resim eksikti ondan attım
uygulamalı olsun dedim
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
Faydalı bir bilgi.Paylaşımın için teşekkür ederim.Ancak ne kadar bu veriler elde edilse de istatiksel bilgiler.Yani bir araca,yada düz duvara...bodoslama daldığımız zaman KAFA bölgesinin %16 hasar göreceği pek de inandırıcı değil.Netice itibariyle ilk darbeyi gören bölgelerden birisi.Hele ki kafada kask yoksa;o hasar %90 lara karar çıkar.
desene güzel bacaklarımızı en çok kollamak lazım
gazete su anda yanımda
Yeni yine yeniden
doğru bunlar istatistik veri zati
ben çocuğun sortuna hasta oldum
işin espirisi
allah kimseye kaza yaşatmasın zati temennim o
eleman ceketi ters mi giymiş
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Abiciğim yanlış bu.... değerlendirme......
Kazada en çok o %2 dediğiniz kalça bölgesi ne zarar gelir hemde sağ tarafa cüzdan orada çünkü.....
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
Zaten benim listeme girmeyen bir bot vardı oda girdi. Hadi para kısmını geçtik aldık bunlarıda bütün hepsi kaç kilo çeker acaba
ya aslında şu polislerin giygiği robocop kıyafeti daha ucuza gelmez mi bi arştırmak lazım
başlığı yanlış okumuşum. ne olduğunu açınca anladım. ben başlığı "kazalarda en çok hasar alan bölgeler" değilde "kızlarda en çok hasar alan bölgeler" diye okumuşum
saat geç oldu tabi
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
alemsiniz yaa
bu gün rüzgarın kızında okumuştum bunu hemde motordan düşmüş babamın yanında( HASTANEDE) gerçekten bacaklar %28 zarar görüyo yada daha fazla babam 40 dikişle kurtardı...
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
Bu haberi ben de okudum. Robocop deyince, bi taraftan da çelişkiyi fark ettim.
Kesinlikle full koruma taraftarıyım ama düşününce robot gibi binilecek ve Ağustos ayında pişilecek bi motor zevki zevk midir dedim, buna rağmen pişsem de korumasız binmem o ayrı. ABD'de bazı eyaletlerde kask takmak zorunlu değilmiş mesela; ölmek senin tasarrufunda yasalara ne diyolar galiba. ve belgeselin birinde pek çok motorcu (ABD'de yine) kask takma karşıtı idi. Enteresan geldi bana... Hakikaten garip olansa Türkiye tabii. Fotodaki eleman rüzgar yememek için ceketi ters giymiş mesela ama ayakta spor ayakabı popoda şort. Doğru düzgün hiç bi koruma yok. Ve sokaklar bunlarla dolu...
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
bacaklar için dizliksiz binmemek lazım tecrübeye dayanerak sölüyorum valla acısı çok kötü oluyo yaff hele ikisi birden se ufff
valla güzel bi paylaşım sa olasın kardeş
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Kazada çanagı kırma oLasıLıgı % 2 :D
Born To Be wild,Live to Ride...
Alparslan'ın zırhından sipariş etmeliyim.. Böyle olmayacak..
teşekkürler eline sağlık
Kask tak!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)