Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

En iyi naked

REKLAM ALANI

Motosikleti
    4. motor Honda
    Emre bey sanırım ölmeyi bayılmak sanıyorsunuz

Güçlü bir makina alırsanız ölmeniz veya sakat kalmanız çok yüksek olasılık, dolayısıyla bence duke 250 veya yamaha MT25 veya suzuki inazuma ile vitesliye adım atın derin.

Bol sans...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı emrebalkaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba kıymetli arkadaşlar, öncelikle hoşbulduk yüksel bey. Arkadaşlar öneri ve tavsiyelerinizi dikkatlice okuyup değerlendiriyorum. Biraz kendimden bahsedeyim adım emre 1973 doğumluyum, 1.75 boyunda ve 75 kiloyum, hayatımda hiç vitesli motosiklet kullanmadım, ancak scooter kullandım ve trafiğe çıktım. Nerden başladı nasıl oluştu anlamadım ama bende naked tutkusu başladı, dergiler alıyorum, motosiklet fuarlarının tarihlerine bakıyorum, kask, mont, eldiven satan mağazalara gidip araştırıyorum, motosiklet mağzalarına gidiyorum. Vs. Vs.
    Ve hep güçlü ve karekterli makinalar bakıyorum, ben iyi bir motosiklet alacağım inşallah, tetbirli,dikkatli ve kurallara uyan hoşgörülü biri olduğuma inanıyorum, bu işi başaracağımada inanıyorum lütfen tavsiye ve önerilerinizi esirgemeyiniz. Saygılarımla.
    Olmaz Emre Bey 1200 cc motora hiç vitesli motor kullanmadan başlamamalısınız. Önce bir 250 cc alıp onunla vitesli kullanmaya alıştıktan sonra eğitim alın ve uysal bir 600 - 700 cc ile devam edin. Sonra ihtiyaç duyarsanız Monster 1200s'e geçersiniz, duymazsanız Monster 821 de onun kadar güzeldir.

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Suzuki B-King!
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Bir de genelde kimsenin ilk motosikleti tek motosikleti olmuyor. Tam olarak ne istediğini anlamasına yardımcı oluyor.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)