Bu Taksiciler Bitmeyecek Anlaşıldı :) [VIDEO]
Reklamlar
-
Crenox adlı üyeden alıntı
1 aralardan geçmek hata mı?
2 süratimi görüyorsun zaten o taksinin yanına geldiğimde sol şerit benimdi arada değildim.
1. Aralardan gecemezsin, kanunen yasak, seridini koruman beklenir. Bircok ulkede arac arasindan gecme yasaktir bazi ulkelerde duran trafikte izin vardir.
2. 1. maddede belirttigim gibi serit ihlali yapmis sayiliyorsun, o serit aslinda senin degildi.
Kazalarin cogu arac arasindan gecerken olur, motosiklet guvenligi konusunda guvenlik balonu hayati onem tasir. Aralardan gecerek bu kaideye uyamaz ve risk altinda olursun sekil 4-a da gorundugu uzere..
Açacaksın gazı, vereceksin coşkuyu ...
Reklamlar
-
Valla ben bizim insanımızdan ümidi kestim. Motosikleti sürebilecek durumdaysam muhattap bile olmayı düşünmüyorum hiç kimseyle.
-
Ayni olayin bugun minibus versiyonu basima geldi videoyu aksam atarim yeni konu acip
-
işte " TAKSİCİ" diyorum siz anlayın ... not : her TAKSİCİ "Taksici" Değildir . İyi taksicilerinde hakkını yemeyelim ...
-
Motorcu bunlara dikkat edecek sinirlenmicek, hergün her dakika başı illaki bir yerde olan sıradan bir durum.
-
allah korusun ölümle sonuçlanacak kadar ramak kala durumlar farklı işin boyutu değişir o zaman tabii ama bu tarz yapılan hareketleri verin arkadaşım karakola herkes yaptığı kasaplığın bedelini ödesin....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)