A.e.a. muridleri ve motosiklet guruları tarafından yerin dibine sokulan bir eğitmen. Ciddi bir ortamdayken, fütursuz gelen gülme isteği gibi içten dalga dalga geliyor kahkaha. Ben bu adamı hiç görmedim, tanımıyorum ve sağda soldan, sosyal mecralardan veyahut anlatılanlardan edindiğim izlenimler "egosu yüksek" bir insan olduğu yönünde. Fakat iş eğitime gelirse eğer; bu işi profesyonel olarak yapan(bak profesyonel diyorum, senin benim gibi hobici değil.) bir adamı yargılamak bize düşmez. Hele bunu kanal sahiplerinin sözleriyle gerçekleştirmek apayrı bir nokta. İki kurumdan eğitim alıp motosiklet gurusu gibi göğüs kabartmanın alemi yok. Omm'ci abiler ve ablaların şile yollarında ne haltlar yediğini de biliyorum. Bu memlekette en iyi yaptığımız şey fütursuzca hiç bir dayanağı olmadan eleştirmek. Sen necisin ? desek, sıvası dökülmüş boş duvar gibi bakar suratına.
Biz de severek izliyoruz, takip ediyoruz Aea kanalını. Ama herkes kendi alanında uzman. A.e.a. fanlarının kimlerden oluştuğunu da görüyoruz.
Motosiklet camiasında apaçilerden uzak durduğum kadar kibir bataklığına saplanmış endurocu orta yaş üzeri olgun gurulardan uzak kalmaya çalışıyorum. Neyseki devir değişiyor. Motosiklet muhteşem özel bir araç olmaktan uzaklaşıp, hayatlarımızın içine işliyor.
Aea ölün dese kendini köprüden atacak modellerin üşüştüğü bir başlık haline dönecek bura ve hatta dönüyor. Ah be kardeşim, zaten hiç bir şeyi sorgulamadığın, sormadığın, öğrenmediğin için burnumuz boktan çıkmıyor memleket olarak, bu kadar kolay manipülasyona gelmeyin. "Herhangi bir konuda kötü" dense hemen başlıyor karalamalar. Kim bilir arkalarda, kuytularda neler dönüyor. Hey yavrum hey. Süzgeç azıcık, çok değil