Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

normal yolda frenle virajlardaki fren farki ?

REKLAM ALANI
    heia2654 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı gokberk6426 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bilgi ve deneyimlerinizi paylastiginiz icin cok tesekkur ederim . ayriyetten bu kadar ozenli ve anlasilabilir yazdiginiz icin ayriyetten tesekkurler . virajda frenden daha cok viraja nasil girilmeli daha onemli sanirim . dikkatli ve yavas girmek daha guzeli
    Aynen öyle, yavaşlarken arkada tezcanlı biri olup olmadığını da kontrol etmek gerek tabi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Normal frenle virajda frenin farki virajda fren yapmiyoruz. Mecbur kaldik yaptik on arka fren farketmez cok hos seyler olmayacagini bilerek kelime-i sehadet getiriyoruz. Soyleyeceklerim bu kadar.
    gokberk6426 bunu beğendi.

yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Alıntı A.Türker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mesajımı yanlış anlamışsınız. extrem bir durum olursa motoru yatırdan kastım yere düşür at kendiniydi. virajda yavaşlanacaksa tabiki arka frene basılır ama olay yavaşlamak değilse diye dedim. yürür halde öndeki arabaya vurmaktansa motor üstünden uçup süreklenmeyi yeğlerim. dediğiniz doğru ama ben onu demiyorum
    Yahu yapmayın etmeyin eylemeyin.
    Sj's bunu beğendi.
    Gökhan YAŞDAL

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ya ben cevap yazarken gelen yorumlari okumamisim. Olm manyak misiniz siz ahahahah "virajda arkaya bas olmuyosa yatir motoru pampa" nedir abi? Hadi yap, yap? haha

https://www.youtube.com/watch?v=2h9MVbkpLZQ

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Zamanla motorunu tanıdıkça viraja girişlerin de çıkışlarında değişecek,, yavaştan hızlıya doğru ilerleyeceksin, bazı zamanlarda aha sıçtık diyip, ecel terleri ile motoru yatırmadan ayakta tutmaya çalışarak bariyerin dibinde durmalar falan bunlar olacak ...O yüzden teorisini öğren, pratiğini uygulamaya başladıkça sorularının cevaplarını kendi kendine veriyor olacaksın.
    gokberk6426 bunu beğendi.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    insan anotomisi geregi yatmaya basladiginda beynin dusuyorum alarmi verip vucudun tepki vermeye baslar ne yapar? motoru dik tutmaya calisir kollar kasilir vucut kasilir... bunu asmanin en iyi yolu basi tabana dik olacak sekilde tutmaktir

3
    yasdal bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)