abi çok ayıp ettin
abi çok ayıp ettin
Geçen tvs ile Kütahya yolundayım. Polis çevirdi rutin kontrol.
R1200 gs sahiplerine karşı önyargılıydım fakat o gün karşıdan gelen r1200 sahibi bana selam vermek için bir amuda kalkmadığı kaldı. Gözlerim yaşarıyordu nerdeyse . Düşünün Tvs apacheye R1200 den selam geldi. Tabi bende yanımda polis molis dinlemeden el kol bacak ne varsa kaldırdım selamlaştık .
Ama bu bir istisna tabiki. Tvs ile ekipmanlı gördüğüm herkese selam veriyorum genelde büyük cc kullanıcılarından daha az karşı tepki alıyorum.
Ahhh V-stromum ah yollarımız ayrılmasaydı böyle mi olurdu. Ozaman 5 kişiden 6 sı selam veriyordu .
Kimse yanlış anlamasın , genelleme yapıcam çünkü cidden öyle.
V-stromda olsa tvs de olsa 3 gruptan selam alamıyorum bir türlü ne yatıysamda.
1- Harley süren zincirli abiler. Belkide grup kuralıdır hd sürmeyen birine selam vermemek. Bilemiyorum ama daha 1 kere karşı selam alamadım hd sürenlerden.
2- Bmw enduro serisi süren yine abiler . Özellikle r1200 sürüpte açılır kask kullanıp , hep çenesi açık halde gezen abiler varya hani hah işte onlarda selam vermiyor. Cidden vermiyor .
3- RR cı arkadaşlar. Bu gruptanda selam alamıyorum. r1 ,r6 , 600rr, 1000rr vs vs. Herhalde saçma sapan bir tartışma olan enduro mu ss mi tartışmasından olsa gerek 2 grup birbirine çok soğuk davranıyor. Hd sürenler kadar olmasa tek tük çok nadir selam alabiliyorum.
Bu gruplar haricinde cbr 250 , nc serisi, crf 250, Cbf150 ,ybr ,pulsar vs kullancılarından yoğun şekilde selam alıyorum ve veriyorum. En egosuz grup galiba bu grup .
Bu arada risk alıp içimdekileri döktüm. Birazdan hd ci r1200 cü rr cı arkadaşlar beni dövmeye gelebilir. Koru beni tamam mı . Hep senin yüzünden açtın konuyu dayanamadım .
Tavuk ezenlere selam vermiyorum Şaka bi yana ayıp etmiş
Ben genelde ekipmanlı herkese selam veriyorum. Geçen bi tane dımdızlak fazer 8 geldi yanıma, elini kaldırdı, suratımı çevirdim. Anlamıştır umarım
Farketmemıs olamaz mı.
Benim farketmedıgım çok kişi oldu son 1 ayda.
Dün bi vstrom mesela.
Selam kavramını daha bilmeyen motosiklet sürücüleri var, korna veya el kol ile selam verince başka türlü algılıyorlar. Ben criuser kullanmama rağmen daha bir tane cruiser yada harleyden selam almış değilim. Yoğun şekilde SS lerden selam alıyorum ilginç bir şekilde.
snapy ya yanlış anlasaydıda kendine el hareketi yapıldığını düşünüp,dönüp peşine gelse seni orda bi güzel
Ne Koyuyor Demi?:D Her Yerde Öyle Ama Oyunlarda Bile Öyle Rütbeli Adama Selam Veriyorsun Umarsamıyor.Hep Sonradan Görmeler:
Adam haklı bence. Ben de olsam selam vermezdim.
Kask mont eldiven kullanmıyorsan yani kısacası motosikletçiye değilde soytarıya benziyorsan slm vermezler
Tabi durum bunun tam tersi ise vermeli belki
Veya şöyle düşün tanımadığım adam bana neden slm versin
Sen bu işin içinden çıkamassın boşver veren verir vermeyen vermez
Zamanında bir yorum okumuştum, forumdakilari tanıdıktan sonra millete selam vermeyi kestim diye
İşin şakası bir yana motosikleti sadece ulaşım aracı olarak gören otomobilden Xmax'e veya Gs'e atlamış tayfa ile, ekipmanı tam olmayan ergenlere ve spor motosikletlerin üzerinde kasım kasım kasılan tiplere hiç selam vermiyorum. Kendileri ilk verirse cevap gelir ama
Unkapanı üzerinden Taksim'e çıkarken, yolun karşısından diğer istikamete giden Pulsar'a selam vermiş adamım Bana bir adım gelene depar atarım misali oldu .
Öyle takıntılarım yok
Selam vermedi, selam verdim karşılık gelmedi..
Geçenlerde Konya yolunda sanırım 5 kişilik bir grup 1-2-3-4 yanımdan zav diye geçerken
5. arkadaş sanırım grubun sözcüsü arkadan geliyor el kaldırıp selam verdi. Bende el kaldırdım.
Bu bağlamda demek ki diğer 4 ü işe yaramazmış mı demek gerekiyor.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Selam vermenin motosikletin modeliyle alakalı olduğunu düşünmüyorum.. İnsani bir durumdur selam verip selam almak..
Bunun dışında çok takılmayın motosiklet kullanırken herkes bir anda size uyum sağlayacak değil ya selam verin vermediyse bozulmadan yolunuza devam edin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)