Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

En iyi naked

REKLAM ALANI

Merhaba kıymetli arkadaşlar, 42 yaşındayım ve naked tutkunuyum, yakın zamanda bir ducati monster 1200s almayı planlıyorum inşallah, daha önce tecrübe etmiş arkadaşların önerisini ve tavsiyelerini almak isterim. Saygılarımla.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    arayışta
    Öncelikle hoş geldiniz. Fiziki özellikleriniz ve daha önceki motosiklet geçmişinizi yazabilirseniz tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir.
    Ayrıca ilgili başlık da yardım alabilme ihtimaliniz daha fazla hatta sitenin arama butonunu kullanarak bile birçok şey öğrenebilirsiniz.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ati_Motosiklet
    Not yanlış anlamayın ama ben oyumu trol den yana kullanıyorum. Bu sıralar forumda çok bulunuyor.

Sabırsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZXr
    Ktm 1290 super duke r
    Bmw s1000r
    Darkfriairs bunu beğendi.

something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    ducati monster için AEA'nın güzel videosu var.. bende izledim, profesyonel birinde gelen yorum sizi tatmin edebilir..

okican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lambretta V200 Special ABS
    145 hp
    125 nm tork
    180 kg ağırlık
    Tecrübeli ve yetenekli bir sürücü için bile oldukça tehlikeli

Ayrıca kahrolsun troller :D
    xawa bunu beğendi.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    z1000 almak lazım mt-01 de güzel

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Daha önce hiç motor kullandınızmı
    Motosiklet şaka ya gelmez bi bakmışsın tahtalı köydesin

Merhaba kıymetli arkadaşlar, öncelikle hoşbulduk yüksel bey. Arkadaşlar öneri ve tavsiyelerinizi dikkatlice okuyup değerlendiriyorum. Biraz kendimden bahsedeyim adım emre 1973 doğumluyum, 1.75 boyunda ve 75 kiloyum, hayatımda hiç vitesli motosiklet kullanmadım, ancak scooter kullandım ve trafiğe çıktım. Nerden başladı nasıl oluştu anlamadım ama bende naked tutkusu başladı, dergiler alıyorum, motosiklet fuarlarının tarihlerine bakıyorum, kask, mont, eldiven satan mağazalara gidip araştırıyorum, motosiklet mağzalarına gidiyorum. Vs. Vs.
    Ve hep güçlü ve karekterli makinalar bakıyorum, ben iyi bir motosiklet alacağım inşallah, tetbirli,dikkatli ve kurallara uyan hoşgörülü biri olduğuma inanıyorum, bu işi başaracağımada inanıyorum lütfen tavsiye ve önerilerinizi esirgemeyiniz. Saygılarımla.

Keremma1543 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 696 > Kawasaki Z750R
    ducati iyidir hocam ayrıca monster 1200 de mod özelliği de var diye biliyorum yani motorun gücünü agresifliğini az da olsa dizginleyebiliyosun. Bana sorarsan bütçe de varsa sana r1200gs iyi gider

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Millet olarak '' En '' lerin milleti olduğumuz tartışmasız bir durum. Öncelikle herşeyden önce hakkınızda hayırlısı diyerek başlamak istiyorum. Hayatınız boyunca sadece scooter kullandığınızı belirtmişsiniz, ve şuanda Monster düşünüyorsunuz. Bu ilk okul birinci sınıfa gittikten sonra, artık toefl girmek istiyorum demek gibi bir şey oluyor. İmkansız bir şey değil belki ama, doğru bir politika da olmadığı kanısındayım.. Eğer naked seviyorsanız, biraz daha düşük hacimli bir motosiklet ile onu yönetmeyi ve hakim olmayı hedeflemek daha doğru bir politika olur. Bahsettiğiniz alet ile tecrübe edinmeyi düşünmek zor,riskli,tehlikeli, aynı zaman da oldukça yüksek bedellere patlayabilir. Scooter'dan sonra monstera geçip, o motoru rezil etmek de tam bir acemi işi olur. Tavsiyelerim bu yönde.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Hakkınızda hayırlısı olsun. Ancak diğer arkadaşların da söylediği gibi siz yürümeden koşmaya çalışmış olursunuz monster 1200s gibi bir tercih yaparsanız. İlla ki monster alacağım diyorsanız 821 alın ve almadan önce Honda, Yamaha ve GIS Akademi gibi ciddi eğitim veren kuruluşlardan bütün seviye eğitimleri alın. Ekipmana ciddi bütçe ayırın...

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Hiç vitesli motosiklet kullanmadan direk 1200
    Ölmenin daha kolay yolu var Boğaz köprüsünden bodoslama atlayın gitsin hem fazla masrafınız da olmaz
    Şaka bi yana o güçte bi motosiklet kullanmak baya bilgi birikim Tecrübe ister yani bence alttan yukarı doğru
    250 500 1000 diye gidebilirsiniz mesela ktm düke serisinden başlayabilirsiniz

shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    bakmakla okumakla olsaydı benim de RC8'e biniyo olmam lazımdı.

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    bende nakedlwri seciyorum al bi 125-250 ktm duke ogren oyle gecis yap bence bende gun sayiyorum artik

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Bahsettiginiz nakedlar agirlik tork hizlanma durma dinamikleri scooterlardan cok farklidir. Tahminimce scooterdan aldiginiz keyfide alamazsiniz.. soyle dusunun 1200 cc bir naked da gaz koluna parmaginiz ile hafif vurun ve devir gostergesine bakin... sizin icin en uygun dizilim mt03 yada ktm 200 sonrasi ktm 390 yada mt07 yada er6n sonrasi bahsettiginiz motorlarlar..

Kıymetli arkadaşlar, tavsiye ve önerileriniz için sizlere çok teşekkür ederim. Bu bilgilerin hayatımla birebir ilintili olduğu kesin. Tekrar teşekkürler herbirinize.

Ros1n2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superduke
    Alıntı emrebalkaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba kıymetli arkadaşlar, öncelikle hoşbulduk yüksel bey. Arkadaşlar öneri ve tavsiyelerinizi dikkatlice okuyup değerlendiriyorum. Biraz kendimden bahsedeyim adım emre 1973 doğumluyum, 1.75 boyunda ve 75 kiloyum, hayatımda hiç vitesli motosiklet kullanmadım, ancak scooter kullandım ve trafiğe çıktım. Nerden başladı nasıl oluştu anlamadım ama bende naked tutkusu başladı, dergiler alıyorum, motosiklet fuarlarının tarihlerine bakıyorum, kask, mont, eldiven satan mağazalara gidip araştırıyorum, motosiklet mağzalarına gidiyorum. Vs. Vs.
    Ve hep güçlü ve karekterli makinalar bakıyorum, ben iyi bir motosiklet alacağım inşallah, tetbirli,dikkatli ve kurallara uyan hoşgörülü biri olduğuma inanıyorum, bu işi başaracağımada inanıyorum lütfen tavsiye ve önerilerinizi esirgemeyiniz. Saygılarımla.
    Vitesli motosiklet kullanmadıysanız ve naked hoşunuza gidiyorsa benelli tnt250 ile başlayın bir sene kullanıp bana uygun fiyata sattıktan sonra ducatiyi alabilirsiniz Tamamen kişisel çıkar söz konusu sizi düşündüğümde değil
    Scooter 100cc (35k) - Vitesli 125cc (14k) - 250cc (54k) - 600cc (6k)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Saygı duyup ağırdan alırsanız superduke 1290 R aslında çok uysal bir cihaz. Neredeyse eski 600cc'ler kadar da hafif.

Ducati olarak sadece Multistrada kullandım. Bakımı ve dayanıklılığı korkuttu beni açıkçası.

Motosikleti
    Pulsar
    Ortaokul ve lise yıllarımda 50cc mobilet, 8 sene bindim, honda kinetic 80cc 2 zamanlı scooter, 250 java ceylan, yine 350 java, sonra üniversite zaman mondial 110 cup motor ilk çıkanlardan, motorun vidalarının yarısı düşmüştü, sonra epey ara verdim, otomobilimiz olmuştu, üzerine çalışma hayatı. Çalışırken bir yandan devam ettiğim amatör basketbol yılları lise ve sonrası, ardından spora bisikletle döndüm bu da 2 tekere geri dönüş oldu 7 kg lık bir tane karbon yol yarış bisikleti uzun uzun kilometreler yaptıktan ve bir çok yarışa katıldıktan sonra bir akşam arabamla yolculuk yaparken aniden bir sıkıntı buhran beni bunaltan arabanın içinde neden motorsiklete binmiyorum sorusu, beni önce kask, ehliyet, mont, motorsiklet, pantalonu, eldiven, buff gibi ekipmanlar almaya sonunda da 200cc ucuz tatminkar güç olarak yeterli (kişiye göre değişir) bir pulsar alırken buldum, diyeceğim o ki, 1200cc hacminde bir motoru geçtim, o kadar değişik motor kullanmama rağmen arada ki zamanı da düşünerek bir 500cc bile almadım, en aşağıdan başladım tekrar sizede bunu tavsiye ederim, maddi durumunuzun hiç konuyla ilgisi yok bencede en fazla 250cc ile başlayın herkese kazasız sürüşler.

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    honda nc 750s tam senlik hocam...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)