Motosiklet El Kitabı - Rahmi Barutçu
Reklamlar
-
10 gün kadar önce buradan okuyup mail atarak bir kendim bir de arkadaşım için 2 adet kitap istemiştim. 2 gün önce zil çaldı baktım kitaplar kargo ile ücretsiz olarak gönderilmiş.
birinci sınıf kuşe kağıda basılmış, emek ve para harcanmış bu işe yeni başlayanlar için rehber olabilecek yararlı bir kitap.
motosiklet sınıfları, güvenlik ekipmanları, konumlanma, hız, fren, sürüş pozisyonları vs. gibi temel konumlar bol resimle desteklenerek anlatılmış.
emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkürler. emeklerine, yüreklerine sağlık.
Reklamlar
-
Bugün kitabı teslim aldım. Emeği geçene teşekkürler.
-
Bana hala gelmedi arkadaşlarım için 4 tane söylemiştim sanırım gelmicek neyse şanş genede yapılan işe saygım var projeyi destekliyorum.
-
Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu'na teşekkürü borç bilirim. Benimde istediğim 3 adet kitap dün geldi. Okuyup ihtiyacı olan arkadaşlarıma dağıttım. Kitap bekleyen arkadaşlar sabırlı olsunlar, biraz geç geldiği doğrudur ama geliyor sonunda.
Kitap genel olarak temel bilgililer içeriyor fakat yeni başlayan arkadaşlara çok faydalı olacağını düşünüyorum.
En önemlisi hiçbir ücret talep etmeden böyle güzel bir uygulamayı düşünüp yapmaları. Kendilerini tebrik ediyorum
-
-
Benim hala gelmedi.Kitabın içeriğini merak ediyorum...
-
-
Bu gun itibariyle geldi güzel kitap alın okuyun faydalanın derim
-
Banada ulaştı emeği geçenlerden Allah razı olsun.
-
Bu gün elime gecti, emeği geçenlere tesekkur ederim.
-
Elinize sağlık, bana da ulaştı.
-
SweentLy adlı üyeden alıntı
Tamam sağolun. Hangi kargoyla geldi ?
aras kargo
-
Bende 1ad istemistim henuz gelmedi ama gelir birkac gune beklemeye devam
-
Her ne kadar eğitiminde reklamda yapsa birçok bilgi paylaşıyor adam zaten demiyorki eğitiminde dört dörtlük olursun eğitim alacaksan ahanda site şu ekipman alacaksan ahanda şu diyor temel bilgilere yer veriyor her ne kadar bunları yapıyor olsa da bana göre en doğal hakkı reklamın iyisi kotusu olmaz şu adama biraz saygı be kardeşim ben adamla sohbet ettim o alay ettiğiniz adam sırf randevu alıp eğitime gelmeyenlere ulan madem gelmeyeceksin gelecek adamın hakkına niye manı oluyorsun adam kasksız motor suruyor belkı alacak parası yok o gelse alsa fenamı olacak diye uzulen bir adam hepsini geçelim bilgi bilgidir 1 tane yanlısını bile düzeltse 1 tanecik birşey bile öğrensen senin menfaatin bu yuzden saygılı olmanızda fayda var adam elınden geldıgınce bedavadan o kadar emek sarfedıyo birikimleri paylaşıyor barutçu,tufekçi bilmemne size zaten birşey beğendirilmez sürücü kursuna gittim sözde hoca 5 dakka bu şu ,şu şu dedi gitti diye yazarsınız sonra sizlere sorsak hepiniz rossi zaten bir şey beğenmezsiniz yazık adam bunları görse kimler için uğraşıyorum der küstürmeyin adamı faydanız yok zararınızda olmasın ( o kadar.. )
-
Kitabı okudum inceledim bu forumu takip edenlerin bilemiyecegi hiç bir konu yoktur diye tahmin ediyorum ancak bu tarz kitaplar çoğalırsa faydali olur diye düşünüyorum Bir motorla tanışma kitabı ,hazillayanlarin eline saglik
-
Hemen hemen herkes gelmiş.Bende 2 hafta önce falandı heralde mail atalı ama gelmedi.İstanbul içine bugün ulaşmış diğer illere de yakın zamanda gelecek demek ki.
-
arkadaşlar kitabın pdf formatını paylaşabilecek olan varmı? böylelikle daha geniş kitlelere ulaşır diye düşünüyorum. OCR yazılımlarla pdf yada word belgeye dönüştürüp atabilecek bir arkadaşım varsa sevinirim
-
05.03.2016 Tarihinde mail atmıştım. Bugün (30.03.2016) Tarihinde Aras Kargo ile elime ulaştı. Emeği geçen herkese teşekkürler.
-
ayna639 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar kitabın pdf formatını paylaşabilecek olan varmı? böylelikle daha geniş kitlelere ulaşır diye düşünüyorum. OCR yazılımlarla pdf yada word belgeye dönüştürüp atabilecek bir arkadaşım varsa sevinirim
kitap taranmaya pek müsait değil, kuşe kağıt ve ufak sayfalar olduğu için biraz zor olur taraması.
kitabi parçalamak lazım
-
03.03.2016 tarihinde istemişim. henüz elime ulaşmadı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)