Motoru hurdaya ayırmak borçlardan kurtarırmı ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar motoru hurdaya ayırmak vergi borcu, trafik borcu vs gibi borçları sıfırlarmı, yoksa o borçların kaçarı yokmu ?
Reklamlar
-
o borçları kapatmadan hurdaya ayıramıyosun zaten
-
Borclarini odicen baska yolu yok
-
IRau adlı üyeden alıntı
Borclarini odicen baska yolu yok
icra memurları bile daha ılımlı yaklaşıyodur
-
borç motorun borcu değil ki senin borcun. dolayısıyla motoru hurdaya ayırmak borcu kapatmaz. bütün borçlarının sıfırlanması için senin hurdaya ayrılman lazım ;)
-
savinelli adlı üyeden alıntı
borç motorun borcu değil ki senin borcun. dolayısıyla motoru hurdaya ayırmak borcu kapatmaz. bütün borçlarının sıfırlanması için senin hurdaya ayrılman lazım ;)
gece gece..
-
Nenemin bu gibi durumlar için kullandığı vecize bir sözü paylaşmak istiyorum.
"Devlet öpmediği ile pazarlık yapmaz" yada "Alacağına Şahin, vereceğine Bok kargası" der devlet için.
Sen istiyor hurdaya ayırmak, ödeyecek tüm borjları...
-
-
viper17 adlı üyeden alıntı
o borçları kapatmadan hurdaya ayıramıyosun zaten
İşte o yüzden motoru hurdaya ayırmak borçlardan kurtarır. Gider paşa paşa ödersin borcun morcun kalmaz :D
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
-
Yasal mafya izin verir mi hiç
-
-
-
Hocam tam olarak şöyle sorayım. Motor 2006 dan beri yatıyor. Muayene ve sigorta o tarihten beri yok. Hurdaya ayırmak istesem bu iki şeyin cezalarını ödemek zorunda kalırmıyım ?
-
brtvrdrl adlı üyeden alıntı
Hocam tam olarak şöyle sorayım. Motor 2006 dan beri yatıyor. Muayene ve sigorta o tarihten beri yok. Hurdaya ayırmak istesem bu iki şeyin cezalarını ödemek zorunda kalırmıyım ?
Arkadasim bünyen kabul etmiyor anlaşilan Otoparkta yatmasi birseyi degistirmez vergi isler, eger bir muglddet kullanilmayacaksa ttafikten cekim yapilir boylece vergi odenmez ama cekerkende tum borclari temizlenir.
-
Yok hocam kabullenememek değil. Motor zaten 100 cc vergisi yok. 2006 dan bu yana neleri ödemem gerekir şu an onu sordum
-
vergilerini ödemen gerekli ama muayene yaptırmana gerek yok.. zaten adı üstünde hurdaya ayırıyon
-
brtvrdrl adlı üyeden alıntı
Yok hocam kabullenememek değil. Motor zaten 100 cc vergisi yok. 2006 dan bu yana neleri ödemem gerekir şu an onu sordum
Zaten hurdaya ayırırken sigorta borcunu ödemiyosun.
Sen hurdaya ayırıyomuş gibi git, ruhsatı verince sana neleri ödemen gerektiğini söyleyecekler
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
Eyvallah abiler
-
Vergisi yokmuş,sigortayı yaptırmasan da bir borç filan olmaz ceza yemedikçe.Yani sıkıntı yok hurdaya ayırma bi muayene masrafı çıkar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)