yuh artık...
diyicem de bu kadar olmaz hani...
arka plan da nasıl bir kirli iş vardır acaba...var mıdır?
yoksa brezilya gibi mi oluyoruz
Karakoldan bir müdahale olmadığına göre, gaspçılar işe hamdolsun diyerek başladı herhalde.
Memleket iyice b.ka sardı. Hep youtubeda izlerdik Brezilya'da filan şimdi bize bile gelmiş
Karakolun bahçesinde bile gasp etseler polis yine müdahale etmez. Polisin işi başından aşkın tayyipe hakaret edenleri içeri almakla meşguller.
Çok başıboşlaştı memleket.Biran evvel hükümet krizi çözülsede sokaklarda asayiş sağlansa.
İşin kötü tarafı insanlar adaleti kendileri sağlamaya kalkarsa vay halimize.
Gidona biber gazı bağladım, arka çantadada kolayca alabileceğim bi yerde bıçak var. Bunların olabileceğini biliyordum ve başladı yavaştan artık.
hırsızlığın önü kesilmezse olayın buna döneceği belliydi.
Bu olay diğer gaspçılara da örnek olacak görürsünüz.
Karakolun çok yakınında adam ellerinden kaçmış. Aradan bir kaç dakika geçmiş. Polisi aramış da olabilir. Ama adamlar rahatlıkla gelip yarım kalan işi tamamlamışlar. Tuhaf. Çok tuhaf...
Ne taşımalıyız yanımızda sağlam bir bıçak ? elektro şok bunları taşıdınmı polis görse hapise gireriz adamlar bizi gaps eder dışarıda dolaşır ..
artik silah tasimamiz lazim sanirim gerci ozamanda katil olup 20 yil hapis yersin Allah islah etsin
Adamların sakinlğine çok şaşırdım. Sanırım motosikletin sahibi olan arkadaşın sersemliğinden bu kadar rahat davranıyorlardı. Beyazlı olanın son saniyede attığı tekmeye dikkat edin, etkisiz ama çok rahat atıyor.
Bu gibi durumlarda adamın elinde silah, bıçak yoksa suratının ortasına vurun arkadaşlar. Yumruğu atın ve isabet ettirin. Yumruk atmayı öğrenin, pratik yapın. Silahınız bu olsun. Karşınızdaki eğitimli değilse mutlaka işe yarayacaktır. Adamın cüssesinden, dayılanmasından, bağırmasından, pis suratlı olmasından korkmayın. Vurunca herkesin suratında aynı etki oluşuyor. Tek yumruk onu o arkadaşın son saniyelerdeki durumuna sokacaktır. Silah varsa bırakın gitsinler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)