2. Kemer Otomobilciler Buluşması ( biz motosikletlerle gittik )- modifiye araçlar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
İyi güzelde kardeşim şu videoya koyduğun iğrenç şarkılar ne allasen? Hangi mantık çerçevesinde koydun çok merak ediyorum. Şarkı demeye dilimin varmadığı böğürme başlayınca rahatsız olup kapatmak zorunda kaldım.
Adana merkezmişte patlıyormuş herkes
-
-
güzel video olmuş kemerimiz görsel şovlada ön planda maşallah
-
arabalara bayıldım . ama o yol ne kadar güzel yoldur ya dümdüz tüneller felan insanin orlardan gecesi geliyor motorla ayrı bi keyiftir eminim . video için teşekkürler
-
öyle bir şarkı ki Putin'in yerinde olsam Adana yı haritadan silerim Allah aşkına bu nedir ya Ama videonun hakkını yememek lazım.
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
arabalara bayıldım . ama o yol ne kadar güzel yoldur ya dümdüz tüneller felan insanin orlardan gecesi geliyor motorla ayrı bi keyiftir eminim
. video için teşekkürler
Antalya -Kumluca arası yollar iyidir. Motorcular için biçilmiş kaftan. yazın oldumu motosiklet sesi kesilmez bu yolda. araçlardan Dobloya hayran kaldım. Adam çok şık yapmış bence.
-
Youtubeya yukledigimiz videolara kendi muzigimizi nasil ekliyoruz?
Bende mecburen dandik muzikler atmak zorunda kaliyorum youtubedeki muziklerden baska muzik ekleyemiyorum.
-
barodi adlı üyeden alıntı
Youtubeya yukledigimiz videolara kendi muzigimizi nasil ekliyoruz?
Bende mecburen dandik muzikler atmak zorunda kaliyorum youtubedeki muziklerden baska muzik ekleyemiyorum.
heh sonunda anladigim konular . videoyu yukleyince telif haklarini para icin yuklemedim gelen gelirleri sarki sahiplerine gitsin diye b isecenek var . yukledikten 3-4 saat sonra geliyor . cogu sarkida bunu yapabilirsin ama david guetta kabul etmiyor david gueatta sarkisi koyma sorun cikmaz
-
Yurt dışında ki benzer organizasyonlara bakınca bu konuda da epey yolumuz var gibi. Güzide fibercilerimizde yapılan underground 2 modifiyesi diye tabir edebileceğimiz tamponlar ve replika jantlar ile modifiyeden çok katliam kelimesini daha uygun buluyorum. Emeğe ve harcanan paralara tabi ki saygı duyuyorum ama bir arpa boyu da olsa yol gidebilmiş olmamız lazım.
-
murat 124 ler tam nostaji olmuş güzel toparlanmışlar. boblo ve 206 taki ses sistemine iyi para yatırmışlardır ama tunning yapılı araç göremedim pek. yoktu heralde.
Ne dersen de hiç farketmez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)