Bugun 180le giderken sırt çantamın omuza geçirdiğim yeri koptu ve çantalara neden bele baglanılan aparatın yapıldıgını anladım onun sayesınde kazadan kurtuldum baya korktum bidaha böyle bişi yaşamak istemem çanta önerebılecek varmı sağlam bişi ?
Bugun 180le giderken sırt çantamın omuza geçirdiğim yeri koptu ve çantalara neden bele baglanılan aparatın yapıldıgını anladım onun sayesınde kazadan kurtuldum baya korktum bidaha böyle bişi yaşamak istemem çanta önerebılecek varmı sağlam bişi ?
çanta değilde daha düşük hızları öneririm
senin bu boş konularini gormekten gına geldi cidden
yazar burda 180 km/h hıza ulaştığını anlatmaktadır.
Bele bağlanılan aparat dönüşlerde sağa sola kaymasin diyedir. Kopma emniyeti değil yanı...
Yuksek hız yapılacak ise çanta kullanılmaz. Bütün sürüş dinamiğini alt üst eder. Böyle bir şey asla tekrar etme. Ayrıca kopmasına da gerek yok. Araya giren rüzgar da seni dağıtmaya yeter.
Benim canta da 265km ye cikinca fermuari kendinden aciliyo. Ne onerirsiniz? Bu da benden olsun bari
Kopmamış o paraşüt açmış. Haberin yok sanırım o hızlarda paraşüt otomatik açılıyor.
Yorumlar on numara
beyler benim snapi 200 ile giderken egzoz patlatıyor yavv bide kaportalrı yerden topluyorum ne önerirsiniz
Bizim motor o kadar yüksek surate çıkıyor mu ya dikkatli olmak gerek 110 la giderken çok rüzgar yiyorum o hızları düşünemiyorum bile
Yine bu forumların birinde okumuştum; motosiklette uzun yolda kesinlikle "sırt çantası" olmaz diye. Yük olur; gittikçe ağırlaşır. Çanta olacaksa illa arkaya bağlarsınız. Sırtınızda yük taşımayınız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)