Arkadaşlar merhaba 3-4 ay sonra ehliyetimi alıcağım ve 2 motor arasında kaldım
Birisi Yamaha Ybr 125
İkincisi Rks Tinanic 150
Arkadaşlar motor bilgim hiç yok yani hiç motora binmedim birde ehliyetten öncemi alayım motoru
Arkadaşlar merhaba 3-4 ay sonra ehliyetimi alıcağım ve 2 motor arasında kaldım
Birisi Yamaha Ybr 125
İkincisi Rks Tinanic 150
Arkadaşlar motor bilgim hiç yok yani hiç motora binmedim birde ehliyetten öncemi alayım motoru
Kardeşim merhaba. Hosgeldin. Şimdi yamaha ybr 125 alırsan ömürlük olur. Alırsın bakımlarını falan düzgün yaptırırsan 100000 km götürür. Sürücü hatalarına ve acemiliklerine de tolerans gösterir. Parçası boldur. Ucuzdur. Bu yüzden ybr diyorum ben. Hemde diğer 125 liklere göre sıfırı ucuz. Ybr al rahat et kardeşim. Az da yakar. Ekonimiktir. Kalitelidir.
Ybr şansın varsa, gerçekten çin malına bulaşma.
Bunu motosiklet sürmeye çinli ile başlamış biri olarak söylüyorum.
Ybr al geç, kafanı yorduğuna değmez eğer ikisi arasında kaldıysan. Motoru da ehliyetten önce alıp ne yapcan ki binemedikten sonra, ha bi de şeytana uyup binmek de var. Allah muhafaza bi kaza maza yapsan al başına belayı. Ha güzel motor buldum kaçırmak istemiyorum diyosan al koy bi kenara.
Ybr al satarken de sıkıntı yaşamazsın değer kaybı olarak.
Sağolun arkadaşlar ben en geç motoru 2-3 yıl sonra satarım zaten ben bir şey alırsam gözüm gibi bakarım ona
Ybr 125 Ybr 125
Birde Ybr 125 esd ile Ybr 125 arasın da ne fark var
Tamamdır sağolun
Bak , Hintli TVS RTR 150 de alabilirsin saglam motordur..
Cbf 150, tvs 150, ybr 125 ... üçünü değerlendir ama ben alacak olsam nedense Tvs derdim
YBR tam bir başlangıç motoru. Titreşim az, kullanımı kolay, kıvrak ve sağlam. İmkanın varsa YBR. Ancak sıfır alırsan adam akıllı bi set lastik taktır, orjinal lastikleri vasat...
Karşılarştırma yanlış olmuş arada da bin tl fiyat farkı var nerdeyse. BEnce discover 150s ile rks titanic 150 daha doğru olurdu karşılaştırmadan.
Yoksa tabiki ybr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)