dün yeni lastikten bahsediyordum nazara geldim herhalde.
ama lastiklerim olsun kendi yaptığım panik fren pratiklerim olsun meyvesini çoğu zaman vermiştir.
hızım düşük olsada bir anlık refleks ile lastikleri kitlemeden ön arka ani panik fren ile kızaklamadan durdum.
eğerki panik freni iyi yapamassanız lastiklerden herhangi biri kaymış olsaydı yüzde /100 vururdum.
siz siz olun özellikle panik fren çalışın. panik anında bile ne kadar sakindim. çünkü 26000 km yi geride bıraktım şükürler olsunki kendimi motosikletimi lastiklerimi ve frenlerimi tanıyordum. gördüğünüz gibi panik fren pratik yapmanın avantajları. üstelik arka lastik rodajda .
suç bendeydi sağda kaldırımda yürüyen bayanı birine benzetmiştim biraz fazla bakınca önümdeki taksinin o caddede durabileceğini düşünmedim. zaten eğerki birine kitlenirsem hızımda otomatik olarak düşüyor burdada öyle oldu.
video yüklenince atarım.
PANİK FRENDE OLSA ÇOK YÜKSEK BASINÇ İLE KESİNLİKLE ÖN ARKAYI ÇOK YÜKSEK BASINÇLA SIKARSANIZ FREN MESAFESİ UZAR. ÇÜNKÜ AMORTİSORLER DEVREYE GİRMEYECEĞİ İÇİN SIKINTI OLUR diye düşünüyorum. panik frende olsa kendi limitinizin yani pratik yapıyorsunuzya maksimum nerede ne zaman kitleneceğini bilmek ÇOK ÖNEMLİ !!!! hanginiz biliyor bunu hiç deneyen oldumu ?
sanmıyorum. bence deneyin deneyin ki bu tür kazalara bulaşmamış oluruz. gerçi suç ve hata bende idi kabul ediyorum. ama bu fren çalışmasını bilmeyen biri olsaydım tekerlerden biri kızaklar ve mesafe uzar ve sonunda gümlerdim.
bu videomu size göstermemin amacı panik fren pratiklerinin çalışmasının ne kadar önemli olduğunu göstermek içindir. yoksa ben rezil olmuşum önemli değil.
kazasız belasız sürüşler. ha bu arada fazla bakmayın sağa sola benim gibi