AEA ekibi ile alakalı alıntıladığım (tricity ile anılara yolculuk konusu) ve benim de hak verdiğim son yorumum ;
Bu adamın hakkı var üzerimde, üzerimizde . Bugün yeni katılan arkadaşların "ekipmanım tamam, şu kask fiber imiş onu mu alsam" gibi yorumlarını görünce belirli bir seviye atladığımızı düşünüyorum.
Hayatının merkezine bu işi koyduğu için ve benim motosiklet sürdüğüm yıllarda böyle bir organizasyonu başlatıp devam ettirdiği için kendisine yüzyüze görüşmelerimde de çok teşekkür edip, helallik istedim. Tüm videolarını , yayınlarını izledim. Almayacağım motosikletler hakkında yaptığı yorumları bile merak ettim.
Zaman zaman konusu açıldı, sponsorluk olduğu firmaların ürünlerini daha çok tanıtıyor, daha çok övüyor gibisinden.
Kendisi canlı yayınlarda da izah etti, malı kim verirse anlatırım, neyi gördüysem söylerim diye.
2011 senesinde çektiği Cbr 250 videosunda özet olarak "ideal başlangıç motoru" olarak gördüğü Cbr250'yi, geçen sezon çektiği 4 Japon karşılaştırmasında itin buduna sokup çıkarsa da böylesine matrak ve deneyim sahibi bir motorcunun
şahsi yorumlarını dinlemek hep hoşuma gitmiştir.
Evet MT125'i beğendin ama Yzf r125'i sevemedim çünkü donanımları farklıydı.
Amaaaa bilen bilir ;
Barkın Bayoğlu'nun şahsen "hayatta kullanmam, iğrenç" dediği çinli motosiklerin yanı sıra, izleyicilerinden büyük ölçüde istek gelmesine rağmen inatla "hayatta incelemem" dediği motosiklet ;
Sym WOLF.
Kendisinin 37.dk'dan sonra yorumudur ;
https://www.youtube.com/watch?v=IOgGd7n4XQU
Ben de kendisine defalarca mesaj atıp, en azından nedenini anlatmasını, kısa bir yorum yapmasını diretsem de gerek canlı yayınlarında gerek de ayak üstü sohbetlerimizde adını dahi duymak istemediği bu motosikletten bu kadar nefret etmesini , Wolf'ün Japon olmamasına ve fiyatının diğer 250cc'ler ile yarışıyor olmasına bağlıyorum.
Dün akşam AEA yeni sezonuna başladı, yayın açılınca sponsorlar sayılırken bir isim dikkatimi çekti ;
-SYM Türkiye sponsorluğu için teşekkür aldı.
Dün kısa süren 1 saatlik yayının ardından bugün ekipten Berhan Soylu'dan Sym Joymax inceleyen bir vlog tarzı video geldi.
Şimdi merak ettiğim şu ;
- Barkın Bayoğlu kendisini buraya kadar getiren "ne görürsem o, ben beğenmediysem söylerim " karakterini Altın Elbiseli Adam oluşumu için törpüleyecek mi ?
"Ama karnımızı Firavun doyuruyor" diyebilecek mi ?
Bu işler ile alakalı bir deyim vardı,
Umarım işler benim tahmin ettiğim gibi olmaz da bu güzel oluşum yara almadan devam eder.
Evet insanoğlu yanar,şaşar döner. Biz de büyük konuşup, hayatta olmaz dediğimiz şeylere yer verebiliyoruz. Ama bu zamana kadar Japon'dan yürüyün mottosu ile her soruya cevap vermiş birisinin "sakın ha gözüm görmesin" dediği motosikleti inceler de "hı bu da böyle bir motor, az yakıyormuş" ayağına yatarsan bu zamana kadar bu motosikleti almak için görüşünü beklemiş adamlara haksızlık yapmış olmaz mısın ?
Gece gece dert edindiğim şeye bakın , evet böyle bir manyağım.
Ama kişisel görüşleri ve karakteriyle bu kadar kişiyi kanala toplamış bir kişinin, "dükkan" için kendisiyle çelişkiye düşmesini hiç istemem.
Umarım yanılırım