İstanbul/Zincirlikuyu'da bugun önüme atlayan bir taksici arkadaş. Alıştık artık cidden yahu normal geliyor böyle hareketler, bir anlık dalgınlığımıza gelse hayatımızdan olacağız.
İstanbul/Zincirlikuyu'da bugun önüme atlayan bir taksici arkadaş. Alıştık artık cidden yahu normal geliyor böyle hareketler, bir anlık dalgınlığımıza gelse hayatımızdan olacağız.
Dolmuşçular , taksiciler ve de otobüsçüler bitmezler. Aksine daha fazla çoğalmaya devam ederler.
Adamın hareketlerini görünce çarpışan arabalarda direksiyona yaptığım hareketler geldi, neden acaba
Siyah jipe de ortadan girecekmiş zaten .ne kadar potansiyel tehlike bir erkek
geçmiş olsun. taksicilere hidrolik direksiyon vermeyeceksin adam kurtlu baksana şeridin içinde düz duramıyor. olduğu yerde dursa araba infilak edecek çünkü. Allah ıslah etsin.
Aralardan gectigin surece guvenlik balonu kullanamayacak bu tip olumsuzluklara maruz kalacaksin...
gaspçıları göreve çağıralım. bi ara kesiyorlardı ya bu taksicileri. hepsi mum gibiydi.
arkadasim ne gaspi sacma sapan konusmayin.bende taksiciyim yarisindan fazlasi yamyam da olsa bir cogu ekmek derdinde emekciler
boşuna demiyoruz herkes motosiklet kullansın diye. akıl ve ruh sağlığı için en iyi terapidir
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Adam senden önce de diğer taksicinin üzerine atladı .
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------
Ekmek derdinde olmaları ile bu şekilde araç kullanmalarının bir alakası yok. Adam bakıyor özür dilemiyor, hadi konuşmasını geçtim elini kaldırıp pardon diye işaret bile yapmıyor. Orada kaza olsa, kavga çıksa, hepsi araçlarından inip motorcuyu dövmeye kalkarlar. Aynı şekilde ben de bir yerlerde dayak yiyen taksici görsem haketmiştir deyip geçerim tabi...
bunlar yüzünden sadece duran trafikte araya giriyorum. araçlar tamamen durmuyorsa 3-5 km ile bile yol akıyorsa aralara girmiyorum. duran trafikte de potansiyel dalma ihtimali olanlarla gözgöze gelmeye gayret ederek yavaş yavaş gidiyorum.
çocuğun biri çok laf sokuyomus bigün annesi ve çocuk taksi cevirmişler. annesi taksiciye
-bnm oğlum laf sokar ne drse cvp verme demiş
taksicide kabul etmiş çcuk başlamış
-senin annen doktor baban mühendis olsa sen ne iş yapardın? demiş taksiciden ses yok çocuk:
annen şöfr baban pilot olsa ne iş yapardın? demiş taksiciden yine ses yok çocuk böle dvm etmiş ve taksici en sonundqa sinrlenmiş . çocuğa
senin annen *rospu baban *zevnk olsa sen ne iş yapardın? demiş çocukta hemen
--taksici olurdum demiş :D:D:D
Gidecek hiç biyeri olmadığı halde, yarım metre için bizim geçeceğimiz yerleri tıkayan dingillere selam olsun.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Bu konu hakikaten çok ciddi arkadaşlar hem motosiklet hem araba kullanan biri olarak istanbul trafiğinde özellikle taksi sürücüleri, minibus suruculeri ve personel servislerinin trafikteki araç kullanım şekilleri kesinlikle fizik kurallarından bi haber olduklarını da gösteriyor..
Bunlara dikkat edin. Sadece motorla giderken değil arabayla giderkende aynı tarz mevcut. Saygı anlayış falan filanda beklemeyin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)