GP 800, Motorumu Boyattım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Boya olarak ne kullanıldı bilginiz var mı?
-
Motor harika görünüyor,bu usta işini biliyor kesinlikle ..
Kazasız belasız kullanın
Paylaşım için teşekkürler.
-
çok güzel emeniğinize sağlık
-
iki gp800. iyiymiş valla.
-
bende ktm nin bi yerine pembe katmak istiyorum ama öncelikle grafik çizim görsem çok güzel olurdu.. bu mümkün mü acaba??
-
awesomee adlı üyeden alıntı
bende ktm nin bi yerine pembe katmak istiyorum ama öncelikle grafik çizim görsem çok güzel olurdu.. bu mümkün mü acaba??
Photoshop adinda mubarek bir bilgisayar programi var bilirsiniz. Yardimi dokunabilir
)
-
Boya güzel de bu sefer plastik aksam eski kalmış sanki. Güzel makine, güle güle kullanın..
-
numangokce adlı üyeden alıntı
Photoshop adinda mubarek bir bilgisayar programi var bilirsiniz. Yardimi dokunabilir
)
mubarek programı bilirim de o beni pek bilmez aramız pek hoş deildir
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
awesomee adlı üyeden alıntı
mubarek programı bilirim de o beni pek bilmez
aramız pek hoş deildir
Belki yardimsever forum sakinleri vardir ) bende bir pc olsaydi yardim ederdim.
-
Güzel olmuş güle güle binin usta tavsiyeniz için teşekkürler usta bulmak çok zor oluyor.
-
Güzel olmuş ama motor çok temiz gözükmediğinden, boyanın güzelliği biraz kapanmış sanki.
-
Güzel Çalışma Olmuş...
-
Motorun çok güzelmiş allah kaza bela vermesin güle güle kullan
-
Şöyle bir şeyi yapacak insan var mi acep türkiye de ?
-
Siyah plastikleri de temizleyip cilalamak lazım, şu an boyalı parçalar yeni diğer yerler eski görünüyor.
-
yeşil bozmuş siyah olduğu için.yeşil yerlerde kırmızı olsaydı sanki daha iyi olurdu.
bu şekilde olacaksada siyah yeride beyaz olsa harika durur bence.ayrıca en kısa zamanda kırmızı jant şeridi çekersen daha hoş olur gibi.birde koltukdaki mavimsi renkde uyumsuz duruyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)