baktı gt650 ayaklanmayacak ne yapsın aldı ufak bişeyler :D kazasız belasız
baktı gt650 ayaklanmayacak ne yapsın aldı ufak bişeyler :D kazasız belasız
Hastası oldum, parça sıkıntısı varmı bunun ? tam ARMY sitil yapılacak motor
Aslında kumsalı belki hiç görmeyecek gariban. Ben şehir içi için eğlenmelik olarak aldım bunu.
Yıkadım. Yoksa yağmur çamur da da kullanıyorum. Fakat Lastikler hala orjinal 2006dan kalma. Sanki mermerin üzerinde gidiyorum gibi.
Yeni lastik almak lazım o da 1000tl yazıyor :D
Ben de çok eğleniyorum. Açık otoyola çıkmadığın sürece süper. İşe git gel sürekli trafik e5 olunca gücü dert olmuyor.
İnterkomdan müzik dinleye dinleye geziyorum. Dışardan gören trafiğin içindeki araba şoförleri ne özeniyordur ya
Ben de yapıcam zaten çok birşeye gerek yok. Sadece boyasan direk army oluyor zaten
Burada boya dışında ciddi işçilik gerektirecek birşey yok ;)
Parça sıkıntısı yok. Türkiyede deltamotorluaraçlar yurtdışında 5-10tane kore motorlarının parçasını satan site var. Ben diğer motoruma da yurtdışını kullanıyorum. Türkiyeden çok daha ucuz.
Ne ararsan buluyorsun. Birde çok sorunsuz motor 1 silindir, 1 karbüratör, 1 buji, 1 bobin motorun yarısı etti zaten :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
Sen öylesan. 20km yol gittim geldim gt 650 ile. Ama boşuna gittim egsozcu ile anlaşamadık :D
ver gazı... ver çoşkuyu
1.83 boya nasil olur acaba, 2. motor icin niyetlenmeye basladim
180 taban sanırım. suzuki van van üretiyo şimdi de. eskiden de bu kasayı yamaha üretiyodu buraya gelmemişti sanırım gerçi. kullanımı nasıl yakıt vs ?
Hayirli olsun Celal abi özelden bi şeyler soruyorum bakarsan sevinirim
Oha lan çok hoşuma gitti :D
Hayırlı olsun,ilanlara baktım da temiz denebilecek yok.
Hayırlı olsun kazasız belasız
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
kaç yapıyo bu
Sıfırı olsa kaçırmam...
Keyifle kullanın, neşeyle gezin...
Çok da güzel olur
Tek kişilik
Ayı gibin
Bu motor da çok eskiden beri üretiliyor. Yamahanınki en güzeli çünkü 200cc.
Suzukininki ise 2 valf. Bunda 4 valf var.
Büyük lastiğin de bir bedeli var tabi sabah- akşam istanbulun e5 trafiğinde 3.5lt/100km.
Yalovaya köfteci yusufa gittim o zaman 85-95 ile gittim. 3.1lt/100km oldu
115 yapıyor ama g.tü çıkıyor onu yaparken :D
İdeali 70-85 arası takılmak.
İvmelenmesi 0-60 çok iyi. Tam şehir içi dostu.
Bunun birde yeni nesilleri var 2008 sonrası. Onlar üstten çift egsantirikli ve 14,5hp.
İşte asıl onlar canavar gibi. 135km yapıyormuş
Teşekkür ederim. Ben de sıfır gibi olunca aldım. Fiyatını söylersem ağlarsınız :D
Şöyle söyleyeyim. GT 650 yi 4500km de, bunu 12500km de aldım.
İkiside zenginden ve ikisinin fiyatlarının toplamı 10.000tl ediyor
Hayatta mottonuz şu olsun "mal, zenginden alınır" ;)
Bakıyorum şimdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------
Temiz motor diyenler.
Şu motor çok temiz gibi sanki. Depoda ve salıncakta stickerları duruyor. Depo boyası orjinal. Bi yan karenajlarını sökmüş adam onlarda çifti 200tl birşey zaten.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...24931380/detay
Hahahaa bayıldım motoruna (: Güle güle kullan.
Çok sevdiğim bir model bir ara niyetlenmiştim ama istanbulda sadece 3 ilan vardı sahibinden de. Kadiköy Rex'in orada hep bir tane durur çok güzel bir makine.2-3 senedir Facebooktaki grubuna üyeyim ispanyollar çok kullanıyor bu makineyi ve en az %90 army yapıyor. Güle güle kullan bir gün kısa bir sürede olsa yakından görmek isterim ))
hayırlı olsun
Teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olsun
Benim evimden garaja yürürken de birtane vardı mavi. Adamın park ediş şekli sebebiyle hep arkadan koca lastiklerinden görürdüm
Almaya niyetlendiğimde bi ara Rodos adasına gittim. Orada Rodos kalesinin girişinde birtane sarı vardı. Vay be dedim tee nerede çıktın karşıma
Benimki de army olacak buraya koyucam fotoları ;)
Anadolu yakasında çalışıyorum. Havaların güzel olduğu bir gün bi mesaj çak motoru da gör,oturup motorcu muhabbette edelim. ne demek
ver gazı... ver çoşkuyu
Çok mutlu oldum Havaların güzelleştiği bir gün sizi rahatsız edeceğim
Hayırlı olsun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-acil-borc-sebebiyle-satilik-kelepir-rt125-227337091/detay
UYGUN FİYATLI ARAYANLARA
uğraşmak modlamak için fişyatı da uygun sempatik bi boz ayı :D
motor güzeldir, tek kusuru, o lanet olası egzosu, okadar çok ses çıkarıyorki uzun yolda yanında gitmek istemem,
kafa ütülüyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)