Arkadaşlar bende aranıza katılacağım da 50 cc'lik bir motor sadece beni tek başıma bizim köyün dik rampalı ve toprak yolunda yokuş yukarı götürürmü? Çekermi yani beni?
Arkadaşlar bende aranıza katılacağım da 50 cc'lik bir motor sadece beni tek başıma bizim köyün dik rampalı ve toprak yolunda yokuş yukarı götürürmü? Çekermi yani beni?
Bu alacağın markaya göre de değişir ama bence 50 cc almamalısın eğer çok dik rampa vs. geçeceksen...Benim tavsiyem en azından 125 cc lik bi motosikleti tercih etmendir.50 cc lik bi motor bazen seni sıkabilir Bu arada hangi markayı düşünüyorsun?
yarı otomatık al hem daha ucuz hemde cekısı ıyı olur
Yeni yine yeniden
eğer uzun yol düşünüyorsan 50liktense yarı otomatikler ideal bençe de
bende de 70cc mobilet var 100km uzun yol gittim ama daha büyük haçimli bir motorum olsa onunla giderdim geziye.çünkü küçük hacimli bir motorda uzun yolda
sürekli devirli gitmek zorunda kalıyorsun bu da motoru zorluyor.aynı paraya 100cc cub motorlar var rampalar için daha iyi olur.
Yok yok uzun yol değil. Sabahleyin çarşıdan köye 7+7=14 km. Beni sadece rampa yukarı taşısın yeter.
Ama bu yarı otomatik falan nasıl oluyor, hatta otomatik olmasa olmaz mı ki? Düz viteslisi falan bulunurmu?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)