Ümaniye DB honda motor bayisine drifti göstermeye gitsem sorun olurmu sadece hondayamı bakıyorlar ?
birde bu motorlar arasında sigorta farkı olurmu fiyat olarak hangisini daha ucuza sigorta yaptırırım
Ümaniye DB honda motor bayisine drifti göstermeye gitsem sorun olurmu sadece hondayamı bakıyorlar ?
birde bu motorlar arasında sigorta farkı olurmu fiyat olarak hangisini daha ucuza sigorta yaptırırım
bajajın kurye çıkması olması çok muhtemel. Şu motoru gözüm tuttu,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4197426/detay/
Yaz başında 2013 model, 15 bindeki drifti 2000'e satamadım millet 2007 model götü çıkmış CBF'e ne paralar veriyorlar.
2900 liraya sıfır drfit satıyorlar, git al. Yada 2250 civarına 2013 - 2014 model drfit al. 250 liraya da yeni lastik falan tak, 2 sene sıkıntısız binersin.
Discover 125 st alabilirsin gönül rahatlığıyla ama o ilanda ki motoru alma.Benim pek içime sinmedi o motor.Zaten yatırmış bi kaç kere belli.
Bu akşam bi tanesiyle görüşecem bakalım kısmetse olur
Mondial parçaları ucuzdur. Al bir drift, piston gömlek krank bile yenilemek zorunda kalsan elinde sıfır motor olur ki drfitlerin motor bloğu sağlam. Sana arıza çıkarırsa debriyaj balatasından, amasoründen çıkar. Dökülmüş japonlara para vermemelisin.
verdiğim linkteki ilanda adam pilot sporty lastik takmış, apaçi insan bu lastiğe para vermez. Kappa çanta takmış, apaçi insan kappaya para vermez vs vs
okadarını anladım zaten ilk bakacağım şey satıcının karakteri, bu akşam motoru servise götürcez bakalım inş birşey çıkmazda alırım burdan fotoları paylaşırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------
4. Sıradaki drift ile görüştüm arkadaşla anlaştık perşembe günü alıyorum kısmetse hepinize teşekkürler arkadaşlar
heyecanlıyım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)