Aşırı yoğun trafikte motosiklet ile yolculuk keyfim .dün çektim. İyi seyirler
-
Bu videomu özellikle araba suruculerinin takildigi ve yogun trafikten sıkılan sikayetci olanlarla paylasmanizi istiyorum. Bu sayede belki heves ederler. Zamanini omrunu bosubosuna saatlerce bekleyip mallasmaktan yorulan strese giren arac suruculeri izlesin. Motosiklete trafik yoktur. Motosiklet surucusu en yogun trafikte bile ulasacagi yere zamaninda ulasir. Stres yapmaz vs soyleyin.
Dun sultanahmet kocamustafa pasa sahil yolu trafigi saat 16.30 siralari.
Hic korna calmadim desem yeridir. Ses ve goruntu ve kamera dan dolayi ne guzel yol actilar bana bende anlik tesekkur edip nezaketimi gosterdim bana yol acan araba suruculerine. İyi seyirler.
Not. Videom hd dir.
Not2. Ben bilmem anlamam motoblog motoblow mudur nedir. Maksat anı olsun.
Reklamlar
-
ne güzel bir şey bu motosiklet zaman tasarrufu tekeriniz düz bassın
-
kyagmur adlı üyeden alıntı
ne güzel bir şey bu motosiklet zaman tasarrufu
tekeriniz düz bassın
Tesekkurler. Keske bu zamanin ne kadar degerli ayni zamanda keyifli hala getirmenin bu kadar kolay olabilecegini anlayabilseler.
Dun eminonunde bi cafede yanyana oturdugum bir bayan ile cay icerken tanistik. Motosiklet uzerine herseyi anlattim. Aşılamak lazım herkese her yerde bu tutkuyu.
Sonrasini merak edenler icin., o konusma ve tanisma orda kaldi. Kimseye kotu bakmam bana iyi bakana iyi kotu bakana kotu bakarim. İki medeni insan gibi hoscakalin deyip cafeden ayrildim.
Ama deseydiki telefonunuzu alabilirmiyim veya facebook varmi diye sorsaydi verirdim. Simdi ben istesem yanlus anlayabilirdi.
Sonucta evlenmem lazim elbet birgun cikacak nasibim hayirlisi olsun.
Konu nerden nereye geldi.
-
o trafikte araba sürmek hamallık resmen
güzel video olmuş
-
müzik kulağımın ırzına geçti resmen, dayanamadım kapattım.
-
shruikan adlı üyeden alıntı
müzik kulağımın ırzına geçti resmen, izleyemedim kapattım.
Kendi istedigim muzigi ekleyemiyorum youtubenin kendi listesinden secmek zorunda kaliyorum. Formulu varsa ekleyeyim baska muzik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
chevy64 adlı üyeden alıntı
güzel video olmuş
Tesekkurlerr
-
Güzel video.
Yalnız motoblow değil, blowjob
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Güzel video.
Tesekkurler
-
chevy64 adlı üyeden alıntı
güzel video olmuş
Hocam Öyle Diyorsunda,Bugün Sabah Öyle Yağmur Yağıyorduki,Havada Serindi 8,9 Sırası Hastaneye Gitmem Lazımdı.Arabama Atladım Trafikte Olsa,Kuru Ve Sıcak Bir Şekilde Hastaneye Gittim.Motorumu Alsam Rahat Bir Şekilde Gidemicektim:D Kuru Sıcak Havada Motor Ayrıda Soğukta Yok Aga Beklesende Araba DAHA iyi Gibi:D
-
Nasıl bir trafik öyle
Nispet yaparcasına süzülüp gitmişsiniz
Kazasız belasız sürüşler
-
Güzel video.
Hacı naptın sen kahkaha attım
Bizi Öldürmeyen Şey Güçlendirir !
-
KYorulmaz adlı üyeden alıntı
Nasıl bir trafik öyle
Kazasız belasız sürüşler
Burasi istanbul hergun boyle. Mahalleden cikarcikmaz yogun trafik var.
E5 tem sahilyollari gunun her saati hemen hemen bu sekilde.
Arabalar artik kabullenmis bunu yani yogun trafikte saatlerce beklemek sanirim onlar icin bir yasam bicimi, bir gorev , yapilmasi gereken bir amac gibi bu bosubosuna gecen zaman dilimini kabullenmisler.
Oysa hicbir motosiklet surucusu bunu kabullenmez .cunku o bilirki motosiklet en yogun trafikte bile ucamayan kaz gibi ucmaya calisan kacmaya calisan bir kus gibi suzulur aralardan.kaplumbagalarda yerinde sayar bakakalirlar sadece.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------
KYorulmaz adlı üyeden alıntı
Nasıl bir trafik öyle
Kazasız belasız sürüşler
Tesekkurler.
-
2:11 deki adam güldürdü :D
-
herhangi bi edit programıyla açıp altına giydir gitsin müziği.
-
usu avaz avaz bagiran muzik olmasa da daha cok keyif alsak
-
Yalnızken motor, 2. kişi varsa araba.
İstanbulda yaşamanın getirileri ve götürüleri var. Trafikte bunlardan biri. Ben arabamla çıktığımda psikolojimi ona göre ayarlarım her zaman. Saatlerce trafik çekmek zorunda olacağımı bilerek çıkarım. Yani tercih meselesi.
Motorun faydaları saymakla bitmez. Mesela Barodi sadece trafikten kaçmamış, ayrıca ciddi anlamda beyin ve fiziksel idman yapmış trafikte. Bu bile insanı daha pozitif hale getiriyor. Don ve kar olmadıkça ve yalnızsam her zaman motor motor motor....
-
Saat 7 gibi iyice kilit oluyor sahil yolu. Sağdaki neredeyse 1 şeritlik yol kadar olan Kaldırıma çıkıp gidiyorum mecburen. O saatlerde insan da olmuyor.
-
nasıl rahat ediyosun 125 cc scooter alsana barodi. benimde en sevdiğim yanlarından birisi yanınıza kız arkadaş yada bir başkasını aldığınızda konuşmak zorunda kalmayışınız istanbul trafiği çeneye vurdurur, bazen en fazla 5 dk sonra öff bi inseydim de kurtulsaydım dersiniz. işte çözüm motosiklet bu şekilde de düşünsünler belki heves ederler
-
millet trafikten bıkmıs trafigi gösteriyosun güzel olmus :D
-
Güzel video.
Blowjob değildir o, blowjob olsa elinde tutamazsın / yerinde duramazsın
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)