Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Tricity Ile Anılara Yolculuk Başlangıç - Altin Elbiseli Adam

REKLAM ALANI
    YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Bence altin elbiseli adamin en guzel videosu, sadece annesiyle buyumus biri olarak beni çok etkiledi.

Alışmak zormuş, verdigi huzuru bulmak imkansiz. Tarifi yokmus gercekten en sevdigini kaybetmenin
    ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------

[/COLOR]
    GB79 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Buna inanan varsa cidden gidip tedavi olsun. Kızın annesi gerçekten ölmüş olabilir eyvallah ta, bariz bir şekilde yamaha'nın viral reklamını yapıyor barkın bey. Fakat çok amatörsünüz be abi, yalandan mimik yapmalar, durumun vehametini anlatmak istercesine siyah arka bir fon, alttan alta verilen YAMAHA YAMAHA mesajları. Yamaha böyle ossuruktan şeylere sponsor olacağına, bedava eğitim versin gençlere, ne biliyim yamahadan motor alanlara orta karar bir kask hediye etsinde daha az insan ölsün. Adamların tuzu kuru sağa sola arai kask fırlatmışlar, bahçede bir kamyon motor yatıyor, sıkıntıdan oyuncak arabalarla uğraşıyorlar falan. Bu sene içerisinde barkının herhangi bir yamaha motora kötü dediğini duydunuz mu? Eskiden honda honda diyen adam şimdi yamahada yamahada. 250 cc karşılaştırmasında cbr'a cg muamelesi yaptığını herkes gördü. Bırakın allah aşkına.
    copycat bunu beğendi.

Sepya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Acıtasyın kullanmadan da kendini izletebilecek reklam yapılsbilir. Sıkı bir AEA fanıyım fakat diyologlar bana biraz yapmacık geldi. Cansının oyunculuğuda harika. Başarılı bir reklam.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu işi barkın dışında yapabilen başka birisi yok. o olmasaydı bize sevdirmeseydi belki de çoğumuz motor kullanıcısı olmayacaktık. bende sizler gibi düşünüyorum ama bunları yazıya dökmeniz doğru değil arkadaşlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Eğer kızın annesi gerçekten ölmüş ve ölmüş annesi üzerinden acıtasyon yapıp reklam yapılıyorsa gerçekten yazık. Yok ortada ölen anne felanda yoksa o zaman durum daha vahim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    böyle reklam olmaz arkadaş

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu işi barkın dışında yapabilen başka birisi yok. o olmasaydı bize sevdirmeseydi belki de çoğumuz motor kullanıcısı olmayacaktık. bende sizler gibi düşünüyorum ama bunları yazıya dökmeniz doğru değil arkadaşlar
    Bu ne kadar saçma bi düşünce böyle.Neden yazıya dökülmesi doğru değil !
    Motosikleti sevdirdi diye bir yanlışı veya yanlış olduğunu düşündüğümüz bir şeyi dile getirmezsek işte yanlış olan şey bu olur.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Onurhan D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ne kadar saçma bi düşünce böyle.Neden yazıya dökülmesi doğru değil !
    Motosikleti sevdirdi diye bir yanlışı veya yanlış olduğunu düşündüğümüz bir şeyi dile getirmezsek işte yanlış olan şey bu olur.
    evet evet
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    reklam kokan hareketler bunlar

Motosikleti
    cıks
    bende buradaki başlıktan sonra oturdum izledim de...
    don cansın ın halini gören arkadaşları, durumu gördükleri zaman, gerçekten barkın a açmıştır, oluşan olayın üstüne kurguyu sonradan yapmış olabilirler ki...mimikler yapmacık görünmekte...
    açıkcası ben cansının o anki ruh halinin gerçek olduğunu düşünüyorum...gerisi hikaye

reklam var mı kralı var...zalimin ekmeğini yiyen , zalimin kılıcını sallarmış...
    yada ey musa sen haklısın ama bizim karnımızı firavun doyuruyor hesabı...yamaha iyidir hatta çok iyidir...olabilir normaldir.
    turbocharge, Sokollu, EfeXTR ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Fazer
    Hiç bir şeyi beğenmiyorsunuz arkadaşlar,tabi ki kimden reklam alındıysa reklamı yapılacak. Sosyal medya üzerinden 10 dakikalık video izliyorsunuz size basit geliyor ancak ne emek olduğunun farkında mısınız ? Bu kadar vicdansız olmayın annesini kaybetmiş bir insanın rol yapabileceğini düşünecek kadar vicdansız olmayın allah kimsenin başına vermesin. AEA ekibi için çok mu önenmliydi bir minübüste geziye çıkmak,sırf yamahanın reklamı olsun diye yani.
    Enes Bakır ve EfeXTR bunu beğendiler.

turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Videoyu izlemeden yorum yapıyorum. Kızın annesi gerçekten ölmüş. Nerden biliyosun dersen instagramda eski fotoğraflarının birinin altına yazmış annesiyle ilgili.

Videoyu gördüğüm an içime kurt düştü. Benim arkadaşımın canı sıkılacak, ağlayacak üzülecek onu videoya alacam. Ağlama cansın ağlama derken de bir elimde kamera olacak ve de bir yandan iyi ki yamaha var yoksa yola çıkamazdık diyecem. Ha birde bunlar akşamdan sabaha olacak. Yola da sabah beşte çıkacam.
    Bu çorbanın içinde minicik bir sinek var gibi geldi bana.
    Onurhan D ve copycat bunu beğendiler.

turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Şimdi izledim. Cansının yaşanmış hikayesinden yola çıkarak çekilmiş sponsorlu bir video. Arkadaşında dediği gibi cansının üzülme anı kamera önünde de olsa gerçek. Diğer konuşma sahneleri kurgu. Bir şeyler üretiyorlar güzel olmuş. Reklamsa reklam ne var yani.
    EfeXTR bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda NC750D Integra 2016 Majestik Gri
    videoyu youtube bana önerdi de izledim bu akşam, sonra bu başlığı gördüm. zaten aea videolarının çoğunda bir markanın reklamı oluyor. hırsızlık dosyasında da bissürü marka ve satıcı reklamı vardı. onun haricinde dokunaklı bir video. en aklımda kalan yeri de "hepimiz motorla gidersek çok pahalı olur, sen motorla git biz minibüsle takip edelim" kısmı oldu. yamaha yı veya aea ı eleştirmeye gerek yok. belki gerçekten yaşandı bu olay. sonrasında böyle canlandırdılar. sonuçta fikrin nasıl ortaya çıktığının da bir şekilde aktarılması lazım. yamaha sponsor olduğu için de adını geçirmişler. acaip garip birşey yok.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Bu güne kadar altın elbiseli adama ne faydamız oldu sponsor olacakta reklammı olmayacak maddi destekmi sağladık sizde kendi markanızla sponsor olsanız eminim markanızı gözümuze skardınız ,,

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Böyle üzücü olayların reklamda kullanıldığını görünce sinirden elim ayağım titriyor.

Aynı recep tayyibin reklamda Çanakkale Şehitlerimize dua etmesi gibi. Sinirden kumandayı fırlatasım gelirdi gördükçe.Bari siyasi reklamına alet etme *****. ( boşluğu en içten dileklerimle doldururdum fakat forumda bayanlarında olduğunu bildiğim için * koydum.)

Cansın hanımefendinin acısı gerçekten büyük. Büyük ihtimalle oda istemeyerek böyle bir reklamda oynamak zorunda kalmıştır. Zorunda olduğu için.

Ben suçu Aea ekibine ve Yamaha da buluyorum.

Böyle bir videoya Yamahanın izin vermeyip illa reklam istiyorsa başka türlü olmasını istemesi gerekirdi bence.

Veyahut Aea ekibinin reklamı başka bir olayın üzerinden yapması gerekirdi.

Kendi fikirlerim bunlar...
    barodi, snappy x, ogzcngdk ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle üzücü olayların reklamda kullanıldığını görünce sinirden elim ayağım titriyor.

Aynı recep tayyibin reklamda Çanakkale Şehitlerimize dua etmesi gibi. Sinirden kumandayı fırlatasım gelirdi gördükçe.Bari siyasi reklamına alet etme *****. ( boşluğu en içten dileklerimle doldururdum fakat forumda bayanlarında olduğunu bildiğim için * koydum.)

Cansın hanımefendinin acısı gerçekten büyük. Büyük ihtimalle oda istemeyerek böyle bir reklamda oynamak zorunda kalmıştır. Zorunda olduğu için.

Ben suçu Aea ekibine ve Yamaha da buluyorum.

Böyle bir videoya Yamahanın izin vermeyip illa reklam istiyorsa başka türlü olmasını istemesi gerekirdi bence.

Veyahut Aea ekibinin reklamı başka bir olayın üzerinden yapması gerekirdi.

Kendi fikirlerim bunlar...
    nokta.

Motosikleti
    cıks
    yau arkadaşlar
    biraz olsun kendinizden değer biçin...Rabbim gecinden, hayırlı ve sıralı ölümler versin ayrı dava da... hiç mi olmadı bir sevgilinizle ayrılık sonrası o gittiğiniz yollardan beraber geçtiğiniz yoldan tek başınıza geçmek...

don johnson ın koruyucusu gibi oldum sanki ama bu durumu reklam etmek gibi sayılmaz bu iş...bence

Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bizim millet önüne (Bu bir reklamdır) yazısı koymayınca anlamıyor herhalde, tabi ki reklam, videoda bile söylüyor Yamaha sponsorluğu, yeni bir şey keşfetmiş gibi tekrar etmeye gerek yok.

" Biz de seni çekeceğiz " diyor adam, bahçede 10 motor varken önünde "test et beni" yazan tricity ile gidiyorlar. Hala "Barkın para için yapıyor, yok bizi sevdiği için yapıyor " ayaklarını geçelim lütfen.

Alıntı potasyum adlı üyeden alıntı Mesajı göster

reklam var mı kralı var...zalimin ekmeğini yiyen , zalimin kılıcını sallarmış...
    yada ey musa sen haklısın ama bizim karnımızı firavun doyuruyor hesabı...yamaha iyidir hatta çok iyidir...olabilir normaldir.
    Artı 1, kalıbımı basıyorum.

Bu işi magazine döken,gündemde tutan, her videosunda ekipmanın önemi hakkında öneriler yapan Barkın'ı bu zamana kadar destekledim , destekleyeceğim de.
    potasyum ve EfeXTR bunu beğendiler.
    --------------------------------------

Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)