bi gün ben de otobandayım joymax 250 ile 230 km/dk. gidiyorum. vizöre sinek çarptı. sinek olmayan otoban önerisi rica ediyorum.
bi gün ben de otobandayım joymax 250 ile 230 km/dk. gidiyorum. vizöre sinek çarptı. sinek olmayan otoban önerisi rica ediyorum.
Az çok vites hızlarını ezberledım sayılır 4. vıtes 134 galıba 5.si 153 6 vıtesı daha kesıcıye sokmadık :D burda ben yardım ısterken arkadasların gösteriş sanıp trollemeside ayrı bi sinirime dokundu cidden forumda ıyı ınsanlar oldugu kadarda boş ınsanlarında oldugunu fark ettım
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------
230 km/dk da kaç fasulye yakıyor ?
iyi basmışsın dechatlondan bel baglamalı çanta bulabılırsın fakat yuksek hız yapıcaksan çanta takılmaz
KTM'nin kullanım kitapçığında yazıyor. Sayfa 88 Yüksek hızlarda sırt çantası kullanırsanız kopabilir. Senin KTM sırt çantasına ihtiyacın var bizim kabileye girebilmen için
İnsanın morali bozuksa şu yorumları okuması yeter sanırım. Teşekkürler arkadaşlar, haftanın ilk günü güldürdünüz
Adamcağız çanta-manta diyerek çok güzel bir motor üzerinde 180 km/h görmenin heyecan ve mutluluğunu ifade etmeye çalışmış. Herhalde tövbe etmiştir yazmamaya. MT de çok sağlam bir mizah potansiyeli var. Yakında mizah dergisi oluşturulursa şaşırmam. Allah kazadan, beladan ve makaracıların eline düşmekten korusun
Herkes Cem Yilmaz bizde.. Cem Yilmaz görse, başlardı Faruk eczanesiiiiiiiiii evt..
ne 180 mi insallah ktm 250 o kadar hizli gitmiyordur bence o kadar hizli gitme ne geregi var sirt cantasi olarakta sirtina iyice yapissin yani parasut gibi acilir yoksa o skma yerlerini iyice sıkki araya ruzgar girmesin
çanntayı sırtına değilde göğüsüne takarsan sorunu çözersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)