Kaskın savurmasını nasıl engelleyebiliriz ?
Reklamlar
-
Motor surerken genelde kafamı tutamıyorum sağa sola sallanıyo anlamadım sebebını ruzgar dırek vuruyor ruzgar kesıcek bıseyde yok kaskım xlıte 802r ve kafamı gayet ıyı kavrıyor ıcerı ruzgarda almıyor bunun sebebı kaskmı acaba yada baska bı etken mı cıddı anlamda kafam benden bagımsız hareket edıyo :D
Reklamlar
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
Motor surerken genelde kafamı tutamıyorum sağa sola sallanıyo anlamadım sebebını ruzgar dırek vuruyor ruzgar kesıcek bıseyde yok kaskım xlıte 802r ve kafamı gayet ıyı kavrıyor ıcerı ruzgarda almıyor bunun sebebı kaskmı acaba yada baska bı etken mı cıddı anlamda kafam benden bagımsız hareket edıyo :D
Kafayı öne eğince azalıyor daha iyi yarıyorsun rüzgarı. O yüzden ss kullananların kafaları çok rahatsız olmuyor tam yattıkları için.
-
MD.Murat adlı üyeden alıntı
Kafayı öne eğince azalıyor daha iyi yarıyorsun rüzgarı. O yüzden ss kullananların kafaları çok rahatsız olmuyor tam yattıkları için.
naked motor ss pozısyonu almakta saçma gelıyor
-
naked motor ss pozısyonu almakta saçma gelıyor
O zaman hızlı gitmicen.
Bir seçenek de öne tur camı. Ama duke a o kötülüğü yapar misin bilmem.
-
1 viteste takılmanı öneririm. Sorun olmayacağına dair %100 garanti verebilriim..
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
1 viteste takılmanı öneririm. Sorun olmayacağına dair %100 garanti verebilriim..
bizim 1. vitesimiz sizinki gibi 90lara 100lere cıkmıyor uzgunum :D gariban işi 30 40 falan :D
-
bizim 1. vitesimiz sizinki gibi 90lara 100lere cıkmıyor uzgunum :D gariban işi 30 40 falan :D
O yüzden söylüyorum, ayrıca 90'da 100 'de kafa sallanmaz...
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
O yüzden söylüyorum, ayrıca 90'da 100 'de kafa sallanmaz...
buraya hız yazınca buyuk cc li arkadaslar gelip eziyor yazmıyorum o yuzden :D bende 140dan sonra baslıyor yalpalamaya :D
-
buraya hız yazınca buyuk cc li arkadaslar gelip eziyor yazmıyorum o yuzden :D bende 140dan sonra baslıyor yalpalamaya :D
Aerodinamik yapısı rüzgar ve sürtünmesine göre dizayn edilmiş spoiler'i olan düzgün bir model edin,, fark ediyor..
-
Kask sallantisi kaskin kafana bi gıdım buyuk geliyor anlamina gelir bunu hic dusundun mu?
Uzulme bizde kucuk coplugumuzun kraliyiz;))
-
awesomee adlı üyeden alıntı
Kask sallantisi kaskin kafana bi gıdım buyuk geliyor anlamina gelir bunu hic dusundun mu?
Uzulme bizde kucuk coplugumuzun kraliyiz;))
hahah benim motorum büyünce duke1290 olcak Bılmıyorum ya tam gibi gelıyor ne çok morartacak akdar sıkı nede araya parmak gırebılecke kadar bol
-
hahah benim motorum büyünce duke1290 olcak
Bılmıyorum ya tam gibi gelıyor ne çok morartacak akdar sıkı nede araya parmak gırebılecke kadar bol
Hava atma walla 5 kardes gelir;))
Azcikin büyük o kask ben sana diim ;))
-
bende xlitr 802r dusunuyordum. pek yorum vs bulamadim. kaskla ilgili goruslerini paylasirsan cok iyi olur.
-
Dik oturuyorsunuzdur selede geirye oturup öne eyilmek gerek motorunda şekli önemli kaskınızda bir kıdım büyük olabilir
Rc 200 vardı test edemedim Ktmyi andım bir anda sele yüksekçe 1 karış ön cam var dedimki bunla rüzgar follofoşu olurum
-
shoei al
-
dorion adlı üyeden alıntı
bende xlitr 802r dusunuyordum. pek yorum vs bulamadim. kaskla ilgili goruslerini paylasirsan cok iyi olur.
Kask hafif rüzgar sesini tabiki hissediyorsunuz ama rahatsız etmıyor pinlock olması bence cok ıyı ama vizorü kesinlikle siyah vizörle değiştirilmeli bana kalırsa arkadaşımda shoei gtair vardı deneme amaclı kullandım fazla fark yoktu kullanımda kaskı fiyatına gore uygun buldum onerebılırım
-
ben 90 a çıkınca rüzgardan motor havalanacak sanıyorum o yüzden üzerine yatıyorum. evet evet scooter'ın da üzerine yatılıyor. isteyince oluyor
-
savinelli adlı üyeden alıntı
ben 90 a çıkınca rüzgardan motor havalanacak sanıyorum o yüzden üzerine yatıyorum. evet evet scooter'ın da üzerine yatılıyor. isteyince oluyor
Önceki motorumda pcx125di scooterda daha iyisini görmedim kıvraklıkta ama hızda biraz aksıyor 122 yaptıgım gunlerde oldu sonra motora bi haller oldu 110a düştü en sonunda 100de kaldı motor :D
-
Gaz sabitleme aparatı takıp ellerinle kaskını tutabilirsin
-
yunusus adlı üyeden alıntı
Gaz sabitleme aparatı takıp ellerinle kaskını tutabilirsin
İlahi abi her yorumunda oldugun gibi bundada güldürdün :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)