2016 Yeni motosiklet ehliyet sınıfları hakkında herşey
Reklamlar
-
11.12.98 doğumluyum.Direkt olarak doğum günümden sonra kursa kayıt yaptırdığımda (aralık 2015) A2 için mi oluyor yoksa sınavlar vs. 2016 dan sonra olduğu için yeni yasaya göre mi alacağım ehliyetimi. Aynı soruları sorar gibi oluyorum kusura bakmayın ama insanın içi rahat etmiyor işte =))
Reklamlar
-
C.Batuhan adlı üyeden alıntı
11.12.98 doğumluyum.Direkt olarak doğum günümden sonra kursa kayıt yaptırdığımda (aralık 2015) A2 için mi oluyor yoksa sınavlar vs. 2016 dan sonra olduğu için yeni yasaya göre mi alacağım ehliyetimi. Aynı soruları sorar gibi oluyorum kusura bakmayın ama insanın içi rahat etmiyor işte =))
2015 Aralik icin 10 aralik 2015 dogumlular muracat edebilir. Surucu kurslari icin son grup acma tarihi 10 araliktir. Sen 1 gunle kaciriyorsun.ve 11 aralik dogumlu oldugundan bu gruba yasin tutmuyor. 2016 ocak grubunada kayit olamiyorsun cunku yAs sarti 18e cikiyor.2016 aralikta yasin doluyor. 2017 ocak ayinda A2 ehliyet alabilirsin.cok sanssizsin. 1 gunle herseyi kaciriyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
ocak 2016da A1 icin muracat edebilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
2015 yılından ehliyeti olan stajyer olmaz
-
konu ve bilgilendirme icin cok tesekkurler
eskisehirde motor egitimi veren biryer biliyormusunuz yoksa ehliyet kurslarindan alicam
. birde benim b. ehliyetim var 2 yili gecti a2 de afalik gibi cikar sanirim oyle dedi kurstakiler yeni sisteme girmiyorum ozaman degilmi ?
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
konu ve bilgilendirme icin cok tesekkurler

eskisehirde motor egitimi veren biryer biliyormusunuz yoksa ehliyet kurslarindan alicam

. birde benim b. ehliyetim var 2 yili gecti a2 de afalik gibi cikar sanirim oyle dedi kurstakiler yeni sisteme girmiyorum ozaman degilmi ?
Ehliyetini yılbaşından önce cebine koyarsan hiç bir seyden etkilenmezsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------
Önceden B ehliyetin olduğu içinde stajyer olmazsın
-
Sürücü kursunu aradım bugün ve 26 aralık ta direksiyon sinavi olcagini söylediler bilgisi olan var mi
-
omeroztuna adlı üyeden alıntı
Sürücü kursunu aradım bugün ve 26 aralık ta direksiyon sinavi olcagini söylediler bilgisi olan var mi
Her ilin direksiyon sınavları farklı tarihlerde olur. Bunu il milli eğitimler belirler.
Yoğunluğa göre ay içinde bir Yada birden fazla hafta sonu sınav yapılabilir
-
Mrb arkadaşlar bende B ehliyet var yeni yasaya göre M sınıfını kapsıyor gözüküyor motor ehliyetli almadan 50cc motor sürebiliyor muyum?
-
Diego10 adlı üyeden alıntı
Mrb arkadaşlar bende B ehliyet var yeni yasaya göre M sınıfını kapsıyor gözüküyor motor ehliyetli almadan 50cc motor sürebiliyor muyum?
1 Ocak 2016 tan sonra sürebilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------
B sınıfı ehliyetler M sınıfı ve ATV sürebilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:42 ----------
..........
-
50cc mopedler anca yazlıkta bakkala markete gitmek için kullanılır. Aktif şehiriçi veya büyükşehir trafiğinde yetmez ve risklidir.
-
önceden 50 cc mopedler için A2 ehliyet gerekiyordu, şimdi en azından B sınıfı ilede kullanılabilicek, hiç yoktan iyidir. özellikle bu mopedlerin vespa marka olanı cok iyi, tam bir klasik.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)