Yamaha r125 yüksek devirde kilometrede kaç kuruş yer ? ve düşük devirde kilometrede kaç kuruş yer ?
ORTALAMA VE TAHMİNİ EN YÜKSEK DEĞERİ YAZARSANIZ HESAP ÇIAKRTIYORUM YOL YAPACAĞIM ?
Yamaha r125 yüksek devirde kilometrede kaç kuruş yer ? ve düşük devirde kilometrede kaç kuruş yer ?
ORTALAMA VE TAHMİNİ EN YÜKSEK DEĞERİ YAZARSANIZ HESAP ÇIAKRTIYORUM YOL YAPACAĞIM ?
Yıl 2015 hala kuruş hesabı yapanlar var . Kuruş hesabı çağından , 100 km'de tüketilen litre çağına sizi davet ediyorum ! . Kuruş hesabı yapmak sağlıklı değildir . Çünkü Benzinin birim litre fiyatı sürekli değiştiği için , yapacağınız hesaplamalarda değişmiş olacak . Onun yerine 100 km'de tükettiğiniz litreyi hesaplarsanız eğer , birim litre fiyatı ne kadar değişirse değişssin yapacağınız hesap değişmez .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
4.13 japon yeni yakıyor 100 km de
benim 250 lik km de 3 fasulye yakıyor. 125 te olsa olsa 1buçuk fasulye ya da barbunya yakar
Oha km 3 fasuylemi bizim ki 978 cc 98 model km bilemedin 3 bezelye yakıyo
10 litre ile 450 ye yakın yol yapıyorum, gerisini sen hesapla
2011 cbr 125r
Arkadaşlar o yakıtlar ne şakamısınız ? benımki 100kmde 3 litre yakıyor halime şükrettim şuan
bu konuyu açıp motorumla gezintiye çıktım ve yaklaşık 100 km de 15 liralık benzin aldım yani 3.2 litre falan normal midir ?
125 cc racing olmaz 2-3 litre arasında oynar her zaman. Kuruşa vurmak için güncel benzin fiyatıyla çarpıp 100e böl.
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
7 litre yakanıda var 2 litrede hangi racing? Hangi kullanımda? Kime göre? Neye göre?
100km'de 3kg şeker kadar yakar... Not: 18.10.2015 BİM Mağazaları şeker fiyatına gore hesaplanmıştır.
Soğuk füzyon reaktörü taktım üzerine benimki artık hiç yakmıyor. Ama saçlar biraz kelleşmeye mi başladı ne :/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)