Şu Motorlara bi Bakarmısınız Arkadaşlar..Hangisi Alınır, Yardım İstiyorum
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayati bir sorunu yoksa CBF alınır, bir arayıp öğrenin derim. Allayıp pullayıp karla elden çıkarılabilir bile bence.
-
honda veya bajaj dan hangisi temizse onu al derim çini olayına girme...2 sininde servisleri iyi göster kafana yatanı al...
-
ha bu arada yazmayı unuttum arkadaşlar başlangıç motoru olacak ve yaklaşık 1 sene kullanıcam hızı veya rahatlığı pek önemli değil görünüşü ve sağlamlığı iyi olsun yeter bana
-
Doğu-batı hondayı arayıp cbf 150 nin durumunu sor. Servis bakımları zamanında yapıldıysa al gitsin.
-
titanic veya emisol al bence.
-
eren3736 adlı üyeden alıntı
Kesinlikle CBF , hatta YBR de önereblirim listende yok ama ;)
RKS MONDİAL Falan sorunlu ve vibrasyonlu motorlar, CBF hem oturuş ve konfor açısından hemde parça yaygınlığı açısından daha uygun
-
-
-
hakikiteker adlı üyeden alıntı
ilk senden şüphelendim zaten
-
bak hocam 3000 tl ye sıfır bajaj boxer var... taş gibi motor düşün derim...
-
boxer çok övülüyor ama şekli hiç hoşuma gitmiyor onun görünüş önemli demiştm zaten
-
2. Sıradaki Drift de ayna yok, bağıran egzoz var, elcikler bi acayip, ben öyle ilanları bakmadan kapatıyorum yahu
-
E.Gülbeyaz adlı üyeden alıntı
2. Sıradaki Drift de ayna yok, bağıran egzoz var, elcikler bi acayip, ben öyle ilanları bakmadan kapatıyorum yahu
O zaten en son ihtimal hem apaçi motoru gibi hemde bana çok uzakta ben ümraniyede oturuyorum yakın olmasıda önemli
-
Cbf yayından kalktığına göre kesinlikle 4 numara
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4197426/detay/
olmadı 3 de olur. Diğerleri kesinlikle olmaz.
-
Sıfır drift almış biri olarak çinlinin yanına yaklaşma cbf yada hintli tabi öncelik japondan yana
-
Bukadar kotumu bu çinliler ya drift kullanip cok memnun olanlarda var ama
-
Memnun olanlara lafım yok hintliye binince anladım kazın ayağını cinlininde iyisi var ama getirmiyolar daha fazla kar etmek için çinli pişmanlıktır gerisini fazla kurcalama
-
satılık ilanında kendi resimleri var, hey Allah'ım ya
-
Discover 125st al lan ıyıkı almısım de.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)