istanbul'uın göbeğinde motosiklet gaspı karakola 100 metre kala
Reklamlar
-
Seko adlı üyeden alıntı
Aslında yakalananlara dayak atma cezası diye bir şey olsa çok güzel olur. Madem salacaklar adamları, dayağı atıp öyle salsınlar. O bile tek başına caydırıcı olur. Dayak derken iki tokat değil, böyle filmlerde hapisanelerde olay çıkaran mahkumlara atılan cinsten bir dayak olacak. Adama bir şey olursa da döven polisin canına okuyacaksın ki işin dozunu kaçırmasın. Eminim üç kere sağlam sopa yiyen hırsız dördüncü kez yeltenmez.
bu dediklerinizin olabileceğine umarım inanmıyorsunuzdur, sorun belli işte, cezalar caydırıcı değil, kapkaç 10 sene cezası oldu ve bitti, bunun da artırılması lazım, yoksa içine edeyim böyle demokrasinin demiyormusunuz? bayrağımızı asamaz duruma geldik, rezillik yaşanıyor, farkında değilmisiniz? mevcut kanunlar kader değil, bunlar böyle değildi, yine değişir, istedikleri zaman tek gecede değişiyor, hatta adamına özel kanunlar çıkıyor, hal böyleyken vatandaşın feryadına aldıran elbette yok ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Reklamlar
-
Sorun hükümet krizi değil. Polislik doktorluk gibidir. Vicdani bir yanı da vardır. Tepede hükümet yok diye polislik yapmamak, yapmayanın liyakatını sorgulamaya gerektirir.
Sorun demokrasi de değildir. Demokrasi isteyen istediğini yapması rejimi değildir. Örneğin karşıtı sayılabilecek Monarşi işe yarar bir şey olsaydı şu an sadece dünyanın adaletsiz ve geri ülkelerinde hüküm sürmezdi.
Sorun sistemin tıkanıklığı. Mekanizma çalışmıyor ve tıkayanlar bizzat siyasi güçler.
Çözüm olarak bir şey öneremeyeceğim. (Öneririm de meseleyi başka boyuta çekmeye gerek yok.) Tek söyleyebileceğim önce can sonra mal arkadaşlar.
-
gokberk6426 adlı üyeden alıntı
artik silah tasimamiz lazim sanirim gerci ozamanda katil olup 20 yil hapis yersin Allah islah etsin
elektro şok aleti kullan herifi 5 saniyede bayıltır. paket edersin adamı.
Honda, Kawasaki, Suziki, Ducati, Yamaha Çok xoştirrr emaaa Benanaaa...
-
-
Ben 1. Katta oturuyorum motor dışarda yattığım odanın penceresinin demir korkuluklarına zincirle bağlı ve pompalıyı baza nın altında bulunduruyorum hirsız gelsin diye bekliyorum ama gelmiyorlar olurda birgün gelirler ise ayaklarına sıkacağım devlet adalet sağlamaz ise biz kendimiz sağlarız
-
tamerozkul adlı üyeden alıntı
Ben 1. Katta oturuyorum motor dışarda yattığım odanın penceresinin demir korkuluklarına zincirle bağlı ve pompalıyı baza nın altında bulunduruyorum hirsız gelsin diye bekliyorum ama gelmiyorlar olurda birgün gelirler ise ayaklarına sıkacağım devlet adalet sağlamaz ise biz kendimiz sağlarız
sen hırrızın bacagına sık. .D hırsız senden şikayetçi olursa 12 ay hapis cezasından yargılanırsın. ki hapse girersin.. bol şans..
Honda, Kawasaki, Suziki, Ducati, Yamaha Çok xoştirrr emaaa Benanaaa...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)