Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2. Kemer Otomobilciler Buluşması ( biz motosikletlerle gittik )- modifiye araçlar

REKLAM ALANI
    akbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    pazar günü Antalya Kemerde 2. si düzenlenen otomobilciler buluşmasına gittik arkadaşlarla. s2000 , mustang, vosvos , özel tunnig araçlar ne ararsan vardı. Hele bi doblo vardi video da görürüsünüz. Doblonun fiyatı kadar üzerindeki tesisatın fiyatı vardır tahmin ediyorum. 150bg lik gokart arabasi iyi seyirler...

A.Türker bunu beğendi.
    youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    İyi güzelde kardeşim şu videoya koyduğun iğrenç şarkılar ne allasen? Hangi mantık çerçevesinde koydun çok merak ediyorum. Şarkı demeye dilimin varmadığı böğürme başlayınca rahatsız olup kapatmak zorunda kaldım.

Adana merkezmişte patlıyormuş herkes
    A.Türker ve BatuhanS bunu beğendiler.

Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    Antalya dan Kemere kadar giden araçlarda hep açık egsoz vardı, özellikle honda civic tayfası. giderken akılma bu şarkı geldi ''patlıyor herkes '' diye o sebebten koydum. .2 dk da bitiyor o parça gerisini izlemeni tavsiye ederim. sağlam araçlar var. Hızlı ve öfkekeye gönder oynasın.
    youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /

arslan0770 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 ESD//Honda Cbf 600 SA//Kinetic Nova
    güzel video olmuş kemerimiz görsel şovlada ön planda maşallah

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    arabalara bayıldım . ama o yol ne kadar güzel yoldur ya dümdüz tüneller felan insanin orlardan gecesi geliyor motorla ayrı bi keyiftir eminim . video için teşekkürler
    akbird bunu beğendi.

öyle bir şarkı ki Putin'in yerinde olsam Adana yı haritadan silerim Allah aşkına bu nedir ya Ama videonun hakkını yememek lazım.

Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    Alıntı gokberk6426 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arabalara bayıldım . ama o yol ne kadar güzel yoldur ya dümdüz tüneller felan insanin orlardan gecesi geliyor motorla ayrı bi keyiftir eminim . video için teşekkürler
    Antalya -Kumluca arası yollar iyidir. Motorcular için biçilmiş kaftan. yazın oldumu motosiklet sesi kesilmez bu yolda. araçlardan Dobloya hayran kaldım. Adam çok şık yapmış bence.

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Youtubeya yukledigimiz videolara kendi muzigimizi nasil ekliyoruz?
    Bende mecburen dandik muzikler atmak zorunda kaliyorum youtubedeki muziklerden baska muzik ekleyemiyorum.

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    Alıntı barodi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Youtubeya yukledigimiz videolara kendi muzigimizi nasil ekliyoruz?
    Bende mecburen dandik muzikler atmak zorunda kaliyorum youtubedeki muziklerden baska muzik ekleyemiyorum.
    heh sonunda anladigim konular . videoyu yukleyince telif haklarini para icin yuklemedim gelen gelirleri sarki sahiplerine gitsin diye b isecenek var . yukledikten 3-4 saat sonra geliyor . cogu sarkida bunu yapabilirsin ama david guetta kabul etmiyor david gueatta sarkisi koyma sorun cikmaz

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT 07
    Yurt dışında ki benzer organizasyonlara bakınca bu konuda da epey yolumuz var gibi. Güzide fibercilerimizde yapılan underground 2 modifiyesi diye tabir edebileceğimiz tamponlar ve replika jantlar ile modifiyeden çok katliam kelimesini daha uygun buluyorum. Emeğe ve harcanan paralara tabi ki saygı duyuyorum ama bir arpa boyu da olsa yol gidebilmiş olmamız lazım.

Hakan bilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym wolf
    murat 124 ler tam nostaji olmuş güzel toparlanmışlar. boblo ve 206 taki ses sistemine iyi para yatırmışlardır ama tunning yapılı araç göremedim pek. yoktu heralde.
    Ne dersen de hiç farketmez

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)