Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Bajaj pulsarını satan tüm arkadaşlara hitaben !!!!!!

Motovento
    REKLAM ALANI
    mozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 / CRF 250 L
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    8.960 tlden alanlar kerizmi hepiniz 7 liradan aldınız deniyor oysa 7.350 tl gibi fiyattan satışa çıktı birde 2015 model istiyor satmıyoruz işinize gelirse ..
    Anlaşıldı senin sıkıntın. Altın madencilerinden birisi çıktı piyasaya. Belli oldu bajaj forumunda da neden ona buna sataştığın (:

Hacım seni distrübütörler yemiş biz değil. Yanlış yerde yapıyorsun pazarlamanı (:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı mozgur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yav he he.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:20 ----------

zzzzzzzzzzzzzzzzz
    Sinekmi vızıldadı ne ..

Motosikleti
    Sinekmi vızıldadı ne ..
    Vızıldıyor vızıldıyor.Distrübütörün oyununa gelip sonrasında malını fahiş fiyattan satamayan bir sinek vızıldıyor ((((:
    abeciMotoru bunu beğendi.

Motosikleti
    Var
    Vızıldıyor vızıldıyor.Distrübütörün oyununa gelip sonrasında malını fahiş fiyattan satamayan bir sinek vızıldıyor ((((:
    Ucuza motormu varmış

Sym Wolf al Sym 13.000 liracıkmış :^=

Motosikleti
    Ucuza motormu varmış

Sym Wolf al Sym 13.000 liracıkmış :^=
    Valla 8900 verip distrübütörün tokadını yemekten veya ikinci el çakallarından kazıklanmaktansa gittim 10.250 TL ye 2500 km de 2013 model üzerinde çizik olmayan bir CRF aldım.Allah satan arkadaştan razı olsun çok da iyi bakmış motora rodaj zamanında.Daha açılmamış durumdaydı motor. Hem de tam Bajaj distrübütörünün fiyat konusunda uçtuğu zamanlar. Çok da doğru bir karar vermişim. Hani işi senin motorun benim motorum yarışına sokacaksan çok yanlış yerdesin. Üzülürsün.

Yani piyasa senin öyle işine geldiği gibi yorumladığın fiyatlardan dönmüyor.

Hacım her şeyi bir kenara bırak şöyle bir bakıyorum foruma bir sürü gariban var zorla 3-5 denkleştirip Bajaj almak isteyen. Çoğu da piyasanın çakallarına yabancı. Ne zevk alıyorsunuz bu insanları kazıklamaktan? Günah değil mi?

Sizi tokatlayan distrübütör'ün fiyat politikası. Bu insanlar değil.

Not: SYM konusunda bana laf düşmez ama gördüğüm ortalık 2000-3000 kmlerde Bajajını satanlardan geçilmezken tek tük ikinci el SYM satıcısı varsa bu insanların motorunu satma eğiliminde olmadığını gösterir. Vardır elbette bir nedeni.
    abeciMotoru ve mete_han bunu beğendiler.

Motosikleti
    Var
    Valla 8900 verip distrübütörün tokadını yemekten veya ikinci el çakallarından kazıklanmaktansa gittim 10.250 TL ye 2500 km de 2013 model üzerinde çizik olmayan bir CRF aldım.Allah satan arkadaştan razı olsun çok da iyi bakmış motora rodaj zamanında.Daha açılmamış durumdaydı motor. Hem de tam Bajaj distrübütörünün fiyat konusunda uçtuğu zamanlar.

Yani piyasa senin öyle işine geldiği gibi yorumladığın fiyatlardan dönmüyor.

Hacım her şeyi bir kenara bırak şöyle bir bakıyorum foruma bir sürü gariban var zorla 3-5 denkleştirip Bajaj almak isteyen. Çoğu da piyasanın çakallarına yabancı. Ne zevk alıyorsunuz bu insanları kazıklamaktan? Günah değil mi?

Sizi tokatlayan distrübütör'ün fiyat politikası. Bu insanlar değil.
    Her şeyin en iyisini siz kullanırsınız 10 sene ybrye cbfye binersinizki satarken zarar etmeyesiniz tırmalamaya başladın bende 2 el aldım bajajı bu arada 2.000 kmdeydi uygun fiyattan aldım şimdi gene aynı fiyata satarım

Motosikleti
    Ne zevk alıyorsunuz bu insanları kazıklamaktan? Günah değil mi?

Bu sorunun cevabı yine yok.

He canım he.Merak etme anladık biz senin derdini. (:

Motosikleti
    Var
    Zamanında 10.000 liraya cbr 250 bulamadım oysaki 3 sene önce 9.000 tlden almışlardı o zamanlar benim suçum neydi kızdım gitiim bajaj aldım kalan parada cebimde kaldı istediği fiyattan verir tezgahın önünü kapatma sinek gibi kovalayoz gene geliyon

Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ve işin ilginc yanıda fiyatı ucuz veya samimi bir rakam görüldüğünde de bu sefer kazalımı belalımı diye şüpheleniliyor...yani tok satıcı ayağı yapmak bence hep daha avantajlı...
    konuyla alakalı en doğru cevap budur !!!

Motora abartmadan sadece hakkını istemeye kalktığınızda karşınıza çıkan geyikler:
    "abi fiyatı düşük yazmışsın bir sıkıntısı mı var?"
    "daha bir şey yapar mısın"
    vs vs...

Gelir extrası olmayan motor ile kıyaslamaya çalışır, falanca şu fiyata veriyor aynısı der, 50 kere indirim için arar...

Satıcıya laf ediyorsunuz ama Alıcılar çok mu hayırlı?

Ninja 250SL satılık şu anda... yukarıda yazdıklarımın hepsi ile karşılaştım. 10bin devirmiş aletin fiyatı ile kıyaslanından, aksesuarsız ile kıyaslayana kadar var.

Adam gibi alıcının olmadığı bir yerde satıcıların adam gibi davranmasını beklemek utopya.

En Önemlisi! Anlaşamıyorsan ne diye zoruluyorsun? Git başkası ile anlaş? Allah`ın emri değil ki illa XXX kişi ile anlaşıp onun motorunu almak. Zaten gariplikte burada başlıyor. Ahmetin Mehmetin motoru içine sinmiyor XXX in motorunu beğeniiyorsun, içine siniyor, sonrada agidip adama tatava yapıyor beğenmediğin motor ile aynı paraya almaya çalışıyorsun. Ahmetin Mehmetin motorunu niye almadın? Bütçene uyuyor?

Neyse herkes işine geldiği açıdan alıyor konuyu... Lakin unutmayın. Bugün Satıcı olan yarın Alıcı, Bugün Alıcı olanda yarın Satıcı olacak...
    abeciMotoru, DarkWheel, mete_han ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    yamaha
    antalya bayii 7390 tl ye sıfır veriyor 2015 model...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:36 ----------

aynen alıcı da normal davranmıyor fakat daha geçen pazar yaşadığım olayı size anlatayım.
    arkadaşı 2014 model 5000km civarındaki continental lastikli siyah pulsar 200ns ine 7700 tl ilan vermiş. aradım konuştum son 7500 yaparım AMA gelin görün araç başında konuşalım beğenirseniz bakarız birşeyler daha yapmaya çalışırım telefonda olmaz dedi. pazar günü buluştuk param cebimde gittim baktım beğendim dedim ne olacak 7500 son yav telefonda şöyle dedin böyle dedin doğrudur dedim ama son 7500 canım sıkıldı dalga geçer gibi ne deyim mal onun da ne getirdin beni bir hevesle motorun başına. baktı iphone 6 telefonum var (sözleşmeli aldım daha taksidi çok ) ne bilsin bu paralı dedi galiba diretti de diretti parası bir yana canımı sıktı hayrını gör dedim mal onunsa parada benim
    şimdi varmı benim burada bir kabahatim ölücülüğüm mezarcılığım varsa söyleyin arkadaşlar.

DarkWheel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XVS 1300 Midnightstar
    Alıntı Murat.K. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyla alakalı en doğru cevap budur !!!

Motora abartmadan sadece hakkını istemeye kalktığınızda karşınıza çıkan geyikler:
    "abi fiyatı düşük yazmışsın bir sıkıntısı mı var?"
    "daha bir şey yapar mısın"
    vs vs...

Gelir extrası olmayan motor ile kıyaslamaya çalışır, falanca şu fiyata veriyor aynısı der, 50 kere indirim için arar...

Satıcıya laf ediyorsunuz ama Alıcılar çok mu hayırlı?

Ninja 250SL satılık şu anda... yukarıda yazdıklarımın hepsi ile karşılaştım. 10bin devirmiş aletin fiyatı ile kıyaslanından, aksesuarsız ile kıyaslayana kadar var.

Adam gibi alıcının olmadığı bir yerde satıcıların adam gibi davranmasını beklemek utopya.

En Önemlisi! Anlaşamıyorsan ne diye zoruluyorsun? Git başkası ile anlaş? Allah`ın emri değil ki illa XXX kişi ile anlaşıp onun motorunu almak. Zaten gariplikte burada başlıyor. Ahmetin Mehmetin motoru içine sinmiyor XXX in motorunu beğeniiyorsun, içine siniyor, sonrada agidip adama tatava yapıyor beğenmediğin motor ile aynı paraya almaya çalışıyorsun. Ahmetin Mehmetin motorunu niye almadın? Bütçene uyuyor?

Neyse herkes işine geldiği açıdan alıyor konuyu... Lakin unutmayın. Bugün Satıcı olan yarın Alıcı, Bugün Alıcı olanda yarın Satıcı olacak...

Dostum ağzına sağlık, nedense alıcının yaptığı ölücülükten kimse bahsetmemiş...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS 150>Pulsar NS200 ve CBR500R
    Yahu bizim milet fanatik taraftar takım üç atsa beş ister, yenildi mi ise küfreder...Kampanya yap da üründen alalım derler , kampanya yapınca da eskiler ne olacak diye başlarlar feryat figana .. Valla zor bizim millet ile uğraşmak )

Motosikleti
    Zamanında 10.000 liraya cbr 250 bulamadım oysaki 3 sene önce 9.000 tlden almışlardı o zamanlar benim suçum neydi kızdım gitiim bajaj aldım kalan parada cebimde kaldı istediği fiyattan verir tezgahın önünü kapatma sinek gibi kovalayoz gene geliyon
    Yav he he.
    Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
    Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
    Ataol Behramoğlu

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Serbest piyasa diyorum. Dengeyi bulur zaten. Zorla alınıp satılmıyor.

Alıcının uyanıklığına da prim vermemek gerekiyor. Diyor ki sen bu motoru geçen sene şu fiyata sıfır aldıydın zaten. Şimdi ikinci elini bunun altına ver.

Kardeşim, motora zam gelmiş mi, gelmiş. 3-4 bin bandında alabildiğin motor bu sene 4 bini geçmiş. Hadi 1 yıllık yıpranma payını düş; iner gelir gene 3-3,5 bandına. Sen benim bunu geçen sene sıfır aldığım fiyatı ne karıştırıyorsun. Sen bu sene bunun sıfırını kaça alabiliyorsun, ona bak; sonra da 1 yıllık 4000 km yıpranmasını vs falan düş düşeceksen.

Ama motorun bu seneki yeni zamlı fiyatını hiç dikkate almadan; "sen bunu geçen sene 3-4 bin bandında sıfıra aldıydın, şimdi 1 yıllık yıpranmasını düşersek, sen bunu bana 2,5-3 bandında bir fiyata sat" dersen, satmam. Ne satcam. Uyanığa bak: Sıfır fiyatı 4 bin TL'yi geçen motoru, 1 yıllık 4000 km yıpranması için 2,5-3 bin bandına indiriyor. Gitsin sıfırını alsın madem.

Hani, bu yönü de var, hesaplamanın.

Alıcı fırsatçılığı!

Satmıyorum o fiyata. Gitsin sıfırını alsın!

Araştırmak, kıyaslamak iyidir gene de.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Ne Pulsar'mış arkadaş sürekli eleştiriliyo sanki vatan haini bu motor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Piaggio Xevo 250
    Satış piyasa fiyatı ilan fiyatı değil. O fiyatlara telefon edip de soran bile olmaz. Onların hepsi tok satıcı, gerçekten satmak isteyen uygun fiyat koyar satar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Yav he he.
    cbr anlamadım bende 2011 model herkez 10000 istiyor hepsinin de km si ile oynanmış

Motosikleti
    Alıntı istanbu_gezg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbr anlamadım bende 2011 model herkez 10000 istiyor hepsinin de km si ile oynanmış
    Hepsinde var zaten bu olay. Başlığın Bajaj olması anladığım kadarıyla arkdaşın Bajaj alacak olmasından kaynaklı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne Pulsar'mış arkadaş sürekli eleştiriliyo sanki vatan haini bu motor
    Dostum en ufak bir olumsuz eleştiriye yok hayır yanlış söylüyorsun bu süper bir motor diye zıplayıp duranlar olduğu sürece bu böyle gider. Aynı eleştrileri Honda , Yamaha ve diğer motor markaları da yiyor ama dahah hiç bir motor grubunda olumsuz eleştiri yapan birine yok hayır sen bu eleştiriyi yapamazsın diyene rastlamadım.

Bence bir kısım Bajaj kullanıcılarının piyasayı yukarda tutma çakallığından kaynaklanıyor bu.
    Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
    Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
    Ataol Behramoğlu

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    :D gülmek serbest sıfırından 1000 tl fazla paraya satılmak istenen 2. el makinaları görmüştüm alışmıştımda. demekki satan kişinin motoru onun gözünde bu değerde diyebilirdim. ama arkadaş bu satıcının gözündeki değere hayran olmamak elde değil :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41486608/detay

REKLAM ALANI
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)