Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Genç işi tam takım yağmurluk tavsiyesi

REKLAM ALANI
    emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    Hayırlı akşamlar.Yağmurluk almayı düşünüyorum.Genelde şehir içi sürüşler yaparım.İş ev mesafesi kısa.İşe yarar her yeri sarıp sarmalayan görünüşü güzel yağmurluk tavsiyelerinizi bekliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bende bekliyorum 25 km gidip gelmek için . Şuan motorum yok ama seneye için

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    arkadaşlar decathlonda yatçılık bölümüne bakmanızı tavsiye ediyorum, yatch die marka var, gayet güzel yagmurluk mevcut,
    membrana göre yagmurluk tavsiye edilir, genelde motor ve yatcılar için 5000 mm üstünü tavsiye ederler, bu saat ile yağan yagmura göre dayanıklık anlamına gelir.. ben 4000 mm lik bir mont aldım, gayet memnunum, buna dikkat ederseniz sizin çin yararlı olur..

Motosikleti
    FZ6
    Ben eşime ve kendime ismont tan reflektorlu alt ust ayrı aldım. Cokta memnunum hem terletmiyor hava kanalları var hemde hiç su almıyor.pantolon ve montun üzerine giyiyorum pratik bir şekilde . Özellikle tulum şeklinde almadim bacak aradı ağ kısmı deforme oluyor ve su almaya başlıyor tulum komple ise yaramaz hale geliyor. İsmontta 20-30 lira bir alt yağmurluk deforme olsada yenisini uygun fiyata alırız diye düşündük.
    Uykusuzcorap bunu beğendi.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı eod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben eşime ve kendime ismont tan reflektorlu alt ust ayrı aldım. Cokta memnunum hem terletmiyor hava kanalları var hemde hiç su almıyor.pantolon ve montun üzerine giyiyorum pratik bir şekilde . Özellikle tulum şeklinde almadim bacak aradı ağ kısmı deforme oluyor ve su almaya başlıyor tulum komple ise yaramaz hale geliyor. İsmontta 20-30 lira bir alt yağmurluk deforme olsada yenisini uygun fiyata alırız diye düşündük.
    Link atabilir misiniz mümkünse ?
    Yani herkez işmot diyor link olmayınca olmuyor
    Birde boy kg bilgisi ile hangi beden aldınız
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    FZ6
    http://www.ismont.com.tr/yagmurluk-3

Reflektorlu 57 TL olan üst, 22,03 TL olan alt.

Boyum 184 cm kilom 85 ben L beden Aldım altı ve üstü.
    Dediğim gibi motosiklet montunun üzerine oluyor rahatça ve alt tarafıda ayakkabı çıkartmadan giyip çıkarıyorum.
    Bune bunu beğendi.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Way arkadaş ölçüler bile nerdeyse aynı bi bakayım ben tşk

Alıntı eod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.ismont.com.tr/yagmurluk-3

Reflektorlu 57 TL olan üst, 22,03 TL olan alt.

Boyum 184 cm kilom 85 ben L beden Aldım altı ve üstü.
    Dediğim gibi motosiklet montunun üzerine oluyor rahatça ve alt tarafıda ayakkabı çıkartmadan giyip çıkarıyorum.
    Hocam geçen bende aynı ürüne bakmıştım terletmediğine emin misiniz? çünkü pvc kaplı yazıyor pvc ler terletir. bir de mümkünse bir giyip foto çekip yükler misiniz rica etsem çok minnettar kalırım.

CT.ATC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Mr Vulture(30k) > X-Treme Max 150
    Bende alt kısımdan aldım, kalınca güzel birşey zaten sertifikaları falan var site de, havayı rüzgarı kesiyor yağmur henüz test etmedim. 22 lira ürüne 8 lira kargo ücreti çıkarıyorlar bu arada toplu alımlar daha uygun olabilir. Ben arkadaşıma l kendime m sipariş ettim 180 üzerinde isen l 1.75 civarında isen m öneririm. Beden konusunda sorun olmaz çuval gibi çünkü

Motosikleti
    FZ6
    Terlrtmedigine eminim.zaten hava kanalları var . Fotogtaf işini bugun hallederim.
    Ben antalyada ismont şubesi vardı gidip oradan giyinerek deneyerek aldım zaten. Kargo masrafım olmadı

Teşekkürler dostlar. Ben de izmirdeki işmont a gidip bakayım. 10-15 gün sonra 100-200 km arası uzaklıktaki servise gidicem soğuktan korunmak için de giyebilirim yağmurluğu..

Motosikleti
    FZ6
    Foto atamiyorum buradan . om ile facebook adresimi gondereyim oradan çekip atarim.

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    Genç işi dedin, İşmont ve decathlon liste dışı kaldı. Fiyat konusunda ne diyorsun?

Mirable - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Durt marka alt-üst takım aldım 95 liraya. Çok memnunum.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    fiyat olarak iyiymis

Alıntı Mirable adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Durt marka alt-üst takım aldım 95 liraya. Çok memnunum.
    link yada foto var mı bulamadım nerden aldınız

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Köylü ve Kuru

Eod'unda önerdiği işmont yağmurluğu almıştım
    http://www.ismont.com.tr/klasik-yagmurluk-pantolonu
    fatura bilgisi istendiğinden şirkete fatura ettirdim 21,5 tl'ye geldi , ufak tefeğim ama orta boy aldım böylece Oburisk misali belimin epey üstüne kadar çekiyorum.

Bugün sağanak yağışta , başakşehir-Mecidiyeköy yaptım 27 km (Antalya'nın bir anda boşanan yağmuru kadar olmasa da) 15-20 mt ötesi zor görünüyordu.

Üst : Feyizoğlu'ndan 2 sene kadar önce alınan Prosev emektar mont 80 tl
    Alt : Tech90 city pantolon , üstüne işmont yağmurluk 250+21,5 tl
    Kask : LS2 FF350 120 tl motoliz
    Çizme : Gaerne G-Altus Aquatech Touring 236 tl kampanyada Honda motototal

Zerre ıslanmadan iş yerine geldim gayet keyifliydi , açıkçası yağmurda ıslanmayacaksam her kılıkta motora binebilirim Kış ekipmanlarımı gayet bütçe dahilinde tamamladım.

Bu arada ekipman'da fiyat tek kriter değil , üzerimde ki mont ile epey düşme testinden geçtim (bknz : kaza raporu) gayet iyiydi , daha önceki kaskımla (Airoh Speedfire - 110 tl - Motoliz otomobile uçan kafa attım banamısın demedik).

Çizme'ye alışmak biraz zaman aldı (2-3 gün) ama kesinlikle çok faydalı sadece yağmur'dan korusun diyenler içn 60 tl altına babalar gibi işçi çizmeleri var düşük korumalı.

iptaluyelik02 ve hamzarat bunu beğendiler.

hamzarat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F700GS
    valla yağmurluğun genç işi olabilir mi bilmiyorum ama kapalı havada görünür olmak herşey demek.ben de altta ki yagmurluk takımını kullanıyorum.alt-üst takım 40 liraya almıştım.fosforlu yeşile yakın bir rengi var kullandığımın ve bariz görünür.en sevdiğim yanı görünür olması ve rüzgarı çok iyi kesmesi.istanbul sinop yapmıştım yazın.bolu-sinop arası full yağışlı yolda sürdüm.bir gram ıslanmadım ama hafif terletiyor uzun süre giyersen.bence öyle revitlere,alpinestarlara 250-300 lira bayılmaya hiç gerek yok yağmurluk konusunda.diğer ekipmanların kaliteli olmalı tabiki.en önemli etken görünürlük bence.

http://www.ismont.com.tr/klasik-yagmurluk

uzaaklardann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beverley 250 s + Honda Rebel Bobber + BMW R1200R
    Alıntı mgora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Köylü ve Kuru

Eod'unda önerdiği işmont yağmurluğu almıştım
    fatura bilgisi istendiğinden şirkete fatura ettirdim 21,5 tl'ye geldi , ufak tefeğim ama orta boy aldım böylece Oburisk misali belimin epey üstüne kadar çekiyorum.

Bugün sağanak yağışta , başakşehir-Mecidiyeköy yaptım 27 km (Antalya'nın bir anda boşanan yağmuru kadar olmasa da) 15-20 mt ötesi zor görünüyordu.

Üst : Feyizoğlu'ndan 2 sene kadar önce alınan Prosev emektar mont 80 tl
    Alt : Tech90 city pantolon , üstüne işmont yağmurluk 250+21,5 tl
    Kask : LS2 FF350 120 tl motoliz
    Çizme : Gaerne G-Altus Aquatech Touring 236 tl kampanyada Honda motototal

Zerre ıslanmadan iş yerine geldim gayet keyifliydi , açıkçası yağmurda ıslanmayacaksam her kılıkta motora binebilirim Kış ekipmanlarımı gayet bütçe dahilinde tamamladım.

Bu arada ekipman'da fiyat tek kriter değil , üzerimde ki mont ile epey düşme testinden geçtim (bknz : kaza raporu) gayet iyiydi , daha önceki kaskımla (Airoh Speedfire - 110 tl - Motoliz otomobile uçan kafa attım banamısın demedik).

Çizme'ye alışmak biraz zaman aldı (2-3 gün) ama kesinlikle çok faydalı sadece yağmur'dan korusun diyenler içn 60 tl altına babalar gibi işçi çizmeleri var düşük korumalı.

http://www.birmarket.com/yagmur.JPG
    Abi adam genç işi demiş yaa! Naaptın sen.

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Gençler ıslansa da olur adı üstünde genç , bizim gibi merdiven dayamışların kuru kalması lazım
    http://www.ismont.c ,om.tr/klasik-yagmurluk-pantolonu 22 tl ile gayet makul bir seçenek.

Alıntı uzaaklardann adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi adam genç işi demiş yaa! Naaptın sen.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)