesafede ancak durmuşsunuz. Sanırım teker kilitlenmesine engel olmak için mesafeyi kulllanmak istediniz. Fakat fren limitlerinden çok uzakta kalarak fren yapmışsınız. Ön amortisörü sıkıştırdıktan sonra biraz daha yüklenebilirdiniz frenlere.
    Milf hunter ne ? Cizgi film kahramanimi yoksa playstatiton , pc oyun kahramanimi, ?
    ben tom raider hayraniyim laf aramizda kalsin lara croftu tek gecerim.

Ros1n2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superduke
    Birçok videonu önceden izlemiştim. Sadece Hatun kesmek için bakmadığına eminim. Konuya gelirsek frenleme çok başarılı olmuş bence eski motosikletimle belki bende durabilirdim ama şuankiyle arka camdan içeri girmiş olabilirdim
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    bu arada merak ettim milf hunteri vallahi billahi çizgi film pc oyun kahramanı sanıyordum .
    google amcaya sordum . gerisini ben söylemiyim. harbi ayıp yani bir videodan adımız çıktı kaldırayım en iyisi videoyu

Ayrton_SENNA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    bu arada merak ettim milf hunteri vallahi billahi çizgi film pc oyun kahramanı sanıyordum .
    google amcaya sordum . gerisini ben söylemiyim. harbi ayıp yani bir videodan adımız çıktı kaldırayım en iyisi videoyu
    O kadar şey yazdım bir tek ona gözünüz takılmış kötü niyet yok gülelim diye yazdım

Yalnız jargonu bilenler belli oluyor ;)

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)