Arkadaşlar ben yarış motoru tarzı motorları seviyorum yani nasıl desem yarış motoru olsun boktan olsun elimde 4.000 tl var bana yarış motoruna benzeyen ama kessinlikle otomatik bi motor önerisi yapabilirmisiniz ? şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar ben yarış motoru tarzı motorları seviyorum yani nasıl desem yarış motoru olsun boktan olsun elimde 4.000 tl var bana yarış motoruna benzeyen ama kessinlikle otomatik bi motor önerisi yapabilirmisiniz ? şimdiden teşekkür ederim
Yer çekimsiz ortanda muz yiyeyim ama çilek tadı gelsin.
hahaha kardeşim direk yarş motoruy demiyorum be biraz benziyen bişey olsun ben ona modifiye yapıp benzeticem anladınmı beni ?
Çıkışlar sağdan hoam
sana tek önereceğim bu paraya en iyisi mondial drift eğer iyi birşey istiyosan biraz daha biriktir cbr 125 al
abi beni niye anlamıyosunuz ki bakın yarış motoru demiyorum hafif benzeyen bişey olsun otomatik olsun ben ona modifiye yapıcam vardır öyle bi motor arkadaş apache önerdi o güzeldi mesela o olabilir sizde öenerin be
bajaj discover 150s nediyeyim artık bunada hayır dersen git apache al bunlardan iyisini o fiyata bulamazsın
Ortamlarda cool olup kızların sıraya gireceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Boşver sen önce eğitim al veya kullanmayı öğren sonra para biriktir.
Otomatik istiyosan, kalitesi hakkında yorum yapamam ama kanuni deer bakabilirsin.
otomatik motorların yuzde 99 scooterdır kardeşim. uzun süredir motorlarla ilgileniyorum hiç bir scooterıda yarış motoruna benzetemiyorum ne yazıkki. bu sebepten yazdıgın şey saçmalık. bi araştır önce sonra yardım iste.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)