bana şimdi sakın arama yapın vs vs demeyın aradım bulamadım..ben 17 agustos dogumluyum (1989) ben nezaman sınava gırebılrım.. bıde sınav tarıhleı nezman agustosta varmı...
lütfen dalga gecmek ıcın yazı yazan arkadaslar buraya yazmyaın
bana şimdi sakın arama yapın vs vs demeyın aradım bulamadım..ben 17 agustos dogumluyum (1989) ben nezaman sınava gırebılrım.. bıde sınav tarıhleı nezman agustosta varmı...
lütfen dalga gecmek ıcın yazı yazan arkadaslar buraya yazmyaın
Yeni yine yeniden
17 ağustos 2007'de 18 yaşını dolduruyorsun ve ehliyet almaya hak kazanıyorsun. yaşını hesaplayamıyon mu sen şimdi?
May the Force be with McLaren Mercedes
ya ne alkası var sımdı motor ehlıyetı dedım ben
Yeni yine yeniden
motor ehliyeti de 18 değil mi?
17 arkadasım 18 olurmu hıc o araba ehlıyetı
Yeni yine yeniden
o zaman 17 ağustos 2006'da 17 yaşını dolduruyorsun ve ehliyet almaya hak kazanıyorsun. ama bu senin yaşını niye hesaplayamadığını açıklamıyor
ya yasımı hesaplıyorumda sınava ne zman gırecegımı bılmıyorum..yada soyle soyleleyeyım sınav tarıhlerını bılmıyorum..
Yeni yine yeniden
bundan sonraki dönem eylül galiba...
Sınav 8 Temmuz da....okan4037 adlı üyeden alıntı
Üzgünüm ama bir sonrakine gireceksin galiba....
O kadar beklemişsin, azıcık daha sabır...
Ben 35 yıl bekledim ....
Selamlar, saygılar....
[FONT="Verdana"]
[COLOR="Red"]" Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."[/COLOR][/FONT]
bir sonraki sınav tarihi ne zaman????
Yeni yine yeniden
eylül ayında olması lazım gelisim surucu kursuna sorsana en kesin ve net cevabı alabilirsin.
msn den destek veriyorlar gelisimsk@hotmail.com
==============================
==============================
ya sordum tam bı cevap alamadım onlardan 14 ekim filan dedı sonra bı soru daha sordum cvp gelmedı anlamadım valla o ısı..
esprı fılan mı yaptıgını zanntettınyavuzk2004 adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
MOTORLU TAŞITLAR SÜRÜCÜ ADAYLARI SINAVI 2006 YILI UYGULAMA PLANI
18 Şubat 2006 Cumartesi
22 Nisan 2006 Cumartesi
01 Temmuz 2006 Cumartesi
26 Ağustos 2006 Cumartesi
14 Ekim 2006 Cumartesi
09 Aralık 2006 Cumartesi
A2=====> Motosiklet=====>17 Bitmiş olacak
H=====> Özürlü Aracı=====>17 Bitmiş olacak
B=====>Otomobil,Minibüs, Kamyonet=====>18 Bitmiş olacak
E=====>Otomobil,Minibüs,Kamyonet,Kamyon,Otobüs==== =>23 Bitmiş olacak
G=====>İş makinası (Operatörlük belgesi olanlara)=====>18 Bitmiş olacak
D=====>Çekici kullanacaklara,Tır=====>22 Bitmiş olacak
arkadasım cok tesekurler bilgi verme nıyetındesın ayrıca otekı arkadaslarıma da tesekkur edıyorum... kimin dalgacı kımın yardımcı oldugunu gordukcrazy_devil adlı üyeden alıntı
peki ben 26 ağustos sınavına girebilrmiyim??
Yeni yine yeniden
ben 16 haziran doğumluyum ama sürücü kursuna sordum 1 temmuzdakine giremezsin dedi???
yapma ya bende gıremem ozman ney yanı gun farkıyla 2 ay ehlıyetsızmı doasacam ben..
Yeni yine yeniden
walla ehlıetsız dolasma kardesım ben daha bgun azz ewelll polıse yakalnadım motorumda tam polısın onunde ıstop ettı bensnde az wardı saten kenara cekıp calıstıralım derken polıs geldı ehlıet sordu kask sordu ruhsat sordu aksı gbıde motor yenı hcbırı yok nyse o polısten allllah razı olsun gıt lan ewıne dedı bıraktı benı.smdı bnde sınaw tarıhıne flan bakıorum we bu foruma yazanlar en kısa zamandakı sınaw tarıhını yazarlarsa bende sewınırım
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][/COLOR][/FONT][/CENTER](TraNCe-EnErGy)
ama 1 temmuz sınavının 8 tem. ertelendıgnı duyduöcrazy_devil adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
bende seneye alıcam ehliyeti ya özürlü ehliyetine bile yaşımız tutmuyo ya........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)