Bende geçen hafta 321 TL ye allianz 'dan yaptırdım. En uygun oydu.
450-500 den başlıyor 1700 fiyat veren vardı.
Aksigorta 14 bin lira fiyat vermişti ama mantığını anlamadım.
Bende geçen hafta 321 TL ye allianz 'dan yaptırdım. En uygun oydu.
450-500 den başlıyor 1700 fiyat veren vardı.
Aksigorta 14 bin lira fiyat vermişti ama mantığını anlamadım.
çözüm basit kardeşim aracını notere 110 tl vererek annenin veya babanın üstüne yaptırıyorsun sonra tanıdık bi sigortacıya gidiyosun ya da netten yaptırmaya çalışıyosun
Aksigorta 14 bin lira fiyat vermişti ama mantığını anlamadım.[/QUOTE]
akbank dedin mi hiçbir şeye şaşırmayacaksın, bunca yıllık memurum bir düzine bankayla çalıştım akbank kadar yavaş ve bursa gibi şehirde bile bankamatiklerinin çoğunda para bulunmayan banka görmedim...
fiyatların yükselmesi de askerlik misali, biri hata yapar bir bölük ceza alır ya. sorumsuz insanların cezasını da toplum ödüyor. özellikle de büyük şehirlerin insanları. öyle adamlar var kazasız günü geçmiyor. bunların acısını da vatandaştan çıkarıyor sistem...
Bu iş böyle olmayacak nereyi aradıysam 924 den aşağı çıkmıyor
motoru annemin üzerine devretsem fiyat düşer mi arkadaşlar
BEnim sorunumda arabamda oda üstüme geçen sene 125 tl yaptırdıgım sigorta 510 tl çıkıyor kazam vs de yok. Bunedir böyle ya annemin üstüne yapıcam arabayı bende satış için sigorta yaptırayım
Kardeş naptın sigorta yaptırdın mı, ne kadar ödedin, hangi firma?
2006 F650GS bugun teklif aldim aksama yaptiracagim 182 TL
Şanslı azınlıktan biriyim ben demekki, geçen sene Ergo 315, bu sene Demir sigorta 290 TL.
Arkadaşlar bu sigorta olayında motosikletin kayıtlı olduğu yer,ruhsat sahibinin ikamet ettiği yer ve yaşı, motosikletin model yılı aşağı yukarı yüzde kaç etkili oluyor? Burda gördüğüm fiyatlar aşırı fahiş. Ben Eskişehirde ikamet ediyorum motosikletim 2014 model motosikletin bağlı olduğu yer Kütahya/Emet yaşım 23. 2 yıldır 151 liraya yaptırıyorum. Sigorta acentalarının bi oyunu olmasın bu fiyatlar?
geçen sigortacı da yanımdaki arkadaşa yeni aldığı kamyonet için 6445 tl sigorta çıktı. adam isyan etti ben daha önce yarısına razı gelmedim bu ne demek dedi. sigortacı aynı araçla ilgili çok fazla sorgulama yaptırmışsın fiyat ondan yükselmiş dedi. bir çıktı aldı ve sorgulama yaptığı tarihleri ve fiyatları adama gösterdi. adam şoklarda tabii.ne diyorsunuz bu duruma..sorgulama yaptırdığında en iyisi hangisiyse hakkına razı gelicen demek ki.böyle uygulamalar başka hangi ülkelerde var ve bu tahakkümün adı nedir?sigorta firmaları kimden yüz bulup at oynatıyorlar?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)