Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

kazaya ramak kala kendi videomdur. LOADİNGGGG......!!!!YÜKLENİYOR.....

Motovento
    REKLAM ALANI
    Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Suzuki Vanvan
    Bilader 5 dakikalık video atmışsın. 15 saniyelik olayı bulmak için internet paketimi yiyemem kusura bakma, dakikaları yaz sonra açarım.
    Uykusuzcorap bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alıntı Mamba09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilader 5 dakikalık video atmışsın. 15 saniyelik olayı bulmak için internet paketimi yiyemem kusura bakma, dakikaları yaz sonra açarım.
    4.20 den sonra

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------

Alıntı Alper Karademir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaa işte böyle insanın başına ne gelirse meraktan bak ''merak''tan
    vallahi tam panik fren yinede iyi kurtarmışsın barodi Allah tekerini düz bastırsın
    Eyvallah allah razi olsun.
    dovahhkin bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu bana ders olsun daha oncede bu sekilde oluyodu bidaha yok olmayacak. Benim trafikteki alan ve gorus hakimiyetimi yikan hersey dusmanimdir artik. Uzak kalacagim en iyisi uzak kalmak uzayip gitmek...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------

Oha cuss desem abes kacarmi ?
    Motosiklet surerken sen kafani sabit tut kardesim hicbir yere bakma ok.
    Ben karı kızı kesmenden bahsediyorum, trafiği okumak için kafanı araba süsü gibi oynatmana gerek yok. Ayna var kafanı çevirip arkaya baktın bi ara.
    Uykusuzcorap bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Hocam yol çizgisi ile kaldırımın arasında duruyorsun, yolun sağ şeridi boş. Üstelik yolun en sağında duruyor olmana rağmen, düz devam ediyorsun ki videodan anladığım o noktadan sağa dönüş var. 2 şeritli yolda sol dolu, sağ boş iken sen orda şerit yerine kaldırımın sıfırını tercih etmişsin, senin soluna duracak bir araç sinyal falan vermeden sağa dönmeye çalışarak seni sıkıştırabilir, bu durumda yön değiştiren dikkatin son anda önüne çıkan motorcuyu görmemene neden olabilir diye söylüyorum. Benim bildiğim ordaki şerit senin hakkın iken sağa sıfır durmuşsun.
    Tabi ben yolu, nerelere dönüş olduğunu falan bilmiyorum, sadece gördüğüm kadarı ile söylüyorum.
    zapalka bunu beğendi.

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı Sokollu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakışın kırmızı montlu hatuna kilitlendiği için panik fren yapmak zorunda kalmış olabilir misin ?
    Geçmiş olsun. Bütün motosiklet sürüş teorisini iflas ettirmişsin. Hani sürücü baktığı yere doğru giderdi.
    ferhatkars ve ömerky bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Geçmiş olsun hayırlı sürüşler.
    barodi bunu beğendi.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kaçıncı dakikayı izlememiz lazım ?

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaçıncı dakikayı izlememiz lazım ?
    Şifre : kırmızı montlu kız.

disturbed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adam 5dk.lık videoda gördüğü her hatunu kesmiş sonra birine benzettim diyor. Teyzeleri nile kesmiş yav
    avici ve SweentLy bunu beğendiler.

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    en az 10 tane kizi kesmissin videoda izledim tabi hayet normal erkek olarak hepimiz bi goz gezdiriyoruz ama daha cok dikkat ederek kesmeni oneririm
    barodi ve SweentLy bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı disturbed adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam 5dk.lık videoda gördüğü her hatunu kesmiş sonra birine benzettim diyor. Teyzeleri nile kesmiş yav
    İyi güzel de. Motosiklet sürücüsü nereye bakarsa oraya gitmez mi? Basbaya yoluna gidiyo.
    barodi bunu beğendi.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    4.26 sn

- Oooo çantaya baaakkkk... Mavi cins mi acaba

4.30 sn

- Ölüyoduk annskmhdhfgh!!!

Barodi kaldır bunu yoksa ekşi sözlükte fenomen olursun birazdan ben uyarıyımda
    barodi ve dovahhkin bunu beğendiler.

A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Geçmiş olsun. Motorun egzoz sesini kaydedebilir misin? Diversionın sesini çok merak ediyorum.
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4.26 sn

- Oooo çantaya baaakkkk... Mavi cins mi acaba

4.30 sn

- Ölüyoduk annskmhdhfgh!!!

Barodi kaldır bunu yoksa ekşi sözlükte fenomen olursun birazdan ben uyarıyımda
    kahkaha ile guldurdun

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------

Alıntı A.Türker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Motorun egzoz sesini kaydedebilir misin? Diversionın sesini çok merak ediyorum.
    Var diger videolarimda kardesim diversion f tanitim 2 yaz youtubeye

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

Vallahi sasiriyorum benim gozlerimemi inanayim sizin benim kameradan gordugunuz gozleremi inanayim. Yani benim gozumle benden daha iyi goruyorsunuz ya tebrik ederim.

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abi ne alem adamsın ya Bende araba sürerken gözüm sürekli etrafta(anladınız siz )
    Ama motosiklette bu kadar iyi değil abi hakikaten baya baya kesiyorsun milleti :D
    Geçmiş olsun,kıl payı durmuşsun.
    barodi bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Bajaj Discover 125 ST
    ekşi sözlükçüler bu ara çok boş yarın "kız keserken patlayan motorcu" başlığının ana karakteri olmak istemiyorsan videoyu kontrol altına almalısın
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Sesli guluyorum trafikte sadece arabalarmi kesilir? O cadde ful insan kayniyor ve o avm caddesinde yayalar aniden karsidan karsiya gecebiliyor videodada var zaten ornegi. Trafikte ilerlerken eger araba yogunlugundan cok insan yogunlugu varsa, insanları kesmek yani analiz etmek gerekiyor. Hepsini karsiya habersiz gececeklermis gibi kesmek bakmak gerekiyor.
    Ozaman surus sirasinda teyzelere ve bayanlara bakmayalim nede olsa onlar aniden karsi yola gecmez deyilmi ?

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Sen kafanı çevirmeden önce taksi neredeyse 5km hızla gidiyo ve flaşörlerini yakmış. Onu da fark etmeyip tehlike yaşadıysan ne diyim bilemedim. 1-2 saniye içinde gelişen bir olay değil taksinin durumu, hızlanası yok o aracın zaten. Bide 10 saniyelik olay için niye 5 dakka video izliyoruz, açık açık da yazmıyosun olay anının dakikasını video açıklamasına.

Motosikleti
    Herkes kestigime bictigime bakiyor tamam hatali oldugumu en bastan belirtmistim . bazilari vur dedik öldürdü teyze vs

Olumlu olumsuz yorum yapan herkese saygi duyuyorum. Asıl amac kimlerin ders aldigi ? Daha kotude olabilirdi. Allah korudu.
    Ancak altini cizmek istiyorum tekrar,
    Panik freni kacimiz tekerleri kitlemeden motosikleti durdurabiliyor. Yani ani frenle maksimum durusu en kisa zaman ve mesafede yapabiliyormuyuz ? Surekli calismamiz lazim hepimizin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen kafanı çevirmeden önce taksi neredeyse 5km hızla gidiyo ve flaşörlerini yakmış. Onu da fark etmeyip tehlike yaşadıysan ne diyim bilemedim. 1-2 saniye içinde gelişen bir olay değil taksinin durumu, hızlanası yok o aracın zaten. Bide 10 saniyelik olay için niye 5 dakka video izliyoruz, açık açık da yazmıyosun olay anının dakikasını video açıklamasına.
    10 saniyelik dalginlik bi anlik bakisin kacmasinin nelere malolabilecegini gostermis oldum.

Heyecanli olsun diye korku filmlerindeki gibi , o yuzden dk belirtmedim. 5 dk bile izlenmeyecek kadar sıkıcı geliyorsa videolarim en iyisi hic yüklemiyeyim bundan sonra
    dovahhkin bunu beğendi.

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı avici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kusura bakma ama böyle motosiklet sürülmez sen o 26000 km'yi boşuna yapmışsın. Tepegöz gibi heryeri tarıyosun, "bana bakıyolar mı acaba" diyerek herkesi kesiyosun(Teyzeleri bile kestin asohdsaod) kafa sabit durmuyor. Ayrıca arkadan kızı nasıl birine benzettin orasıda ayrı bi muamma.
    Motosiklet sürerken kafası sabit adamlara bayılıyorum, sonra ben hiç kaza yapmadım diyorlar ama etraflarında onların dikaktsizliği yüzünden kaza yapan o kadar insan oluyor ki. Kafa oynayacak arkadaş arkana bakacaksın aynalardan, sağına bakacaksın soluna bakacaksın, önündeki aracın sağına ve soluna hatta onun bi kaç sıra önündeki araçlara bile bakacaksın. Trafiği okumak denir buna, burası istanbul nereden neyin çıkacağı belli değil, karıyı kızı kesmeden trafikte etrafa bakılması şart.
    barodi, mozgur ve beko12345 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)