Merhaba arkadaşlar ,
Bugün ise gitmek için evden çıktım. Antalya pek yağmurlu bir şehir ve bilen bilir. Yagmurluklarimda üzerimde olmasına rağmen trafik ışıklarına gelmeden solumdan geçen araç kaskima kadar su sicratti. Işıkta durunca yaklaşıp zaten isik yanıyor ne diye beni yıkayıp geçtin dedim.
Birşeyler söylendi içeriden ve dışarı çıkıp üzerime saldırdı.
Ben motordan inmeye çalıştıkça kaskima vurup beni düşürmeye çalışan hareketlerde bulundu. Etraftan insanlar araya girince motoru güvenli bir şekilde ayakliga alıp indiğimde benden uzaklasmaya başladı insanlarında araya girmesiyle küfrederek arabasına binip kaçtı.
155 i arayıp ihbar ettim ve şikayetçi olmamı söylediler. Karakola sikayetci olmaya gittim bu şahıstan.
Gereken evrak işlerini hallettikten sonra ifade vermek için beklemeye başladım.
İfade vermek için çağırıldığımda oradaki memur ben olsam ugrsasmam 1,5-2 sene surer ertelenirde ertelenir diyerek beni caydırdı açıkçası. Eninde sonunda alacağı. Cezada 228 türk lirası olur belki o bile olmaz çünkü darp raporu da yok kaskina vurmuş dedi.
Böyle birsey ilk kez başıma geliyor ve karakola şikayetçi olmak için ilk kez gidiyorum.
Adalet bu kadar mi arkadaşlar ? Bu adam bana sokak ortasında saldırdığı ile mi kalacak ?
Bu cezadan fazlasını aldırmak mümkün değil mi ?
Olayın olduğu yerde mobese kameraları da mevcut.
Bana yardımcı olup yol gostercek biri varmı?