KTM RC 200 SONRASINDA, NEYE GEÇMEK GEREKİR?
Reklamlar
-
r6 85 cm sele yüksekliği ile en yüksek ss. depoya dayayıp yolun ortasında dut gibi 50 km le gidenler var siz onlardan olmayın. yakıtıyla vergisiyle gidişiyle servisi yedek parçası 2.el piyasası vs. güzel bi motor olsun. uzaktan bakınca motosikletten anlamayan adamın ss motor sandığı modellere zaten yaklaşmassınız artık heralde. 500-600 cc çift silindirli bi motor olsun
Reklamlar
-
Moderatör
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Sizin için hayırlısı olur inş.'da yaşın ne kemale ermesi nedir hocam
daha gencecik en iyi zamanlarınızdasınız.9 yıl sonra bizde mi kemale ericez yani
Beyin artık 20'li yaşlardaki gibi düşünmüyor.. Bu da kemale ermeye giden yolun başlangıç noktasıdır. Eskisi gibi heyecanları kalmıyor insanın belirli bir yerden sonra.. Tabi bu bakış açısı ile de ilgili.. Racing makine kullandığınızda, tek bir amacı var, Hızlı gitmek, daha hızlı gitmek, ve hep daha hızlı gitmek... Yani R6 kullanıyorum, ama 100-110 ile şuradan şuraya değil, hafta sonu otobana cıkıp, 280 çevirmekten başka bir şey değil kullanım amacı.. İnsan konforlu bir şey ile basıp 3-5 bin km yapmak istiyor, yeni yerler yeni keşifler... Hayatımızın sonuna kadar hız yapmak ne kadar mantıklı olabilir ki? Şahsen böyle düşünüyorum.
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Beyin artık 20'li yaşlardaki gibi düşünmüyor.. Bu da kemale ermeye giden yolun başlangıç noktasıdır. Eskisi gibi heyecanları kalmıyor insanın belirli bir yerden sonra.. Tabi bu bakış açısı ile de ilgili.. Racing makine kullandığınızda, tek bir amacı var, Hızlı gitmek, daha hızlı gitmek, ve hep daha hızlı gitmek... Yani R6 kullanıyorum, ama 100-110 ile şuradan şuraya değil, hafta sonu otobana cıkıp, 280 çevirmekten başka bir şey değil kullanım amacı.. İnsan konforlu bir şey ile basıp 3-5 bin km yapmak istiyor, yeni yerler yeni keşifler... Hayatımızın sonuna kadar hız yapmak ne kadar mantıklı olabilir ki? Şahsen böyle düşünüyorum.
Hıı o düşünce bendede var daha rahat birşeyler olsun diyorsunuz.Demek ki yaşla alakası yokmuş
-
awesomee adlı üyeden alıntı
tam anlamadım son tarafta dediğini ama monster naked deilmi? ben ss tarzlara baktım daha çok...
Ducatinin parca ve bakımları biraz cep yaktıgı soylenıyor motor naked severler ıcın çok ideal bir motor ama duke 390da oyle vazgecılecke bı motor deıgl
-
Moderatör
Hıı o düşünce bendede var daha rahat birşeyler olsun diyorsunuz.Demek ki yaşla alakası yokmuş
Yaş 20'li ise konfor gerekmiyor, 30'dan sonra konfor ihtiyacı oluşuyor Beyin değiştikçe fikirler ve düşünceler de aynı orantıda değişiyor.. Ben hiç hatırlamıyorum 20'li yaşlarımda bir gün enduro isteyeceğimi..
-
Burda yaklaşık 2 ay önce ışıklarda bir bayanda r6 gördüm tek bir ayağıyla tutuyordu motoru .
Yani ikisini basmaya çalışsa inanın basamaz denge ile alakalı olduğunu düşünüyorum .
Ve sizin sorunuza gelirsek bence 696 çok güzel gider maddi durum elverirse .
-
Yaş 20'li ise konfor gerekmiyor, 30'dan sonra konfor ihtiyacı oluşuyor
Beyin değiştikçe fikirler ve düşünceler de aynı orantıda değişiyor.. Ben hiç hatırlamıyorum 20'li yaşlarımda bir gün enduro isteyeceğimi..
Siz dolu dolu yaşamışsınızYakın zamanda cbr 250rr alıcam yeni modeli gelecek zaten(hemde bomba gibi)Onun yanına şöyle bir grom tarzı şehiriçi için rahat bir motor düşünüyorum açıkcası.Sizde böyle bir düşüncede yoktu galiba
-
Moderatör
Siz dolu dolu yaşamışsınız
Yakın zamanda cbr 250rr alıcam yeni modeli gelecek zaten(hemde bomba gibi)Onun yanına şöyle bir grom tarzı şehiriçi için rahat bir motor düşünüyorum açıkcası.Sizde böyle bir düşüncede yoktu galiba
Cbr 250 zaten oldukca rahat bir motosiklet. Heryere gider gelir bir sorunu yokki.. Oturusu rahat, hafif.. Az yakiyor. Daha ne olacak.. Ama bahsettiginiz 250 rr cakma 600rr benzeyen model ise fikrim yok henuz
-
Cbr 250 zaten oldukca rahat bir motosiklet. Heryere gider gelir bir sorunu yokki.. Oturusu rahat, hafif.. Az yakiyor. Daha ne olacak..
250rr demiştim ben yeni gelecek olan bildiğiniz ss oturuşu var
-
Benden size tavsiye ,
Şile yoluna 600 cc altı motorla fazla gitmeyin, motorunuzdan çok çabuk sıkılırsınız.
Bence zamana yayın ve keyif almak için en az 20bin devirmeden cc yükseltmeyin.
Not : 3.kez 250cc kullanan birisi olarak Şile'ye her gittiğimde kafamdan ne geçtiyse aynısını yazmışsınız.
Bu işin sonu yok
-
Rc390'i bir kere test edin vazgecemezsiniz. Rahatsiz ederse bitek titresim eder belki, beni hic rahatsiz etmedi cunku o zevkten hissetmedim bile. Zaten alistiginiz motor oturus vs. olarak , 200lukten gecen biri icin de gayet tatmin edici bir son hizi ve hizlanmasi var. Torku zaten apayri tekere falan cok guzel geliyo, e abs'de var tadindan yenmez valla.
-
Masşallah seleyi felan nasıl parlatıyorsunuz kullandığınız temizlik parlatma vs ürünleri nedir ?
-
DKN adlı üyeden alıntı
r6 85 cm sele yüksekliği ile en yüksek ss. depoya dayayıp yolun ortasında dut gibi 50 km le gidenler var siz onlardan olmayın. yakıtıyla vergisiyle gidişiyle servisi yedek parçası 2.el piyasası vs. güzel bi motor olsun. uzaktan bakınca motosikletten anlamayan adamın ss motor sandığı modellere zaten yaklaşmassınız artık heralde. 500-600 cc çift silindirli bi motor olsun
işte sorun da orda bende ktm gibi hakimiyetimi sağlayacagım bir motor olsun ki hani üstünde egreti durmiyim diorum,
600 rr da alışılabilecek bir motor, elinde gaz açıosun tabi biraz ürkütücü,
şöyleki ktm 150 kilo bu 600 motorlar benzinle vs 200 kiloya dayanıyor, tek ayakla durarak emin olun zamanla alışıp kullanabilirim, ama şehir içi trafikte biz öle düz gitmioruz ister istemez aralara dalıyoruz, ufacık bir araba değişinde pat die yerdesin,
hemn güç eksik hem boy.. r6 cidden sele boyu yüksek. 600 rr daha alçak, birde kawasaki 636 var, onun da düşük, asıl sorun şu bu motur nerde deneriz? dogru kararı nasıl vereceğiz? yamaha akademy den ders almıştım, orda mesela bi suru motor vardı deneyerek bu işi çözermiyiz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:17 ----------
CxAnKACx adlı üyeden alıntı
Rc390'i bir kere test edin vazgecemezsiniz. Rahatsiz ederse bitek titresim eder belki, beni hic rahatsiz etmedi cunku o zevkten hissetmedim bile. Zaten alistiginiz motor oturus vs. olarak , 200lukten gecen biri icin de gayet tatmin edici bir son hizi ve hizlanmasi var. Torku zaten apayri tekere falan cok guzel geliyo, e abs'de var tadindan yenmez valla.
Ktmci dostlar ben ktm'nin rengine o tek silindirdeki güçlü sesine (kendi ayarlarına göre)(bide tiğer egzos var ) hayranım zaten, ama insan 200 ile 390 bakınca aynı hisse kapılıyor, bu şey gibi mercedes cla güzelde abi acaba bmw 4 serisi nasıldır ya? demek gibi bişi aynı serinin bir ustume gecersem rahat edicem bu kesin. kullanımda hiç sorun yaşamıycam, gerçi ktm sele 82 83 güzel manet kırmışlıgım var.. ama genede alışırım, Tek silindir ile çift veya 4 silindir farkını merak ediorum..
Helvam yenir mi bilmem..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
Yaş 20'li ise konfor gerekmiyor, 30'dan sonra konfor ihtiyacı oluşuyor
Beyin değiştikçe fikirler ve düşünceler de aynı orantıda değişiyor.. Ben hiç hatırlamıyorum 20'li yaşlarımda bir gün enduro isteyeceğimi..
Şimdi kanka bende senle aynı yaştayım, ama o yaştan deil enerjiden gelior, birde sen ss de doyuma ulaştın baba, biz daha yeni yeni keşfedioruz.. biraz da galiba yaşlandın çiçeklerimi sunuyorum.. bi 5 sene sonra iron alıp şekil yapmayı planlıyorum, sonra da endurocu gruba gireriz. yolun sonu profesyonel artçılık benim siz o da yok
Saygılarımı Sunarım...
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
-
awesomee adlı üyeden alıntı
Evet 2015 sezonunda ktm (kızım) rc 200 ile sezonu 3000 km civarnda bitirdim, önceki senlerde kah scooter kah vitesli 7000 km yapmışlığım var..Şimdi KTM'nin tam 137 de gaz kesmesi canımı sıkmaya başladı. Tam hızlanacakken aa 135 136 dur dur hız kesicek yavaşlamalıyım hissi benim şile yolunda çok moralimi bozdu..
Akabinde sevgili arkadaşımın yahama r6 sında acaba nolur diye bindigimde, ayaklarımın yere değmedigini farkedip inanılmaz urkttum ve aman aman diyip vaz geçtim..
Arkasından ama benim bu işe çare bulmalıyım deyip 600 rr binme çabalarım ve ayaklarımın yere değmesi ve yola çıkıp hız almamla yeniden sürebilirim umutlarımın doğması bir oldu.. Şöle gazı açında 150 160 zorlanmadan varılınca his insanı cidden sevindirior..
Bu şu anlama geliyordu benim için yeni sezonda yeni bir motor alayım.. Alayımda ne alayım? 600 cc bir motor bana fazla olur muydu? Cb 500 r ile ara motor oldugu için gereksiz gordum.. KTM 390 al yukselt kendini riske atma da dedim.. Ya zaten 200 kullanıorum ne yani bir fark yok ona da anlamsız diyiverdim, birde tek silindir 390 gene aynı tas aynı teraneydi.. Kawasaki 300 içime bir turlu sinmedi. Barkın'ın videosunda da çok iyi deil imajını aldım. Napıosun al 1 yasında harley davıdson iron çekil köşene tarzın olsun diyenle de karşılaştım..
Çok karıştım arkadaşlar, işin kötüsü binmeden bu mereti almakta içime sinmior, hadi gidelim şunu alalım bir ustune oturalım bakalım.. Doğrusu nedir? Böyle bir durumda ne yapardınız.. Çok karışık yazdıysam özür dilerim, zira kafam çok karıştı..
soru güzel ama .
aması dediğin gibi boy ve istediğin motorların dolu ağırlıkları. günlük motor kullandığın için 600 cc ss ler şehir içi seni yaşamdan soğutur. kaldıki en hafifi senin 4 katın bir ağırlığa sahip ve manevra kısıtlı. aralara girip çıkma o kadar kolay değildir.
hızlanma konusunda 120 - 130 fena hızlar değildir. ama sen 600 cc ile kapışmaya kalkarsan o motorlar seni 3 vitesi bulmadan geride bırakırlar.
nacizane olarakta bir üst eğitimi daha almani rica ederim özellikle viraj konusunda :D .
bendesenin gibi motor büyütmeyi düşünmekte ama kararsız kalmış durumdayım. bir yandan almayı düündüğüm motorlar arasında bir yandanda gerçekten daha büyük bir motor sürüp süremeyeceğim konusunda. üstüne bindikten sonra gazı çekince illaki giderim ama bunun birde durması manevrası var .
konu sıkıntılı bir konu kolay gelsin
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Sen 600 sevdasına kapılmışsın biz ne desek boş ben olsam ayagimin yere degmedigi motoru almam herkes 600 cc racing sürecek diye birşey yok sonuçta, şehir içini düşünün bu seferde Şile yolunda değil şehir içi yolda illallah edeceksiniz bi iki kerede motoru düşüreceginizi hesaba katın bence boşluğa çukura oyle bi yolda o motoru ayakta tutamazsiniz, ninja 300 begenmedim diyorsunuz da tam sizlik motor 170 kilo 600cc kilosuna yakin yani 190 görüyor ibre , ki 150 160 lara gayet iyi çıkıyor, selesi 78 cm yanlış hatirlamiyorsam keza cbr500rda güzel makina neyse boşa konusmayalim biz ne dersek diyelim sen 600 cc 4silindir racing alacaksin zatrn hayırlısı olsun
-
FurkanR adlı üyeden alıntı
Rc 200 satılık mi peki
evet bir adet pcx ile bir adet ktm rc 200 satılık
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
soru güzel ama .
aması dediğin gibi boy ve istediğin motorların dolu ağırlıkları. günlük motor kullandığın için 600 cc ss ler şehir içi seni yaşamdan soğutur. kaldıki en hafifi senin 4 katın bir ağırlığa sahip ve manevra kısıtlı. aralara girip çıkma o kadar kolay değildir.
hızlanma konusunda 120 - 130 fena hızlar değildir. ama sen 600 cc ile kapışmaya kalkarsan o motorlar seni 3 vitesi bulmadan geride bırakırlar.
nacizane olarakta bir üst eğitimi daha almani rica ederim özellikle viraj konusunda :D .
bendesenin gibi motor büyütmeyi düşünmekte ama kararsız kalmış durumdayım. bir yandan almayı düündüğüm motorlar arasında bir yandanda gerçekten daha büyük bir motor sürüp süremeyeceğim konusunda. üstüne bindikten sonra gazı çekince illaki giderim ama bunun birde durması manevrası var .
konu sıkıntılı bir konu kolay gelsin
viraja girmeyi o gün arkadaşımla geliştiriodum sagolsun,
2. eğitimi alcam meslektasım tabiiki o olmadan olmaz.. ama işe biliosun oda var biz şehir içi motor kullanan kitleyiz..
arkadaşım o motoru büyüt yaw, sana şöle cüsseli bişi lazım yakışır
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
Moderatör
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Masşallah seleyi felan nasıl parlatıyorsunuz kullandığınız temizlik parlatma vs ürünleri nedir ?
Kullanmayınca temiz kaliyor
-
Bence rc 390 seni hem sehir ici nde hem de sile yolunda keser. Duke 250 bile 160 goruyomus ben 155 gordum ki ise gidip gelirken 110 120 hatta arada 130 140 bile goruyorum arada kendimi kaybedip. Ilerde soyle stabil 130 140 ile gidebilecegim ama sehir ici trafikte aralara girip trafik sikistiginda gene rahat kacabilecegim bi motora gecmeyi dusunuyorum. Aklimda xj6f vardi ama sehir ici trafiginde pek rahat olmaz diye dusunmeye basladim ve acikcasi sehirler arasi uzun yol yapmak ya da piste cikmak gibi bir hedef yoksa 600 ve ustu ccler gereksiz gelmeye basladi. Bundan dolayi 1 ya da 2 sezon sonra duke 390 a gecmeyi kafaya koydum. 200 ve 250 arasindaki fark bile bu sekildeyse 390 hayli hayli yeter diye dusunuyoum. Benzin sarfiyati anlaminda da optimum karar olur hatta.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)