Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Şu Motorlara bi Bakarmısınız Arkadaşlar..Hangisi Alınır, Yardım İstiyorum

REKLAM ALANI
    eren3736 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Drift - TVS APACHE 150(çalındı) - Cbr 125
    Ümaniye DB honda motor bayisine drifti göstermeye gitsem sorun olurmu sadece hondayamı bakıyorlar ?

birde bu motorlar arasında sigorta farkı olurmu fiyat olarak hangisini daha ucuza sigorta yaptırırım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bajajın kurye çıkması olması çok muhtemel. Şu motoru gözüm tuttu,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4197426/detay/

Yaz başında 2013 model, 15 bindeki drifti 2000'e satamadım millet 2007 model götü çıkmış CBF'e ne paralar veriyorlar.

2900 liraya sıfır drfit satıyorlar, git al. Yada 2250 civarına 2013 - 2014 model drfit al. 250 liraya da yeni lastik falan tak, 2 sene sıkıntısız binersin.
    eren3736 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Zuzuuw adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bajajın kurye çıkması olması çok muhtemel. Şu motoru gözüm tuttu,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4197426/detay/

Yaz başında 2013 model, 15 bindeki drifti 2000'e satamadım millet 2007 model götü çıkmış CBF'e ne paralar veriyorlar.

2900 liraya sıfır drfit satıyorlar, git al. Yada 2250 civarına 2013 - 2014 model drfit al. 250 liraya da yeni lastik falan tak, 2 sene sıkıntısız binersin.
    Bana getirseydin hemen alırdım
    Benimde içime sindi o motoru bi görmeye gideyim bakalım

Öyle yapmayı düşünüyorum drift alıp elimde kalan parayla güzel bi lastik koyarım arızası çıkarsa yaptırırım felan

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Discover 125 st alabilirsin gönül rahatlığıyla ama o ilanda ki motoru alma.Benim pek içime sinmedi o motor.Zaten yatırmış bi kaç kere belli.

Motosikleti
    Bu akşam bi tanesiyle görüşecem bakalım kısmetse olur

Alıntı eren3736 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana getirseydin hemen alırdım
    Benimde içime sindi o motoru bi görmeye gideyim bakalım

Öyle yapmayı düşünüyorum drift alıp elimde kalan parayla güzel bi lastik koyarım arızası çıkarsa yaptırırım felan
    Mondial parçaları ucuzdur. Al bir drift, piston gömlek krank bile yenilemek zorunda kalsan elinde sıfır motor olur ki drfitlerin motor bloğu sağlam. Sana arıza çıkarırsa debriyaj balatasından, amasoründen çıkar. Dökülmüş japonlara para vermemelisin.

verdiğim linkteki ilanda adam pilot sporty lastik takmış, apaçi insan bu lastiğe para vermez. Kappa çanta takmış, apaçi insan kappaya para vermez vs vs
    eren3736 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Zuzuuw adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mondial parçaları ucuzdur. Al bir drift, piston gömlek krank bile yenilemek zorunda kalsan elinde sıfır motor olur ki drfitlerin motor bloğu sağlam. Sana arıza çıkarırsa debriyaj balatasından, amasoründen çıkar. Dökülmüş japonlara para vermemelisin.

verdiğim linkteki ilanda adam pilot sporty lastik takmış, apaçi insan bu lastiğe para vermez. Kappa çanta takmış, apaçi insan kappaya para vermez vs vs
    Teşekkürler kardeşim verdiğin bilgiler için ben o ayrıntılara pek dikkat etmemiştim çanta pek umrumda değilde lastik motorda önemli hele benim gibi başlayan birisi için

Alıntı eren3736 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler kardeşim verdiğin bilgiler için ben o ayrıntılara pek dikkat etmemiştim çanta pek umrumda değilde lastik motorda önemli hele benim gibi başlayan birisi için
    LAstiğin parası veya kalitesine dikkat çekmek istemedim, eğer bir motosikletin sahibi bu parçaları motoruna takıyorsa apaçi bir karakteti yoktur demek istedim. Senin için yii bir şey yani.

Motosikleti
    okadarını anladım zaten ilk bakacağım şey satıcının karakteri, bu akşam motoru servise götürcez bakalım inş birşey çıkmazda alırım burdan fotoları paylaşırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------

4. Sıradaki drift ile görüştüm arkadaşla anlaştık perşembe günü alıyorum kısmetse hepinize teşekkürler arkadaşlar

heyecanlıyım

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)