ybr ile boyut karsilastirabilirmisiniz?
pahaliymis yav. grom daha mantıklı geliyor bana
Beklerim ;)
Aslında çok sessiz olduğu için egsoz çıkışını orjinalde biraz çapraz yapmışlar kenardaki demirden yankı yapsın diye. Onu düzeltseniz hiç çalıştığını anlamayacaksınız motorun. sizin baktığınızda egsoz boşaltılmış olmasın ?
Garajda GT 650 ile yanyana durduğunda bir tık daha yüksek duruyor.
Yanımda fotosu yok ama netten şunu buldum
Grom'un fiyatı en kötü 7000tl
RT'nin DOHC versiyonları da 7000 civarı fakat ilanlarda genelde olan 2009 öncesi olanlar yarı yarıya 3500tl civarı. Fiyatlar milyar milyar arttığı için bence aldığın ürüne göre fiyatı güzel
Birde birisi ayı gibi birisi sıpa gibi
Abla da koala gibiymiş.Masum gençleri böyle böyle kandırıyorlar :D
Motor şasesi kısa sayılır. ilk 1 hafta her bindiğimde topcase'i tekmeliyordum. sonra alıştım
Ben 2 kişi bindim fakat görüntü bu fotodakine yaklaşıyordu onun için artçı olarak erkek almıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------
Kıyaslaması için cbf 150 ile fotoğraflarını çektim.
Abi tekrardan hayırlı olsun konuşmuştuk gerçi . Açtığın başlığı biz alamadan piyasayı yükselttin
* Motoru hallettim bu arada akü bitmiş :D
Hayırlı uğurlu olsun, sakın lastikleriniz eskimesin
http://www.hepsiburada.com/bridgestone-180-80-14-m-c-78p-tt-tw34-enduro-motokros-arka-motosiklet-lastigi-pm-otmlstbri53545000
Ben aldım ya herkes alsın :p
Çok bekletilerek ve kısa mesafe kullanılan motorlarda olur.
Ama bak iyi bişe değil bu. Akü iyice bittiğinde hem akünün ömründen yiyor, hem de konjektörüne yükleniyor sonunda yanar konjektör. Senin motora bi voltmetre takmak lazım arada bir akü azaldığında gör ve şarj et diye
Toplum buna hazır değil :D
Şaka maka 200cc olsa varya çok daha güzel olurdu. Tadından yinmezdi.
Üzerinde hala orjinaller var. Buz pateninde gidiyor gibiyim. Acil değiştirmem lazım da bozuk para yok
O çok arazi lastiği. Ben şundan alıcam
http://www.motolastik.com/bridgeston...tw204-pmu28296
1 takım lastik için 1000tl gözden çıkarmak gerekiyor =/
ver gazı... ver çoşkuyu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)