Motosiklet El Kitabı - Rahmi Barutçu
Reklamlar
-
Kitap benim elime ulaştı.2 adet istemiştim 2 adet geldi.Öncelikle emeği geçenlerin eline sağlık.Kitabı baya bir merak etmiştim...
Kitap seksen küsur sayfa.Kağıdı güzel ama içinde doğru düzgün yani dişe dokunur hiçbirşey yok desem yeridir :( Boşu boşuna merak etmişim..
Reklamlar
-
-
herkesin okuması gereken bir kitap
-
adam gönderdi gerçekten teşekkür etmek lazım
-
elime ulaştı. Çok teşekkürler.
-
Kitap sadece 4 içerikli sayfadan oluşuyor desem yalan olmaz..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
3 adet istemiştim kitaptan, kargo ile adresime ücretsiz geldi çok teşekkür ederim. derinlemesine değil daha çok yüzeysel temel bilgiler içeriyor okumakta fayda var... Rahmi Barutçu'ya ve kapıma kadar gelmesinde emeği gecen herkeze teşekkürler... Merak eden varsa Edirnedeyim kitabı okumak isteyene hediye edebilirim.... msj ile ulaşabilirsiniz arkadaşlar...
-
Bir ay oldu neredeyse ve elime ulaşmadı hala, şehir Nevşehir.
-
nasıl temin edebileceğiz, bilgisi olan var mı?
-
Turing motosiklet bilinci yaratmaya çalışıyor bir süredir ve bunu Rahmi Barutçu ile işbirliği içinde yapıyor benim gözlemim. Bu arada bu organizasyonu yapanlar arasında ismen bildiğim motosiklet kullanan insanlar da var turing tarafında, bedava temel eğitim ve ortalama(pek çok garibanın alamayacağı LS2) kaskı binlerce kişiye bedava dağıtıyorlar. Eğitime sırf meraktan ben de katılmıştım, Rahmi Hocayı daha önce bazı ortamlarda dinlemişliğim vardı ama bu eğitimlerde bilhassa samimi ve alçak gönüllü bir tavır sergilediğini gözlemledim. Hiç eğitim almamış bir pizzacı ya da kurye düşünün bu eğitimler ve bu kitaplar ilk yüzeysel bilgiyi o kişilere vermek ve eğitime özendirmek için zaten. Kanımca Kask ve Yelek dağıtımı bile insanları eğitime çekebilmek için. turingi tebrik etmek lazım, pek çok insanın para ile alamadığı kalitede binlerce kaskı ve yeleği bedava dağıtıyor, bugüne kadar hiç duydunuz mu böyle bir şey, ben duymadım. Her şeyden önce bunun maliyetini düşünün, hani adam safebet filan dağıtmıyor neticede. Ve bunu takdirle karşılıyorum ülkemiz adına.
Bu sebeple mevzu ne Barkın ne başkası. Bu memlekette Ali Veli kim motosiklet hakkında küçücük bir katkı yapıyorsa ne ala. Barkın'ı da zaman zaman izliyorum, onu da kutlamak lazım. herkesin bir tarzı var, herkesin bir yoğurt yiyişi var. Ayrıca motosiklet dediğimiz meret fazlasıyla bireysel tecrübeyi de barındıran bir şey. Bu sebeple eğitmenler de dahil herkesin kendi doğrusu olabiliyor. Barkın zaman zaman kendi daimi konukları ile bile çelişiyor mesela, birbirilerinin dediğini kabul etmedikleri durumlar oluyor programlarında. Ama temel gerçekleri ve doğruları 3 sayfa ile bile olsa birileri yazıp çizmişse, birileri video çekip ücretsiz anlatmışsa ne güzel hizmet. Bu Barkın olur, Rahmi olur ne fark eder ki?
Olaylara biraz da pozitif yanından bakabilmek insana huzur da veren bir şeydir emin olun. Son günlerde tüm memleket gittikçe gerilmedik mi sizce de? Gençler heyecanlı ve forum ortamlarında dakkasında birbirine saldırı başlıyor. İçinde bulunulan günlerde herkesin daha fazla hoşgörü, sağduyu ve eğitime ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Motosiklet gibi hala yeterince önemsenmeyen bir mevzuda birileri o duvara ne kadar tuğla koyup örerse bence eyvallah, hepsinin eline sağlık.
Güzel bir Kızılderili atasözü vardır "Bir adamın makosenleri ile bir süre yürümeden, onun hakkında karar verme" diye. Memlekette en çok bundan, yani bu önyargı ve çabuk karar verip eleştirmekten muzdaribiz milletçe, eğitimlisi eğitimsizi, yaşlısı genci hepimizde var bu üstelik.
Değişmek zorundayız, değişebiliriz. Başkalarının yaşam tarzına, fikirlerine, bakış açılarına, yaşam yoluna saygıyı öğrenemezsek doğru yöne gitmeyeceğiz orası kesin. Bakın Turing bu anlamda bir kaç denizyıldızı daha attı sahilden denize. Farklı bir bakış açısı mümkün, hepimiz daha sakin, sağ duyulu ve çabuk karar vermeden, ön yargısız yaşayabiliriz hemen her konuda.
-
Bugün işyerime gelmiş. Çok teşekkür ederim.
Kitabı okudum. Özellikle yeni başlayan arkadaşlar için faydalı olacak genel bilgilerin yer aldığı, hemen her konuda sizi uzman yapmasa da en azından bir fikir sahibi olmanızı sağlayacak bir kaynak olduğunu düşünüyorum.
Zaten üzerindeki motor resmi vs dikkat çekiyor, elimden almaya çalışanlar oldu. Akşam evde bir daha okuyup yarın iş arkadaşlarıma vericem. Maksat herkes öğrensin.
Edit: iki tane istemiştim aslında birini insanlara vermek için. Acaba çöktüler mi yolda gelirken
-
Bende bizzat kendisinden imzali olarak aldim kitabı, cok kibar biri kendisine yardimlari ve verdigi bilgiler icin tesekkur ediyorum.
-
yaw madem bu kadar okumak isteyen var birisi çeksin tek tek fotolarını albüm yapsın linkini atsın yahu
-
DKN adlı üyeden alıntı
yaw madem bu kadar okumak isteyen var birisi çeksin tek tek fotolarını albüm yapsın linkini atsın yahu
Bedava zaten ;)
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
-
İlk mail gönderenlerden biri de benim ama bana gelmedi.Bizim başımız kel mi uleennn
-
Mobil çağında bunun bir de orijinal pdf formatı olmaz mı?!
-
ben iki kere 2015 ve 2016 da olmak üzere mail gönderdim,cevap yok.
-
Elinde kitap olanlar bana yollasin. Ben renkli tarayip pdf yaparım onu.
Hayrim dokunsun.
-
Bana geldi kitap.ben daha detaylı bir sey bekliyordum.Gorseller fazla ama icerik olarak zayıf
-
mertovski11 adlı üyeden alıntı
03.03.2016 tarihinde istemişim. henüz elime ulaşmadı.
Al benden de o kadar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)