15.30 ncu .dakika
15.30 ncu .dakika
benim motorda ilk sezonum tecrübeli biri değilim ama arabalar çok sıkışık durumlarda bana hep yardımcı oluyorlar. Belki arabaları çizilmesin diyedir ama trafik keşmekeşinde nerde kimden yol istesem veriyor bende onları selamlıyorum. Ben motor kullanmanın aslında herkesin hayali olmasına bağlıyorum
Bu arada videonu beğendim Barodi abi, böyle agresif olmayan tempoda badire atlatmadan sürüşler yaparsın hep inş, bu aşırı trafikte bile motosikletten zevk aldığın belli
cok guzel olmus.
yaklasik -tahminen- 1000e yakin arabayi sollamissin.
1000 kisinin onune gecmissin.
Evet geçip gitmek güzel, ben de sabah ve akşam trafiğinde İzmir de gerek aradan gerek en sağdan kaçıyorum. Ama aralarda giderken 20 km hızı geçmemeye çalışıyorum. Bir de kamyonet minibüs gibi önünü görmediğim araçlar varsa iyice yavaşlıyorum, beklenmedik biçimde yaya çıkabiliyor. Birkaç kere kapı açılmasına şahit oldum. Yurdum insanı tükürecek aksıracak...
O yüzden her zaman dikkat diyorum.
Dünyada 2 çeşit hammallık vardır
1. Bira
2. 4 teker
dostum o saat'de o kalabalık sahil yolun'da kendine ne eziyet çektiriyorsun dalsana yenikapı kazı alanı yanından kocamustafapaşa ara yoluna ben izlerken bunaldım
Tesekkurler kardesim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
Aslinda kocamustafapasa yoluna girmeyecektim . direk bakirkoye gidiyordum . baktim yolun durumu tum sahil boyu ayni yogunlukta kocamustafapasadan cikarim dedim. Orasida ayniydi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
hic sayip dikkat etmedim . usenmeyip saydinya allah 1000 sene omur versin sana
Aynaların tozu alınmış O tarikte arabayla 1 hafta geçirsem bakırköylük olurdum herhalde
Eger acemilik varsa hepsine selam verme cunku selam verirken dikkatiniz dagilir ve kaza o selami verirken bi baskmissin geliverir. Dikkat etmek lazim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------
Ben hep diyorum . istanbulda yasamayanlari hep kiskanirim . cunku istanbuldaki trafigin turkiyenin baska bir ilinde bu yogunlukta olamaz. Nerde cokluk orda bokluk.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
Aynen oyle .o araclar o trafikte dakikalarca bekledikce bende suzulerek yavasta olsa o araclari 20 km ile gecmenin mutlulugunun fotografidir bu. Tesekkurler
Bu ne biçim trafik böyle.İzmirde sadece belli saatlerde belli başlı bölgeler kitleniyor oda böyle değil geçici millet ona bile sövüyor.
2 hafta önce cuma günü saat 17.25'de beylikdüzü kavaklı dan yola çıktım. Levente geldiğimde saat 18.00 di.
cuma trafiği artı yaklaşık 50-60 km yol var bilen bilir.
beylikdüzü migros 1. trafik, beylikdüzü bahçeşehir otoban arası 2. trafik
otoban çıkışına gelirken 3. trafik. çıktıktan sonra basın ekspres de 4. trafik
sonra istoç bağcılar kanal d binası arası 5. trafik sonra tekstilkenti geçince 6. trafik
sonra da fsm köprüye kadar full trafik.
arabayla gelsen aynı yolu minimum 2.5-3 saat sürerdi heralde
Bizim trafikler mahallede basliyor . kapinin onunden basliyor o dereceye geldi istanbul.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------
Tesekkurler o sizin kalbinizin guzelligi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
Motosiklet surucusune trafik yoktur. Hani ben goremiyorum trafik sizler gorebildinizmi
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)