Geçen tvs ile Kütahya yolundayım. Polis çevirdi rutin kontrol.
R1200 gs sahiplerine karşı önyargılıydım fakat o gün karşıdan gelen r1200 sahibi bana selam vermek için bir amuda kalkmadığı kaldı. Gözlerim yaşarıyordu nerdeyse . Düşünün Tvs apacheye R1200 den selam geldi. Tabi bende yanımda polis molis dinlemeden el kol bacak ne varsa kaldırdım selamlaştık .
Ama bu bir istisna tabiki. Tvs ile ekipmanlı gördüğüm herkese selam veriyorum genelde büyük cc kullanıcılarından daha az karşı tepki alıyorum.
Ahhh V-stromum ah yollarımız ayrılmasaydı böyle mi olurdu. Ozaman 5 kişiden 6 sı selam veriyordu .
Kimse yanlış anlamasın , genelleme yapıcam çünkü cidden öyle.
V-stromda olsa tvs de olsa 3 gruptan selam alamıyorum bir türlü ne yatıysamda.
1- Harley süren zincirli abiler. Belkide grup kuralıdır hd sürmeyen birine selam vermemek. Bilemiyorum ama daha 1 kere karşı selam alamadım hd sürenlerden.
2- Bmw enduro serisi süren yine abiler . Özellikle r1200 sürüpte açılır kask kullanıp , hep çenesi açık halde gezen abiler varya hani hah işte onlarda selam vermiyor. Cidden vermiyor .
3- RR cı arkadaşlar. Bu gruptanda selam alamıyorum. r1 ,r6 , 600rr, 1000rr vs vs. Herhalde saçma sapan bir tartışma olan enduro mu ss mi tartışmasından olsa gerek 2 grup birbirine çok soğuk davranıyor. Hd sürenler kadar olmasa tek tük çok nadir selam alabiliyorum.
Bu gruplar haricinde cbr 250 , nc serisi, crf 250, Cbf150 ,ybr ,pulsar vs kullancılarından yoğun şekilde selam alıyorum ve veriyorum. En egosuz grup galiba bu grup .