Kurye motorsikletlerin ego problemi
Reklamlar
-
Arkadaşlar bu başlığı insanları anlamadıgım ıcın actım aranızda elbet kurye olarka calısan arkadaslarımız vardır trafıkte bız elımızden geldıgınce motorsıkletlı arkadaslarla bırlık olmaya yardımcı olmaya calısırken hep banamı denk geldı bılmıyorum ama kişisel motor suruculerıne karsı kurye arkadasın bı garezi var gibi hareket edıyorlar hep bi sıkıştırma taciz etme gazlama gıbı değişik bakma durumları oluyor bu duyguyu bı tek ben mı yaşıyorum problem bendemı sızdede oluyor mu herkes ufak bi görüşünü belirtirse sevınırım
Reklamlar
-
Yok yok kesinlikle yalnız değilsin banada baya denk geliyor. Özellikle köprüde sağdan 20 25le giderken kıçımın dibine kadar girip dit dit dit yeşil bi apacheli arkadaş var haftada 1 2 kez karşılaşıyoruz köprü üstünde bütün köprüyü arka lastiğin 10 11cm gerisinde peşimden geliyo.
-
Sen burada yenisin galiba kafasını ben de sezinliyorum evet ama istisna olan bir sürü kurye arkadaşımız mevcut, ki onlar zaten üzerine alınmasınlar. Adam gibi muhabbet edip, iyi günler diledikten sonra vedalaştığım kuryeler de oldu, aralardan geçerken hızlı olduğumu düşündüğümde bile beni sıkıştıran ve geçince tuhaf hareketlerde bulunan da...
-
Çağlar Kardeşim Yanlış Anlamassan Birşey Sormak İstiyoru?
Her Aklına Gelen,Her Başından Geçen,Her Düşündüğün Konuyu Foruma Açmak Zorundamısın:D
-
Yol verin gitsinler, ben öyle yapıyorum. Acil işleri var demek ki.
-
Ben açıkcası bu zamana kadar pek kurye tarafından rahatsız edilmedim aksine çok yardımlarınıda gördüm Yol istedikleri zaman veriyorum özellikle maslak bölgesinde çalıştığım için arkadaşlar vızır vızır gidiyorlar ama ekmek paraları.
-
madlive adlı üyeden alıntı
Yol verin gitsinler, ben öyle yapıyorum. Acil işleri var demek ki.
Benim söylediğimi kastediyorsan gittiğim yerin genişliği 1 metre bile yoktur yol verme imkanı bile yokken orada 50 60 la gitmek istiyo bazı arkadaşlar Tabi hepsi için konuşmamak lazım çok normal senden benden düzgün kullananların sayısı da saymakla bitmez.
-
Karşılaştığım kuryelerin hiç biriyle ters düşmedim ama kurye olmayan arkadaşların apaçiliklerinden epey rahatsızım.
-
MetinK. adlı üyeden alıntı
Çağlar Kardeşim Yanlış Anlamassan Birşey Sormak İstiyoru?
Her Aklına Gelen,Her Başından Geçen,Her Düşündüğün Konuyu Foruma Açmak Zorundamısın:D
Hocam aklıma takılan bazı noktalar oluyor onlar ıcın baslık acıyorum actıgım baslıklar ya motorda yasadıgım problemler yada boyle aklıma takılan şeyler oluyo rahatsız ettıysem kusura bakma daha konu acmam
-
Genel de işi bu olduğu için bindikleri için ve bir şeyler götürdükleri için aceleleri olabiliyor. Ben hep yol veriyorum hiç de başıma sıkıştırma olayı gelmedi. Adamlar zaten şu rezillik de motor sürüyor, biraz anlayışlı olursak sorun olacağını sanmıyorum. Antipati.
-
Traveler adlı üyeden alıntı
Genel de işi bu olduğu için bindikleri için ve bir şeyler götürdükleri için aceleleri olabiliyor. Ben hep yol veriyorum hiç de başıma sıkıştırma olayı gelmedi. Adamlar zaten şu rezillik de motor sürüyor, biraz anlayışlı olursak sorun olacağını sanmıyorum. Antipati.
Empati dicektiniz herhalde :D
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
Hocam aklıma takılan bazı noktalar oluyor onlar ıcın baslık acıyorum actıgım baslıklar ya motorda yasadıgım problemler yada boyle aklıma takılan şeyler oluyo rahatsız ettıysem kusura bakma daha konu acmam
Est. Hocam Merak Ettim Sadece.İstediğin Kadar Konu Açabilirsin Kimse Sana Birşey Diyemez.
-
gurkanerkan adlı üyeden alıntı
Empati dicektiniz herhalde :D
Antipatiyle yaklaşmayın! Diyeyim o zaman kurtarır belki :D
-
Motokuryelerin bütün gün trafikte olmaktan tahammülleri bitiyor o yüzden sert davranıyor olabilir ama yemek dağıtım elemanlarının tutulacak tarafı yok.
-
yetişemiyolar bi sorun yaşamıyorum
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu başlığı insanları anlamadıgım ıcın actım aranızda elbet kurye olarka calısan arkadaslarımız vardır trafıkte bız elımızden geldıgınce motorsıkletlı arkadaslarla bırlık olmaya yardımcı olmaya calısırken hep banamı denk geldı bılmıyorum ama kişisel motor suruculerıne karsı kurye arkadasın bı garezi var gibi hareket edıyorlar hep bi sıkıştırma taciz etme gazlama gıbı değişik bakma durumları oluyor bu duyguyu bı tek ben mı yaşıyorum problem bendemı sızdede oluyor mu herkes ufak bi görüşünü belirtirse sevınırım
Sen den daha hızlı ve tecrübeli olan 2 tekerliye YOL ver - ölmezsiniz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
keremkrmn adlı üyeden alıntı
Yok yok kesinlikle yalnız değilsin banada baya denk geliyor. Özellikle köprüde sağdan 20 25le giderken kıçımın dibine kadar girip dit dit dit yeşil bi apacheli arkadaş var haftada 1 2 kez karşılaşıyoruz köprü üstünde bütün köprüyü arka lastiğin 10 11cm gerisinde peşimden geliyo.
Bir gün yolda motonuz bozulduğunda ve veya benzininiz bittiğinde Yine bu şikayet ettiğin ''kurye'' vatandaşlardan biri duracak ve sana yardım edecektir. İşte o zaman buraya konu açıp-vereyansın ettiğine PİŞMAN olacaksındır...Emin olabilirsin...!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------
DKN adlı üyeden alıntı
yetişemiyolar bi sorun yaşamıyorum
Sıkışık trafikte H2R olsa altında - yıllanmış/kaşar bir kurye yelen aşık ataman....
-
Ve unutulmamalıdır ki;
Birçoğu yaptıkları iş sayısı kadar para alırlar. Yani zaman önemli onlar için. Bi yol versek heralde ölmeyiz.
İstanbulda motoruyla kuryelik yapan arkadaşlar, çok az bir kısmı hariç, çok güzel motor kullanırlar. Birçoğumuzun gözünün kesmediği yerlere en kıvrak manevralarla girip çıkarlar. O incecik lastikli, genelde 150-200 cc motorlarla trafikte akşama kadar fink atıyorlar. Bazen imreniyorum onlara.
-
Bence yasini basini almis kuryeler ile sucu pideci pizzaci olarak calisan grubun icindeki apaci,olumden korkmayan, hayattan beklentisi veya umudu olmayan ergenler arasinda fark var.
Kasar kurye dedigimiz adam 125cc motorla teme girer e5e girer, daracik sokakta gymkhana tarzi donus yapar, kendisine hayran birakir ( Sirkeci`de bir abi 3 adimlik bir yolda oyle bir U donusu yapmisti ki ayagini yere koymadan, gaz kesmeden peh peh peh demistim gorunce
Ama bu spacy,wego hastasi bazi ergenler var, trafikte baska motorcu gorunce icindeki dusmanlik surusune yansir, tehlikeye atmak pahasina sifir gecer, virajda kor noktadan gelip kornaya basmadan onune kirar, hayata ve isine olan nefretini diger motorculardan veya insanlardan cikarmak gibi bi egilimleri var malesef.
Herkesin iyi kosullarda calisip iyi bir hayat standardi yakalamasini cok isterim ama boyle olmaz bu isler.
-
evet bende sıkça yanımdan sıfır geçen ve hatta beni kaçmak zorunda bırakan cbf 150 lerle karşılaşıyorum. Sabır deyip, muhterem annelerini anıp devam ediyorum
-
yine sacma sapan bir konu mu alirim bi dal :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)