selamıma selam vermeyen transalpci
Reklamlar
-
Her konuda olduğu gibi burada da genelleme yapmak yersiz. Ona bakarsan ben de NC kullanıyorum, birçok küçük motor kullanan arkadaşa korna ile selam verip dönüş alamadığım oldu (belki yol istemek için korna çalıyorum sanıyor da olabilirler tabi hızdan dolayı )
Fakat selamlaşmak güzeldir, bu sene yaptığım akdeniz turunda artçı olarak motorcu olmayan bir arkadaş vardı, yol boyu geçen motorcularla (BMWciler, küçük, büyük hepsi dahil) sürekli selamlaştık, sonunda arkadaş dayanamadı sordu sen bu adamların hepsini nerden tanıyorsun, niye herkes selam veriyor diye Dinlenme amaçlı durduğumuzda geçen motorcuların durması, sorun var mı diye sorması fln çok hoşuma gitti arkadaşın. Büyük şehirlerde koşuşturmaca vs. yüzünden çok yaşanmasa da tatil beldelerinde bunun farkını çok açık hissediyorsunuz..
Reklamlar
-
honda cb 125 varken karşıdan gelen bir chopper ağırlıklı motosiklet sürüsüne karşı tek bir "düt" sesine
"dübübdübdüübüdübtüüdtübüdüüdübüdtbüüt" şeklinde karşılık almıştım pek sevindirici olmuştu
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Otomobil ile seyrederken hep motosikletlilere yol veriyorum, şeridin solundan geliyorlarsa yer açıyorum, mümkünse siper oluyorum vs. Fakat selam vermiyorlar. Sorarım size, motorcunun motorcuya selam vermesi için ikisinin de altında motosiklet mi olması gerekir
-
E.Gülbeyaz adlı üyeden alıntı
Otomobil ile seyrederken hep motosikletlilere yol veriyorum, şeridin solundan geliyorlarsa yer açıyorum, mümkünse siper oluyorum vs. Fakat selam vermiyorlar. Sorarım size, motorcunun motorcuya selam vermesi için ikisinin de altında motosiklet mi olması gerekir
Motosikletlileri Farkedin, diye bir stickerla bu işi çözersiniz
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
snappy x adlı üyeden alıntı
abi çok ayıp ettin
bi daha olmas
-
snappy x adlı üyeden alıntı
mesela 1 hafta önce kahverengi bi forza gördüm oda bakmadı bile
Kahverengi forza ?
Ben görsem selam vermem amuda kalkarım
-
MT üyelerine özel bir selamlaşma modeli var mı?
-
Emniyet şeridinden gidiyordum, kamyoncu abi yol verdi diye selam veriym derken önümdeki motorcu trafiği aniden durdu ve öndeki kurye arkadaşa arkadan çarptım. Yarım metre erken durabilseydim çarpmazdım.
Sonuç: Selam vermek fren mesafesini uzatır. Kornayla selam verin
-
Motorcular kardeştir yalanına inanmayın arkadaşlar motorcular kardeş değil kalleştir bunu asla unutmayın
Şubat ayında samsun kuş cennetinden dönerken yolda lastiğim patladı bende patlak lastikle bafraya dönüyorum tam bafranın girişine geldim arkamda eksoz sesi bide beni sıkıştırıyolar 6 tane chooper arkalarında Türk Chooper Samsun MT Kulübü yazıyor dedim artisler hiç istiflerini bozmuyolar sonra önlerinde bitanesi durdu yapabilcek bişi varmı dedim lastik yarıldı ne yaparsınki sırtınamı alacaksın yok dedim orada bir iki bakındı baktım foto çekiyolar artisler sonra baktım facebook resim koymuşlar yolda kalan motorcuya yardım ettik diye kendilerine pay çıkarmışlar dedim ki ne bu artist artist korna çaldım selam bile vermediniz diye sonra bozulmuşlardı sonra hadin tur yapalım dedim bizim motorlar 190 basıyor seninkiyle olmaz dediler yuh dedim iyki 150 cc kullanıyorum
dünde yine samsun chooper MT Klübü bir arkadaş gördüm baba dedim kaç para 40 dedi telefonu çaldı başladı konuşmaya şeytan diyor at üzerine tuz ruhunu erit 40.000 tl motoru havası civası kalmasın ama neyse
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
Bu chooper klübünü kınıyorum özelliklede samsun chooper MT kULUBÜNÜ iyki chooper var ha ne yapalım yani motormu motor işte
-
selam veren herkese selam veririm...(apaçiler hariç) selam vermek almak adamlıktandır....
-
Demekki hala hayvansever insanlar var
-
Arkadaslar mt.net olarak selamlaşma belirleyelim sırasıyla 3 korna 2 selektör 4 korna 3 selektör atalım bütün motorculara aynı şekilde karşılık gelirse mt.net üyesi ama değilse dayak garanti.
-
Ben motoru alalı 1 ay oldu. 100cc cup motor temiz bakıyorum parlar her zaman. Yanıma gelen ssci arkadaşlar yarışak mı'dan başka bişiy demiyor. Çok sıcak kanlı biriyimdir, yani her motorcuya selam vermek isterim ama, evet aması var; katşıdaki adam selamı almaz düşüncesi var bir keresinde selam verdim adam tınlamadı, bi içim burkuldu eve gittim. Karşıdakinin gerçek motorcu olduğunu bilsem kesinlikle motor ayrımı yapmaksızın veririm selamımı. Ama ekipmansızlar var ki, ışıklarda yanlarına bile geçmiyorum...
-
Alisacaksin abi. Ben 2004te mondial 150 hs ile baslamistim motosiklete. Birak selami baska motorcularin oldugu gruba yanasip selam vermeyegor. "SSSSie" dercesine bakar herkes. Bu foruma girerdim, mondial forumlari disinda sohbetime bile cevap alamadigim olmustu. Sonralari Gilera Nexus 500 aldiydim, bir anda "abi" oldum. "ooo scooterlarin ferrarisi" (o zamanlar) "baba naber nasi keyifler" oldu. Hic birine onceki yasadiklarimdan dolayi atar yapmadim.
Hala da mobiletinden panigalesine hepsi esit davrandigimiz bir cok dostumuz var.
Motorculuk motorunun ne kadar ettigiyle degil ruhla olur. O selam vermeyen transalpcinin motosiklet kulturu yokmus. Daha da kotulemeye gerek yok. Cunku selama cevap vermedigi icin o kisiden karakter analizi yapamazsiniz.
-
Sj's adlı üyeden alıntı
Alisacaksin abi. Ben 2004te mondial 150 hs ile baslamistim motosiklete. Birak selami baska motorcularin oldugu gruba yanasip selam vermeyegor. "SSSSie" dercesine bakar herkes. Bu foruma girerdim, mondial forumlari disinda sohbetime bile cevap alamadigim olmustu. Sonralari Gilera Nexus 500 aldiydim, bir anda "abi" oldum. "ooo scooterlarin ferrarisi" (o zamanlar) "baba naber nasi keyifler" oldu. Hic birine onceki yasadiklarimdan dolayi atar yapmadim.
Hala da mobiletinden panigalesine hepsi esit davrandigimiz bir cok dostumuz var.
Motorculuk motorunun ne kadar ettigiyle degil ruhla olur. O selam vermeyen transalpcinin motosiklet kulturu yokmus. Daha da kotulemeye gerek yok. Cunku selama cevap vermedigi icin o kisiden karakter analizi yapamazsiniz.
Olay iki tekerde zaten .. o ruha sahip olduktan sonra bu selamin alma vermeme muhabbeti olmaz ..
Bazıları da tarz konusunda bence sacmaliyor .
-
Ufak cc'lere uzerinde adamakilli ekipman gormezsem selam vermiyorum. Verirse selami alirim elbet... Selam vermeme sebebim apaçi keko tayfa oldugu icin genelde selam almiyorlar ben de kendimi yormuyorum bu yuzden...
Bu arafa chop/cruiser kullananlara da genelde selam vermem neyin kafasini yasiyorlarsa genelde selam almiyorlar. Bu konuda en cok selam veren alan tayfa endurocular.
-
-
kadango adlı üyeden alıntı
Ufak cc'lere uzerinde adamakilli ekipman gormezsem selam vermiyorum. Verirse selami alirim elbet... Selam vermeme sebebim apaçi keko tayfa oldugu icin genelde selam almiyorlar ben de kendimi yormuyorum bu yuzden...
Bu arafa chop/cruiser kullananlara da genelde selam vermem neyin kafasini yasiyorlarsa genelde selam almiyorlar. Bu konuda en cok selam veren alan tayfa endurocular.
Al benden de o kadar. Bu chopper kitle sanki dunya once onlari yaratmis gibi takildiklarindan olsa gerek, ne selam veririm, ne de aralarina katilirim. Bireyselde hepsi ozunde super adamdir ayri ama genelde bunlar ari kovani gibi gezer, iste o zaman sallamam.
-
Geçen Antalya chooper a denk geldim 2 şeritli idi dit dit dedim geçerken didididididifit dediler yer ve zamana bağlı galiba ☺
En çok selam alıp verdiğim ise enduro yada bilinçli scooter sürücüleri.
-
Motorum kucuk bana selam vermiyorlar diye dusunmek cok mantıklı degil bence. Tamam sen gelene gidene selam veriyor olabilirsin ama belki karsıdaki hoslanmıyor bu durumdan. Degil 125 cc 1600 cc motor gecse selam vermeyecek insanlar var. Benim gibi mesela.
O yuzden bu selam konusunda CC yada tarz kıyaslaması yanlıs. Vermeyen adam kimseye vermez Bir de bu acidan dusunun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)