Arkadaşlar merhaba yarın saat 11:00 de müsait olan motorcu arkadaşları hipodruma bekliyorum. TGRT ana haberde çıkacak olan motosiklet konulu bir haberde röportaj yapılacak ilgilenenler lütfen tel yazıp forumda belirtsin. mutlaka bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba yarın saat 11:00 de müsait olan motorcu arkadaşları hipodruma bekliyorum. TGRT ana haberde çıkacak olan motosiklet konulu bir haberde röportaj yapılacak ilgilenenler lütfen tel yazıp forumda belirtsin. mutlaka bekliyorum.
---TURKISH STUNT---
kont anladığım kadarıyla ankaradasın pazar gunu bize katılıcakmısın fuar için??
Bacoman
katılırım ama arkadaş yarın için çok arkadaş bekliyorum
---TURKISH STUNT---
Televizyonda saat kaçta yayınlanacak
tv kartı olan arkadaşlar kaydetsinler bi zahmet upload yapsınlar sınırlı adsl kullananlara duyrulu uploadta sınır yoktur
Forumda adres,telefon,mail adresi ... vb. kişisel bilgiler vermek tamamıyla kişilerin insiyatifine kalmış bir durumdur.Motosiklet.Net;böyle bir durumda oluşacak aksiliklerde hiç bir şekilde zan altında bırakılamaz.
Sadece bildirmek istedim
orada motosiklet eğitimi veriliyor, acep ondan mı orada röportaj yapacaklar?
May the Force be with McLaren Mercedes
arkadaşlar yarın saat 19:30 tgrt ana haberde yayınlanacak tam olarak konuyu bilmiyorum ama motosiklet şovlarıyla ilgilenen bir millet vekili ve motorcu arkadaşlarla benle röportaj yapılcak birde kısa bir şov gösterim olacak.
---TURKISH STUNT---
ben gelmek isterim ama motorlamı gelmek lazım araba ile fırsat bulursam uğramaya çalışırım uygunsa kaçta başlayacak hareket
Aslnda o bir KARŞIYAKALI
farketmez ama hafta içine gelmesi kötü oldu benim içinde hazırlıksızım ama motosiklet gurubu fazla olmazsa erteleyebilirler ve ya önceki şovlarımdan bir bölüm ve röportajla geçiştirilebilir.
---TURKISH STUNT---
Gelmek isterdim ama hafta içi çalışıyorum malesef kaçıracağız
Bu arada fuar nerde olacak
---------------------------------------------------------------------
---TURKISH STUNT---
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)