Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

selamıma selam vermeyen transalpci

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yamaha cryptone
    transalpçı olmuş ama motorcu olamamış demek ki. motorcu hayabusadan inip yüzlük cub motora scootere binebilen insandır. malum yaşlanıyoruz nice abimiz arkadaşımız kawa lara 1000 liklere veda etti şimdi küçük binek motorlarına biniyorlar.

bu motorculuk kültür işidir.
    snappy x bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    TOTEMONS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1991 MODEL MZ 251-YAMAHA MT-125-2014CBR500R-CBF150
    Alıntı ZümeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyle takıntılarım yok
    Selam vermedi, selam verdim karşılık gelmedi..
    Geçenlerde Konya yolunda sanırım 5 kişilik bir grup 1-2-3-4 yanımdan zav diye geçerken
    5. arkadaş sanırım grubun sözcüsü arkadan geliyor el kaldırıp selam verdi. Bende el kaldırdım.
    Bu bağlamda demek ki diğer 4 ü işe yaramazmış mı demek gerekiyor.
    O önden giden 4 kişi bayan arkadan gelen ise erkek sürücüymüş bence.

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    snappy bidaha karşılaşırsanız sende ona selam verme, çeksin cezasını
    something123 ve bahadircolak bunu beğendiler.

Berkec. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Spacy
    Daha çok genç kuryeler selama karşılık veriyo

dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen tvs ile Kütahya yolundayım. Polis çevirdi rutin kontrol.

R1200 gs sahiplerine karşı önyargılıydım fakat o gün karşıdan gelen r1200 sahibi bana selam vermek için bir amuda kalkmadığı kaldı. Gözlerim yaşarıyordu nerdeyse . Düşünün Tvs apacheye R1200 den selam geldi. Tabi bende yanımda polis molis dinlemeden el kol bacak ne varsa kaldırdım selamlaştık .

Ama bu bir istisna tabiki. Tvs ile ekipmanlı gördüğüm herkese selam veriyorum genelde büyük cc kullanıcılarından daha az karşı tepki alıyorum.

Ahhh V-stromum ah yollarımız ayrılmasaydı böyle mi olurdu. Ozaman 5 kişiden 6 sı selam veriyordu .

Kimse yanlış anlamasın , genelleme yapıcam çünkü cidden öyle.

V-stromda olsa tvs de olsa 3 gruptan selam alamıyorum bir türlü ne yatıysamda.

1- Harley süren zincirli abiler. Belkide grup kuralıdır hd sürmeyen birine selam vermemek. Bilemiyorum ama daha 1 kere karşı selam alamadım hd sürenlerden.

2- Bmw enduro serisi süren yine abiler . Özellikle r1200 sürüpte açılır kask kullanıp , hep çenesi açık halde gezen abiler varya hani hah işte onlarda selam vermiyor. Cidden vermiyor .

3- RR cı arkadaşlar. Bu gruptanda selam alamıyorum. r1 ,r6 , 600rr, 1000rr vs vs. Herhalde saçma sapan bir tartışma olan enduro mu ss mi tartışmasından olsa gerek 2 grup birbirine çok soğuk davranıyor. Hd sürenler kadar olmasa tek tük çok nadir selam alabiliyorum.

Bu gruplar haricinde cbr 250 , nc serisi, crf 250, Cbf150 ,ybr ,pulsar vs kullancılarından yoğun şekilde selam alıyorum ve veriyorum. En egosuz grup galiba bu grup .
    Senin para sıkıntın olmasın gezmeye eğlenmeye ta kütahyalara git alem yapacam diye v strom un mangırlarını harca sonra vay efenim bana selam vermiyorlar
    bilse bunu cbrcılarda almayacak selamını KARDEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    mesela 1 hafta önce kahverengi bi forza gördüm oda bakmadı bile

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı Alper Karademir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin para sıkıntın olmasın gezmeye eğlenmeye ta kütahyalara git alem yapacam diye v strom un mangırlarını harca sonra vay efenim bana selam vermiyorlar
    bilse bunu cbrcılarda almayacak selamını KARDEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
    Sen önce çakarının tekini yaptır artist.

Motorunda hiç güzel değil zaten .

Alıntı snappy x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sakin ol hocam snapyy ile arkandayım
    en son snapyy ile vurdurmuyo muydun sen yav ? Beko hocam ben çok güvenemedim bak şimdi arkayı sağlama almak lazım

dadaş-bb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    'ni Sattı. Arayışlarda
    Genelde ekipmanlı olarak gidenlere selam veririm, selam verene de selam veririm.

Ekipmansız olanlara da korna çalarım kaskımı gösteririm parmak sallarım

Aslında bu iş ruh hali meselesidir. Kişi yolda keyfi yerinde seyir halinde gidiyorsa herkese selam verir.

Yolda giderken bir çok kez, taksi, kamyon ve tır selam verdi korna çaldı bende aynı şekilde bende el kaldırarak selam verdim.
    BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!

"AKINCILAR..."

RAMİREZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM duke 125-- BMW F650 CS
    Selam vermek mecburi mi??

Geçen sabah işe biraz geç kaldım. Motorla gideyim dedim. Bağlarbaşından Altunizade köprüye kadar belki 50 tane motorcu vardı. Hepsine mi vericez? O kadar vermeye can mı dayanır?

Bu arada verdiğim selamı alan alır, almayan umurumda olmaz. Onlar da haklı olabilir. Mecburi mi selam almak? diyebilirler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    mondial z-one 150
    Konu biraz abarmış. Karşıdan gelen selam vermiyorsa o onun sorunu. Demek ki amcanın bir yerlerinden sıkıntısı var olsa gerek.Genelde yüksek ve pahalı motora binenlerin % 60 ı eziktir. Nasuh Mahruki bunların dışında kalan idolümdür. Baktığınızda Nasuh karakterinde insanların (görmüş,geçirmiş, doymuş,kendisiyle barışık)insanı insan olarak gördüğünü, üstündeki,altındaki zırıltı yada pırıltıyla uğraşmadığını anlıyoruz. Ancak diğer taraftan sonradan görme, aç, kendisiyle ve herkesle dargın ama paralı, dar dümela yaratıkların diğer insanlara güzel davranışlar göstermesini-ki selam vermek bunlardan sadece biri- beklemek hat olur. Onlar kendi içlerinde 3-5 kişiden müteşekkil,körler sağırlar birbirini ağırlar şeklinde bir ilişki içinde, zavallı tıbbi atıklardır.İnşallah kendi dar çevrelerinden çıkarlarda,insanların içine ,hayata karışırlar. Motosiklet bunun için bir fırsat ama bunu göremeyecek kadar körler ne yazık ki..

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Tez kellesi uçurula!!!
    Nasıl olurda selam vermez
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Motosikleti
    2014 ybr esd
    NE ADAMLAR GÖRDÜM ALTINDA MOTOR YOK,NE MOTORLAR GÖRDÜM ÜSTÜNDE ADAM YOK...
    bahadircolak, jimi_hendrix ve Tolgakan bunu beğendiler.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sayılı bulunan araçların karşılaşırlarsa selam vermesini anlarımda ne gerek var her gördüğüne selam vermeye yada kaskın altında belki tanısam hiç sevmeyeceğim karakterde biri var ?

Hondolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bir şahsın motosiklet kullanması onu iyi bir insan yapmaz.
    iptaluyelik02 bunu beğendi.

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı TOTEMONS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O önden giden 4 kişi bayan arkadan gelen ise erkek sürücüymüş bence.
    TOTEMONS bana cbr500le selam vermezsen üzülürüm traktör sürüyoruz diye aşağılamayın bizi

R1200 gs sahiplerine karşı önyargılıydım fakat o gün karşıdan gelen r1200 sahibi bana selam vermek için bir amuda kalkmadığı kaldı. Gözlerim yaşarıyordu nerdeyse . Düşünün Tvs apacheye R1200 den selam geldi. Tabi bende yanımda polis molis dinlemeden el kol bacak ne varsa kaldırdım selamlaştık .

Ama bu bir istisna tabiki. Tvs ile ekipmanlı gördüğüm herkese selam veriyorum genelde büyük cc kullanıcılarından daha az karşı tepki alıyorum.

Ahhh V-stromum ah yollarımız ayrılmasaydı böyle mi olurdu. Ozaman 5 kişiden 6 sı selam veriyordu .

1- Harley süren zincirli abiler. Belkide grup kuralıdır hd sürmeyen birine selam vermemek. Bilemiyorum ama daha 1 kere karşı selam alamadım hd sürenlerden.

2- Bmw enduro serisi süren yine abiler . Özellikle r1200 sürüpte açılır kask kullanıp , hep çenesi açık halde gezen abiler varya hani hah işte onlarda selam vermiyor. Cidden vermiyor .

3- RR cı arkadaşlar. Bu gruptanda selam alamıyorum. r1 ,r6 , 600rr, 1000rr vs vs. Herhalde saçma sapan bir tartışma olan enduro mu ss mi tartışmasından olsa gerek 2 grup birbirine çok soğuk davranıyor. Hd sürenler kadar olmasa tek tük çok nadir selam alabiliyorum.

Bu gruplar haricinde cbr 250 , nc serisi, crf 250, Cbf150 ,ybr ,pulsar vs kullancılarından yoğun şekilde selam alıyorum ve veriyorum. En egosuz grup galiba bu grup .
    ben kimseye selam vermem ama gelen selamı alırım, şimdiye kadar en fazla 3-5 kişi selam vermiştir, en son tvs-tvs den selam aldım eleman ekipmanlıydı bende pek ekipman yoktur
    çok farklı gördüğüm şeylere selam veririm, mesela bir kere gece 2 gibi sinema çıkışında eve giderken ışıkta chopparlı kız görmüştüm ona selam vermiştim, onun gibi şeyler
    insta: veli_montana_

Iron&Road - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arora Avantgarde 150 - Honey Badger
    Valla enteresan şekilde HD ve BMW ler selam vermiyor. Onun dışında Ducati, Kawa, Honda, 600, 1000 ne ise artık hepsi selam veriyor alıyor.

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Dün gece 600rr lı bı elemana 4 kere selam verdım 4unede karsılık vermeyınce 3 sanıye kornaya basılı tuttum aragazla karsılık verdı kornası bozuk sanırım :D:D
    OwnRider bunu beğendi.

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA

hemen hemen bütün harleyciler den selam aldım. hatta arka arkaya dizilmiş 10 hd sürücüsünden ayrı
    ayrı selam verdiklerini gördüm

ben bayan sürücülere özellikle selam vermiyorum. sanki istemeye gelmişiz gibi yüzlerini buluşturuyorlar

bmw kullanırken sol şeritte hızını düşürüp aradaki otobüsün geçmesini bekledikten sonra selam
    verip yola devam edenini de gördüm
    harley is making love with davidson

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)