Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

KTM RC 200 SONRASINDA, NEYE GEÇMEK GEREKİR?

REKLAM ALANI
    something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Evet 2015 sezonunda ktm (kızım) rc 200 ile sezonu 3000 km civarnda bitirdim, önceki senlerde kah scooter kah vitesli 7000 km yapmışlığım var..Şimdi KTM'nin tam 137 de gaz kesmesi canımı sıkmaya başladı. Tam hızlanacakken aa 135 136 dur dur hız kesicek yavaşlamalıyım hissi benim şile yolunda çok moralimi bozdu..
    Akabinde sevgili arkadaşımın yahama r6 sında acaba nolur diye bindigimde, ayaklarımın yere değmedigini farkedip inanılmaz urkttum ve aman aman diyip vaz geçtim..
    Arkasından ama benim bu işe çare bulmalıyım deyip 600 rr binme çabalarım ve ayaklarımın yere değmesi ve yola çıkıp hız almamla yeniden sürebilirim umutlarımın doğması bir oldu.. Şöle gazı açında 150 160 zorlanmadan varılınca his insanı cidden sevindirior..
    Bu şu anlama geliyordu benim için yeni sezonda yeni bir motor alayım.. Alayımda ne alayım? 600 cc bir motor bana fazla olur muydu? Cb 500 r ile ara motor oldugu için gereksiz gordum.. KTM 390 al yukselt kendini riske atma da dedim.. Ya zaten 200 kullanıorum ne yani bir fark yok ona da anlamsız diyiverdim, birde tek silindir 390 gene aynı tas aynı teraneydi.. Kawasaki 300 içime bir turlu sinmedi. Barkın'ın videosunda da çok iyi deil imajını aldım. Napıosun al 1 yasında harley davıdson iron çekil köşene tarzın olsun diyenle de karşılaştım..

Çok karıştım arkadaşlar, işin kötüsü binmeden bu mereti almakta içime sinmior, hadi gidelim şunu alalım bir ustune oturalım bakalım.. Doğrusu nedir? Böyle bir durumda ne yapardınız.. Çok karışık yazdıysam özür dilerim, zira kafam çok karıştı..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Bi Ducati monster 696 ile hem tarzını gösterir hemde hız konusunda utanma sıkılma derdınden kurtulsun bence fiyat olarakta çok cep yakar fiyatı yok bakım ve servıs konusunda pek iyi şeyler duymadım ama

Motosikleti
    MT 07
    Alıntı caglar48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi Ducati monster 696 ile hem tarzını gösterir hemde hız konusunda utanma sıkılma derdınden kurtulsun bence fiyat olarakta çok cep yakar fiyatı yok bakım ve servıs konusunda pek iyi şeyler duymadım ama
    tam anlamadım son tarafta dediğini ama monster naked deilmi? ben ss tarzlara baktım daha çok...
    Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Ayağın yere deymesiyle iş bitiyorsan ben şu anda Rossiyle kapışıyor olurdum

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Yanlız uyarmak isterim duke 390 küçümsenecek bir motosiklet asla değil.

Cbr 250 sahibi iken Ktm testinde duke 390 ı kullandım. İndiğimde ağzım kulağımdaydı. Her viteste arka tekerin patinaja düşmesi çok eğlenceli. Kilosunun az olması ve güçlü bir motor olmasından dolayı aslında küçümsenecek bir motosiklet değil.

Ktm testine katılıp 390 ı test etmenizi öneririm.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    xj6 diversion f olur, 4 silindir 78 beygir, selesi oldukça alçak ayakların yere rahatlıkla değer, sesi fena değil, 200 kmh'yi rahat görüyor.
    something123 ve Iron&Road bunu beğendiler.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Sanki benim uzamalarımı kıskanır gibi olmuş,, O arkadaşın R6 'sı benim R6 mı

Motosikleti
    MT 07
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlız uyarmak isterim duke 390 küçümsenecek bir motosiklet asla değil.

Cbr 250 sahibi iken Ktm testinde duke 390 ı kullandım. İndiğimde ağzım kulağımdaydı. Her viteste arka tekerin patinaja düşmesi çok eğlenceli. Kilosunun az olması ve güçlü bir motor olmasından dolayı aslında küçümsenecek bir motosiklet değil.

Ktm testine katılıp 390 ı test etmenizi öneririm.
    Rc 390 ben daha çok dusunuyorum, evet test için devamlı açıolar ona mutlaka katılacagım..
    tşk ederim..

Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı Levent Gocmen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    levent hocam senın r6nın bı fotografını bı konuda paylasta gorelım artık ya su forumda merak ettıgım sayılı motorlardan :D
    keremkrmn bunu beğendi.

A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Sen günlük olarak motor kullanıyorsun 600e ihtiyacın yok ama para çok tabi ondanda hevesini al. Avici arkadaşın dediği gibi ddiversion f veya cbr 650f alabilirsin.

Bir de nacizane tavsiyem whatsapta kızlarla konuşuyormuş gibi yazma. Napıosun, deil, ii, düşük cümleler vs. Erkek olsaydın topa tutulurdun.
    computeus bunu beğendi.

Motosikleti
    Searching.
    Alıntı caglar48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    levent hocam senın r6nın bı fotografını bı konuda paylasta gorelım artık ya su forumda merak ettıgım sayılı motorlardan :D
    Seni mi kiricam, Sende gör

caglar48 ve biosferist bunu beğendiler.

Motosikleti
    MT 07
    Hep sen başlattın bunu zaten.. Ama abi ayagım değmio senin motorda, hakimiyetim 0, hyr seinn boyda uzun deil beceri meselesi belkide..

Senin çirkin motordan bahsettim kanka

Motosikleti
    Searching.
    Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hep sen başlattın bunu zaten.. Ama abi ayagım değmio senin motorda, hakimiyetim 0, hyr seinn boyda uzun deil beceri meselesi belkide..

Senin çirkin motordan bahsettim kanka
    Sen benim çirkin motoruma kurban ol, ayrıca benim boyum 1.80... beceri olaylarına girmeyelim.)

Motosikleti
    MT 07
    Sen benim çirkin motoruma kurban ol, ayrıca benim boyum 1.80... beceri olaylarına girmeyelim.)
    İyi gazlıosun vın vınn..

Motosikleti
    Searching.
    Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi gazlıosun vın vınn..
    Malı mülkü satıp alıcam.. Cok arada kaldım, yakında karar vericem.. Arabayı, motoru satıp, üzerine de 10-15 koyarsam şu aşağıdaki dengesizi edinebilirim diye matematik yapmaktayım

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    ktm rc 390 bence videosunu ızledım adamın bırı istanbulda geziyordu aman allahım dedim :D . şu 250 den sonraki hedefim ktm duke 390 bence ömürlük olucak bi motor hemde adamda gayet iyi gidiyordu
    something123 bunu beğendi.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Malı mülkü satıp alıcam.. Cok arada kaldım, yakında karar vericem.. Arabayı, motoru satıp, üzerine de 10-15 koyarsam şu aşağıdaki dengesizi edinebilirim diye matematik yapmaktayım

http://motos.motorgiga.com/cargadato...e-2014-086.jpg
    Resimdeki dengesizi bu sene test ettim . R6 dan sonra size çok güçlü gelmez belki ama ben vstromdan sonra gaz açmaya korktum. Bir gidişi var...

Ama şöyle birşey var r6 üst devirlerde tork veriyor. Bu zaten 6k mıne devir çeviriyor. Yani güç biranda geliyor neye uğradığını şaşırıyor insan, heryerde tork var açıkçası

Birde öyle bir fren koymuşlarki basmanızla durmanız bir oluyor.

Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

Motosikleti
    BMW S1000R
    Seni mi kiricam, Sende gör

http://i.hizliresim.com/68mg7N.jpg
    vovovoo r6 ateş ediyor

Motosikleti
    Searching.
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Resimdeki dengesizi bu sene test ettim . R6 dan sonra size çok güçlü gelmez belki ama ben vstromdan sonra gaz açmaya korktum. Bir gidişi var...

Ama şöyle birşey var r6 üst devirlerde tork veriyor. Bu zaten 6k mıne devir çeviriyor. Yani güç biranda geliyor neye uğradığını şaşırıyor insan, heryerde tork var açıkçası

Birde öyle bir fren koymuşlarki basmanızla durmanız bir oluyor.

http://i.hizliresim.com/jjB0oL.jpg
    1200 Advanture ile eskişehire gidip geldim.. Bu motosiklet hız motosikleti değil sonuç olarak, artık benim yaşım kemale erdi, ben bi italya ispanya yapayım motosikleti, fakat buna rağmen ben 200-210 km süratleri çok rahat gördüm.. Yani oldukça tatmin edici, ve inanılmaz bir deneyim.. Tabi racing makine ile kıyaslamak olmaz.. R6 10 bin devirden sonra mermi gibi fırlıyor, ama artık yeter, ben endurocu olacağım
    beko12345 bunu beğendi.

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    1200 Advanture ile eskişehire gidip geldim.. Bu motosiklet hız motosikleti değil sonuç olarak, artık benim yaşım kemale erdi, ben bi italya ispanya yapayım motosikleti, fakat buna rağmen ben 200-210 km süratleri çok rahat gördüm.. Yani oldukça tatmin edici, ve inanılmaz bir deneyim.. Tabi racing makine ile kıyaslamak olmaz.. R6 10 bin devirden sonra mermi gibi fırlıyor, ama artık yeter, ben endurocu olacağım
    Sizin için hayırlısı olur inş.'da yaşın ne kemale ermesi nedir hocamdaha gencecik en iyi zamanlarınızdasınız.9 yıl sonra bizde mi kemale ericez yani

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)