Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Egzoz Bilgisi Olan Arkadaşlardan Acil Yardım Bekliyorum.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Asya Cg125 (250) Hileli
    Selam forum arkadaşlarım. Benim 125'lik motorlara karşı bir ilgim var bu motorları modifiye yapıyorum daha doğrusu ustasına yaptırıyorum. üst kapağıydı, krankıydı, karbüratörüydü, egzozuydu hepsini büyütüp 125 lik motoru 250'lik-350'lik yapıyoruz. Mutlaka görmüşsünüzdür çevrenizde bu tür motorları. Uzatmadan konuya geçiyorum. Benim motorda aradığım ilk unsur sestir ama denediğim hiçbir egzozdan aradığım hazzı alamadım. Yine forumlarda dolanırken Yoshimura veya Akrapoviç egzozları gördüm fiyat biraz tuzlu ama gözüme gelmiyor. Asıl sorum bu egzozları, bahsettiğim (Kuba 125, Asya 125 , Honda 125) gibi motorlara takabilir miyiz ? Nette yapanları gördüm ama iyice bi öğrenmek istiyorum. Ve takılırsa bu motorlara uygun olanını nasıl bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim acil cevap bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    tek silindirli makinalara uğraşma bence, ses bi şeye benzemiyo.

hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Bence sizin 125'lik değil de 250-300cc motosikletlere ilginiz var shruikan'a da katılıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    shark öneririm

Sepya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    O tip bir egzoz taktığınızda istediğinizi alamayacaksınız sokağa girdiğinizde işte x abi geliyor demicek kimse. Yalnızca ana avrat küfür seslerini duyacaksınız, hatta onuda duyamayacaksınız çünkü o lanet ses kulağını gibecek.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)