Fren modülü ve park lambası (cbr 125)
Reklamlar
-
İyi akşamlar herkese. Fren modülü (modlu) f1 çakar şeklinde olanlardan kullanan var mı? Mantığı nedir? Arka stopum led degil ampül modül alsam sıkıntı yaşar mıyım?
Bir de bir cok mod var deniyor aç kapa yap mod degişir falan deniypr. Nasıl yapılıyor bu?
2. Si cbr 125e çakarlı park lambası almak istiyorum. T10 şeklinde duy a sahip olanlar uyar mı?
Park lambalarini sökemedim motorun. Bir de çakarlı parklarda da aç kapa deniyor bu kontaği açıp kapatmaktan mı bahsediliyor?
Reklamlar
-
Merhaba;
Maalesef normal ampullere olmuyor, normal ampul yanıp sönme hızındaki hızı karşılayamıyor. Ledli olması lazım. İkinci küçük bir led stop alıp monte edebilirseniz onla olur anca (Ben öyle yaptım.) Bunun içinde ampule giden kabloya ek yapmanız lazım.
Modülden mod seçimi için çıkan iki adet kablo var onları birbirine değdirdikçe mod değişiyor. Örneğin 6 kere hızlı çakıp tam yanıyor veya sürekli sinyal gibi yanıyor vb.
Bendekinden ben memnun değilim açıkçası gündüz istediğim performansı vermiyor. En güzeli stopun ledlisi varsa onunla değiştirmek ve öyle montaj yapmak. Sizinkine uyarmı bilmiyorum ama fiyatlarda tuzlu
http://www.ebay.com/itm/233868-Motor...ZUJG3d&vxp=mtr
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)