İzmir Buca Motorlara dikkat edin
Reklamlar
-
Daha Demin eski püskü bisanımı çalmaya çalıştılar. Bucada olan varsa 1.75-1.80 boylarında zayıf siyah yelek siyah beyaz eşofman saçları dalgalı çok uzun değil bir tane serseri.Motorun direksiyon kilidi bile açık değildi. kilitsiz motorlara öncelikli davranıyorlar.Beni görür görmez topukladı arkasından hiç koşmadım bile Bucada olanlar var bilgisine.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
Kawayı çalarsın anlarımda bune?
Reklamlar
-
bende buca da oturuyorum uyarın için teşekkürler
-
Bucadakilere bu uyariyi yapmana gerek yokki.
Tamamina yakini kürt,hapci,hirsiz zaten.
Cgleri,cuplari ile unluler cok delikanli cok iyi kisilerde var ama izmirde hirsizlik denince ilk akla gelen yer buca'dır. Aman bucada oturanlar 2 kat dikkat edin
-
Sabırsız adlı üyeden alıntı
Daha Demin eski püskü bisanımı çalmaya çalıştılar. Bucada olan varsa 1.75-1.80 boylarında zayıf siyah yelek siyah beyaz eşofman saçları dalgalı çok uzun değil bir tane serseri.Motorun direksiyon kilidi bile açık değildi. kilitsiz motorlara öncelikli davranıyorlar.Beni görür görmez topukladı arkasından hiç koşmadım bile Bucada olanlar var bilgisine.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
Kawayı çalarsın anlarımda bune?
http://i6.ressim.net/resim/2015/10/2...n_79472333.jpg
çok şükür bişey olmadığına da hakkaten kawa varken bu nedir
-
seta34 adlı üyeden alıntı
Bucadakilere bu uyariyi yapmana gerek yokki.
Tamamina yakini kürt,hapci,hirsiz zaten.
Cgleri,cuplari ile unluler cok delikanli cok iyi kisilerde var ama izmirde hirsizlik denince ilk akla gelen yer buca'dır. Aman bucada oturanlar 2 kat dikkat edin
doğma büyüme bucada oturuyorum. Eski motorumun ön fren kaliper vidasını çalmışlardı. Sibop kapakları çok gider kaç tane aldım bilmiyorum. Dikkatlı olun valla 😄😄 ama fena makinalar var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)