çirkin motor yoktur, az para vardır...
kıt imkanlara bu kadar olmuş beli ki ama düşünce güzel olmuş hayal gücü geniş bir arkadaşmış. Boomberin tüm koşullarınıda taşıyor ayrıca :D
Bobber değil de cafe racer yapmak istemiş sanırım arkadaş. Olmamış ama olabilirmiş.
çok güzel olmuş. becerikli arkadaşmış kolay değil öyle racingden bunu çıkartmak.
cbr 125 bobber mı olur demeyin? olmamış zaten efenim.
Yalnız bu bobber değil, cafe racer yapılmaya çalışılmış. Bobber modifikasyonunun zaten böyle bir şasiden çıkması çok zor.
Bu arada çirkin, berbat, öğğ, tü kaka demeden önce "acaba durumu var mıydı ?" "motoru ağır hasar almıştı da mı bu hale getirdi ?" gibi şeyler düşündüm. Sitedeki pek çok kişinin peşin hükümlü ve kötü niyetli yorumları hakikaten üzücü. Bi de tabii insanların zevklerine saygı olayı unutulmuş. Sen sevmezsin anlarım ama öyle yerin dibine sokmamak lazım. Neden biraz daha ılımlı olamıyoruz acaba ?
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Bobber nedir bilmeden ayar vermeye kalkmak da başka bir hüsran tabii...
Motor bobber yapılmaya kalkılmamış. Cbr süren adamlar da pek bobber meraklısı olmuyorlar.
Sanırım arkadaş street Fighter ile rat Bike arası bir şeyler deniyor.
Yahut motor dağıldı. Durumu yoktu bu kadar toplayabildi.
Bobber, Cafe racer ve sizin söylediğiniz türler hakkında çok bilgim yok. Çok beğendiğim şeyler de değil açıkçası. Ancak bu paylaştığım motosiklet bence gerçekten çok kötü görünüyor. İlk mesajımda da belirttim zevk meselesi belki de sahibi beğeniyordur. Ben sadece ilginç geldiği için paylaşmak istedim. Yoksa kimseye ayar vermek değil niyetim.
http://ikitekersizasla.blogspot.com.tr/
Vay arkadaş...
Bi Cbr 250 alsak, bi okadar da masraf etsek, sonra muayeneye takılsa, deli olsak...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
Üslubum biraz maksadını aşmış, kusura bakmayın, esasen demek istediğim terminolojide hakim olmadığımız terimlerden kaçınmalı gerekliliği idi.
Büyük ihtimalle kaza yapmış yaptırmak yerine işin ucuzuna kaçmışlar
Amerikada kazadan sonra hurdaya ayrılacak derecede olmayan kullanılabilen motorları bu şekilde yaparlar, stunt için kullanırlar genelde kafa grenajını sökerler ve keyfe göre modifiye ederler buna streetfighter deniyor. Ama özenmek iyi bir şey değilmiş yani onu gördüm.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)